Boston – Montreal 1:4 (kon.) | Columbus – Washington 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:3 (kon.)
Ottawa – Tampa Bay 5:3 (kon.) | Dallas – NJ Devils 2:3 (po pr.) | Colorado – Minnesota 5:4 (kon.)
Arizona – Buffalo 2:3 (kon.) | Calgary – San Jose 4:1 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 5:3 (kon.)
LA Kings – Pittsburgh 1:4 (kon.)
koniec
Calgary Flames
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
San Jose Sharks
cz Piatok 31.01.2014, 03:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    To San Jose nezvládlo! Stalock opustil branku a než stačil naskočit šestý hráč na led, dostal se puk ve středním pásmu k JIŘÍMU HUDLEROVI, který pohodlně zakončuje do prázdné branky a rozhoduje o vítězství svého mužstva. Asistence: Dennis Wideman.
     
    53:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SEAN MONAHAN dává trefou ze vzduchu svůj patnáctý gól sezóny, třetí gól Flames v dnešním utkání, když dokázal bravurně umístit přihrávku Colborneho z pravého rohu. Asistence: Joe Colborne a Ladislav Šmíd.
     
    40:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    První gól San Jose po více, než osmi odehraných třetinách, první gól Sharks v tomto utkání, první gól v NHL kariéře ERIAH HAYESE, který se prosadil střelou z pravé strany. Asistence: Patrick Marleau a Tommy Wingels.
     
    23:38
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Po střele Backlunda podcenil gólman Sharks odraz puku od zadního mantinelu, ten se odráží ne levou stranu, odkud pálí MARK GIORDANO a puk propadl, v brankovišti podivně se "motajícímu" Stalockovi, do branky. Asistence: Mikael Backlund a Jiří Hudler.
     
    09:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Backlund se po pravém křídle dostává do zakončení, jeho pokus ještě Stalock vyráží, ovšem ze "druhé vlny" se k dorážce dostává LEE STEMPNIAK, který již gólmana Sharks překonává a domácí vedou. Asistence: Mikael Backlund a Dennis Wideman.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 10. Stempniak (Backlund, Wideman), 24. Giordano (Backlund, Hudler), 53. Monahan (Colborne, Šmíd), 59. Hudler (Wideman) – 41. Hayes (Marleau, Wingels)


    Calgary Flames: Rämö (Berra) – Brodie, Giordano, Russell, Butler, Šmíd, Wideman – Hudler, Backlund, Stempniak – Galiardi, Monahan, Colborne – Bouma, Stajan, Jones – Westgarth, Street, McGrattan
    San Jose Sharks: Stalock (Niemi) – Vlacis, Demers, Stuart, Braun, Boyle, Hannan – Pavelski, J. Thornton, Burns – Wingels, Marleau, Nieto – Kearns, Desjardins, Havlát – Hayes, Sheppard, Brown

    Rozhodca: Martell, St. Laurent – Gibbs, Sharrers

    Diváci: 19 289