Plzeň – Litvínov 4:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:4 (kon.)
Hradec Králové – Kladno 4:0 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 0:3 (kon.) | Sparta Praha – K. Vary 5:0 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
5:0 (2:0, 0:0, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Piatok 31.01.2014, 18:30 • Tipsport Aréna • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    A využita je i klasická přesilovka 5 na 4. DOMINIK SIMON po přiťuknutí Lukáše Klimka z bezprostřední blízkosti našel místo u pravé tyče Závorkovy branky. Asistence: Lukáš Klimek a Adam Polášek.
     
    51:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    A první formace si věděla rady. Petr Ton podél brankoviště poslal přihrávku na JAROSLAVA HLINKU a ten uklidil puk do klece. Asistence: Petr Ton a Karel Pilař.
     
    41:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté propadli na modré čáře a nechali ujet kompletní druhý útok Sparty, puk putoval od Kumstáta přes Buchteleho na ose hřiště až k LUKÁŠI PECHOVI a ten nedal z první Závorkovi žádnou šanci. Asistence: Jan Buchtele a Petr Kumstát.
     
    12:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pěkná akce třetí sparťanské formace. Simon našel z rohu na kruzích najetého beka JAKUBA KREJČÍKA a ten švihem poslal puk přesně k pravé tyči branky hostů. Asistence: Dominik Simon.
     
    04:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení, mezi kruhy se dostal k odraženému puku dostal TOMÁŠ RACHŮNEK a přesnou střelou nedal Závorkovi šanci. Bez asistence.

    Robin Mana

    Góly a asistencie: 5. T. Rachůnek, 13. Krejčík (Simon), 42. Pech (Buchtele, Kumstát), 52. Hlinka (Ton, Pilař), 53. Simon (Klimek, Polášek)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Málek) – Krejčík, Pilař (A), Švrček, Polášek, Kubát, Philipp, Sičák – T. Rachůnek, Hlinka (A), Ton – Buchtele, Pech, Kumstát – Rolinek (C), Simon, Klimek – I. Rachůnek, Přibyl, Forman. Trenér: Josef Jandač.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Řehoř) – Bičánek (A), Šmach, Drtina, Kubka, Gulaši (A), Dresler, Schusser – Zaťovič (C), Balán, Pohl – Micka, Vlach, Hovorka – Koblasa, Vachovec, Zucker – Buc, Hruška, Tomeček. Trenér: Karel Mlejnek.

    Rozhodca: Šindler, Šír – Barvíř, Blümel

    Diváci: 13 038