Aston Villa – West Bromwich 4:3 (kon.) | Chelsea – West Ham 0:0 (kon.) | Sunderland – Stoke City 1:0 (kon.)
Tottenham – Manchester City 1:5 (kon.)
koniec
Sunderland AFC
1:0 (1:0)
Stoke City FC
Streda 29.01.2014, 20:45 • Stadium of light • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Cez víkend sa v Anglicku odohralo piate kolo najstaršej klubovej súťaže o FA CUP. Premier League tak mala krátku prestávku. Svoje 23. kolo ponúka počas utorka a stredy, v časoch, kedy sme zvyknuté sledovať Ligu Majstrov. V tomto olnine prenose sa bližšie pozrieme na dianie vo futbalovom stánku Stadium of Light, kde Sunderland privíta Stoke City.

    Sunderland podával od začiatku tohto ročníka katastrofálne výkony. Čierne mačky sa už po druhom kole dostali na zostupové priečky, na ktorých sa nachádzajú dodnes. Omladený tím pod vedeným Gusa Poyeta chytil v posledných mesiacoch excelentnú formu. V ostatných siedmych ligových zápasoch Sunderland prehral len raz. Povzbudením pre domáci celok je určite aj to, že sa im podarilo prebojovať do finále Capital one Cupe, kde sa stretnú s Manchestrom City. Na ceste do Wembley zdolal Sunderland Chelsea i Manchester United. Aktuálne sa Čierny Mačky nachádzajú na predposlednom mieste ligovej tabuľky s 18 bodmi.

    Sunderland v tomto ročníku na domácej pôde ohrozil bránu súpera len 40 krát. Horšie je na tom v tejto štatistike už len Stoke City.

    Hrnčiari sa po decembrovom víťazstve nad Aston Villou dostali do hornej polovice tabuľky. Potom však nasledoval hlboký prepad v tabuľke smerom nadol. Zapríčinil sa o to aj fakt, že z ostatných piatich zápasov Stoke získal len jediný bod za remízu. Aktuálne prináleží zverencom Marka Hugesa za 22 získaných bodov šestnáste miesto tabuľky.

    Hrnčiarom sa absolútne nedarí v roli hosťujúceho tímu. Naposledy vyhrali na súperovej pôde ešte v septembri minulého roku, kedy zdolali West Hame.

    Absencie

    Mark Huges sa bude musieť pri tvorbe základnej zostavy na tento zápas zaobísť vez trojice Robert Huth , Andy Wilkinson a Matthew Etherington. Naopak, pripravená je nová posila Hrnčiarov, ktorou je Peter Odemwingie. Základný stavebný kameň obrany Stoke, Ryan Shawcross, bude hrať v ochrannej sadre aj so zlomeným zápästím.
     
    Úvodné zostavy:

    Sunderland AFC: Mannone – Bardsley, O´Shea (C), Brown, Alonso – Larsson, Colback, Ki – Johnson, Altidore, Borini.
    Náhradníci: Ustari – Čelůstka, Vergini, Gardner, Giaccherini, Fletcher, Wickham.

    Stoke City FC: Begović – Cameron, Shawcross (C), Wilson, Pieters – Nzonzi, Whelan – Odemwingie, Adam, Assaidi – Crouch.
    Náhradníci: Sørensen – Muniesa, Palacios, Arnautović, Walters, Ireland, Guidetti.

    Rozhodca: Robert Madley – John Brooks, John Flynn.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Po dlhom nákope Wilsona z pozície stopéra ešte ostali hostia na chvíľočku pri lopte, no na pravom krídle o ňu následne prišli.
     
    2
    Bardsley sa chcel po pravom krídle vydať na ofenzívny výpad, no po nepresnosti Colbacka musí opäť zacúvať na svoju tradičnú pozíciu v srdci domácej obrany.
     
    3
    Borini si po ľavej strane nabiehal na prihrávku, no lopty sa skôr než domáci útočník zmocnil Cameron, ktorý ju odkopol do bezpečia.
     
    4
    Adam Johnson dostal prihrávku na pravú stranu, kde vyzval Pietersa na súboj jeden proti jednému. Anglický stredopoliar sa protihráča zbavil efektným bicyklom, no následný center do pokutového územia mu nevyšiel podľa predstáv.
     
    5
    Altidore prehral so Shawcrossom osobný súboj, no lopta aj napriek tomu ostala na kopačkách domácich. Tí sú v úvode zápasu o poznanie aktívnejším celkom.
     
    7
    Rýchly útok domácich potiahol Fabio Borini, ktorý prestrčil na stred Larssonovi. Tomu sa v pokutovom území ukazoval práve taliansky spoluhráč, no Larsson to zobral na seba, podišiel k bráne hostí a dobrou strelou donútil ísť Begoviča k zemi !
     
    8
    Prvý krát v zápase sme v akcii videli hosťujúceho dlháňa Petra Croucha, ktorý sklepol dlhý nákop pre Charlieho Adama.
     
    9
    Ki teraz mierne vystrašil Mannoneho v bráne Sunderlandu, keď predlžil center z ľavej strany do pokutového územia. Mannone si poradil a posiela svojich spoluhráčov vpred.
     
    10
    Johnsonovi bola poskytnutá po faule výhoda, domáci záložník zatiahol loptu len do rohu, kde bol zdvojený a tvrdo odstavený od lopty. Jednalo sa o zákrok v rámci pravidiel.
     
    11
    Colback to mohol skúsiť priamou strelou z úctyhodnej vzdialenosti, rozhodol sa však pre osobný súboj proti trojici protihráčov, v ktorom nemal nárok na úspech.
     
    12
    Po faule v podaní Charlieho Adama na Sebastiana Larssona ostávajú domáci na polovci súpera, kde majú k dispozícii priamy kop.
     
    13
    Domáci rozohrali zaujímavý signál. Center z priameho kopu smeroval na pravú stranu, Wes Brown hlavičkou nasmeroval loptu do pokutového územia, kde sa do zakončenia dostal Bardsley. Akrobatické zakončenia domáceho zadáka skončilo mimo troch žrdí.
     
    15
    Bardsley z pozície pravého beka opäť podporil ofenzívu. Center z ľavej strany prepadol až k nemu na kraj pokutového územia, kde sa znovu oprel do lopty akrobatickým spôsobom. Výsledný efekt bol rovnaký, ako pri predchádzajúcej situácii, lopta išla mimo.
     
    16
    Pred pokutovým územím sa k lopte dostal Assaidi, ktorý mal dostatok času aj priestoru na to, aby poslal do pokutového územia kvalitný center. Jeho center však bol všeliaký, len nie kvalitný.
     
    17
    Sunderland AFC dal gól! po domácej kombinácii v strede poľa sa k lopte dostal Borini, ktorého technická strela k tyči nevyzerala vôbec nebezpečne, no Begovič ju prekvapujúco vyrazil len pred seba, kde číhal ADAM JOHNSON, ktorému už nerobilo problém poslať loptu do odkrytého priestoru.
     
    19
    Stoke City prišiel do Sunderlandu s jasným cieľom, a to snažiť sa ubrániť remízu. Za aktuálneho stavu im však len defenzívna taktika nestačí. Hrnčiari musia ukázať aj niečo smerom dopredu.
     
    21
    Lopta, na ktorú si do pokutového územia zabiehal Adam Johnson bola príliš prudká a jeden z najlepších domácich hráčov ju už na hracej ploche nedokázal zachytiť.
     
    23
    Po dobrom defenzívnom zákroku Whelana ostalo Stoke pri lopte na útočnej polovici. Charlie Adam si to narovnal na strelu ľavačkou. Pokus hosťujpceho záložníka z úctyhodnej vzdialenosti nemal vôbec zlé parametre, lopta len presvišťala okolo ľavej tyče domácej svätyne.
     
    24
    Stoke City teraz vytiahlo na domácich obrancov, ktorí sa starali o rozohrávku, vysoké napádanie, ktoré však výborným spôsobom obalamutil Bardsley. Ten vyváža loptu do rýchleho brejku.
     
    25
    Hráč Sunderlandu sa rozbehli dopredu ako osi. Na ľavej strane sa ukazoval voľný Borini, ktorému chcel Colback adresovať prihrávku. Lopta mu však vôbec nesadla a skončila v aute.
     
    26
    Altidore je chrbtom k bráne veľmi silný, prakticky neporaziteľný. V osobnom súboji sa o tom presvedčil aj Ryan Shawcros, ktorý si s nim poradil len za cenu nedovoleného zákroku.
     
    27
    Alonso chcel z pozície ľavého obrancu ohroziť Begoviča. Jeho strela ľavačkou však bola veľmi veľmi nepresná, skončila len na tribúne.
     
    28
    Hostia teraz v strede poľa pekne zakombinovali. Po troch rýchlych prihrávkach na jeden dotyk Assaidi okamžite nakopol vpred. Lopta skončila v území nikoho.
     
    30
    Hostia to skúšajú väčšinou len nákopmi na hrot útoku, kde sa spoliehajú na výšku Petra Croucha, ktorá by mala v hlavičkových súbojoch platiť. Lopta však väčšinou končí u domácich stopérov, podobne ako v tejto situácii pri Wesovi Brownovi.
     
    31
    Hosťujúcemu krídelníkovi Assaidimu, ktorý operuje na ľavej strane ihriska centre zatiaľ absolútne nevychádzajú. Opäť mal dobrú pozíciu, v pokutovom území mal viacero spoluhráčov, no jeho center skončil len na zadnej tyči, kde jeho spoluhráči absentovali.
     
    32
    Nechcem byť k Assaidimu krutý, no ten je hodný na striedanie. Charlie Adam výborne zapracoval, naštartoval svojho krídelného spoluhráča, ktorý opäť poslal do pokutového územia katastrofálny center.
     
    34
    Nzonzi zastavil Altidora len za cenu faulu a žltej karty.
     
    35
    Center Johnsona z pokutového územia Stoke vyhlavičkoval Peter Crouche.
     
    35
    Crouch bol pripravený hroziť na opačnej strane ihriska, na poslednú chvíľu pred ním domáca obrana odkopla loptu do bezpečia.
     
    36
    Center Adama od rohovej zástavky prepadol na zadnú tyč ku Cameronovi, ktorý nikým nebránený mohol svoju hlavičku nasmerovať určite lepšie, ako len nad Mannoneho svätyňu.
     
    37
    Assaidi to chcel tentoraz skúsiť kľučkou v súboji jeden na jedného, loptu mu však zobral Johnson, ktorý mu ukázal ako na to, poradil si s dvojicou protihráčov a mal záujem pokračovať v postupe smerom dopredu. Narážačka s Altidorem však bola dešifrovaná.
     
    38
    Stoke City malo vyrovnanie na dosah ruky ! Crouch odviedol dobrú prácu na ľavom krídle, naviazal na seba protihráčov, čím tak uvoľnil priestor pre Charlieho Adama. Ten poslal do pokutového územia domácich ideálny center na úplne voľného Shawcrossa, ktorý svoju rybičku z bezprostrednej blízkosti nasmeroval len do Mannoneho !
     
    39
    S blížiacim sa koncom prvého dejstva začínajú do domáceho pokutového územia lietať čoraz nebezpečnejšie centre. Jeden z nich odvrátil do bezpečia Brown.
     
    40
    Po súboji Adama s Kimom a následnom páde prvého menovaného väčšina divákov očakávala odpískanie faulu proti domácej bráne. Rozhodca však ukazuje opačným smerom a Adamovi navyše udeľuje žlté napomenutie za divadelnú vložku.
     
    41
    S Assaidim si na ľavej strane bez najmenších problémov poradil Bardsley, ktorý pokryl loptu telom a nechal ju doskackať za bránkovú čiaru.
     
    43
    Posledné minúty sú jasne v réžii Stoke City, ktoré sa snaží vyrovnať nepriaznivý výsledok ešte do polčasového hvizdu.
     
    45
    Nad rámec prvého dejstva budeme hrať tradičnú jednu minútku. Žlté napomenutie obdržal v závere polčasu Bardsley, ktorý si tvrdo vyšliapol na Nzonziho.
     
    45+1
    Pieters nasadil v záverečných sekundách polčasu k zaujímavému prieniku do pokutového územia, poradil si s protihráčmi, následne prihral Crouchovi, ktorý tiesnený zakončil vedľa.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Od úvodného hvizdu boli aktívnejší domáci futbalisti, ktorí sa pustili do útočenia.Odmenou za to im bol v 17. minúte presný zásah Johnsona, ktorý využil chybu Begoviča a po jeho neistom zákroku loptu dorazil do siete. V úvode neviditeľní hostia sa výraznejšiu pripomenuli po prvý raz v 23. minúte, kedy ostrá strela Adama len tak preletela tesne vedľa ľavej tyče Mannoneho. Tak ako úvodná časť zápasu patrila Sunderlandu, záver patril hosťom. Najväčšiu šanci si Stoke vypracovalo v 38. minúte. Hlavička Shawcrossa z bezprostrednej blízkosti skončila len na pozornom Mannonem.
     
    Podarí sa v druhom polčase pokračovať Stoke vo zvýšenej aktivite ? Dokážu ju hostia pretaviť vo vyrovnanie, prípadne otočenie zápasu alebo Sunderland aktuálny výsledok uháji ? Dozviete sa to v našom prenose z druhého polčasu, s ktorým sa prihlásime už o pár minút.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Prvé striedanie v zápase registrujeme na domácej strane už počas polčasovej prestávky. Na miesto pravého obrancu, kde operoval Bardsley, prichádza Čech Ondrej Čelústka.
     
    48
    Rohový kop Whelana skončil len pri domácich obrancoch, ktorí loptu odkopli do bezpečia.
     
    49
    Johnson po prihrávke Larssona síce ohrozil Begoviča, no hosťujúci brankár nemal s niečim medzi centrom a strelou najmenšie problémy.
     
    50
    S hrotovým útočníkom Stoke, Altidorom, si nevedia dať hostia rady. Ďalším potrestaným žltou kartou je Wilson práve po zákroku na robustného Američana.
     
    53
    A opäť Altidore, ktorého Nzonzi v jeho postupe zastavil. Pre hosťujúceho hráča sa jedná o druhú žltú kartu v zápase, a teda automaticky koniec v zápase. Stoke bude hrať vo viac ako polhodinovom oslabení.
     
    54
    Domáci majú navyše k dispozícii priamy kop z veľmi výhodnej pozície. Je to parketa skôr pre ľaváka, ktorý by mohol strieľať ponad múr.
     
    55
    Pri lopte stáli Larsson a Johnson. Exekúciu si nakoniec zobral na svoje triko prvý menovaný, ktorého zakončenia skončilo len na hosťujúcom múre.
     
    56
    Altidore si mohol dať odmenu za doterajší výborný výkon v tomto zápase v podobe presného zásahu. V stopercentnej tutovke však neuspel, jeho tvrdú strelu dokázal Begovič vytesniť do bezpečia !
     
    57
    Whelan si vôbec neporozumel so svojim spoluhráčom. Ten mu utiekol z miesta, kde mu hosťujúci záložník adresoval prihrávku. Lopta skončila v aute.
     
    58
    Veľmi pekný a rýchla akcia domáceho tímu. Borini odviedol kusisko roboty, prestrčil na pravú stranu Johnsonovi, ktorý vnikol do pokutového územia a ako ľavák to chcel zakončiť technickou strelou na vzdialenejšiu tyč, netrafil však bránu.
     
    59
    Alonsovi jeho pokus odcentrovať príliš nevyšiel. loptu prakticky zadarmo odovzdal do rukavíc Begovičovi.
     
    60
    Fantastická práca Boriniho, ktorý si vyslúžil za svoju príkladnú bojovnosť potlesk domácich priaznivcov.
     
    61
    Čelústka teraz trošku zavaril svojmu brankárovi, dozadu mu totiž poslal dosť prudká a skackavú loptu, no Mannone situáciu zvládol a s pokojom Angličana rozohral na ľavé krídlo.
     
    63
    Charlie Adama zapracoval v blízkosti stredového kruhu, získal loptu pre svojich spoluhráčov, no Pieters následne pri ľavej postrannej čiare príliš vymýšľal a zamotal sa do vlastných kľučiek.
     
    64
    Tak toto si tak skúsený háč ako Peter Crouch mohol odpustiť. Po vzdušnom súboji ostal Fabio Borini ležať na zemi, držal sa za hlavu, no hosťujúci útočník ho silou mocou chcel postaviť na nohy.
     
    65
    A to bolo to posledné, čo anglický dlháň v dnešnom zápase predviedol. Domáci fanúšikovia ho vyprevádzajú z hracej plocha piskotom, na jeho miesto naskočil Walters.
     
    66
    Borini je späť na nohách a svoju technikou opäť baví domácich priaznivcov. Krásne sa teraz pohral na vlastnej polovici s protihráčmi.
     
    67
    Altidore opäť na zemi po faule v strede poľa. Najfaulovanejší hráč dnešného zápasu už toho má určite dosť. Domáci kouč ho radšej sťahuje z hry a na hrot posiela Stevena Fletchera.
     
    68
    Adam Johnson efektnou pätyčkou prehodil Ondrejovi Čelústkovi, ktorému však na pravom krídle nevyšlo spracovanie a lopta mu odskočila mimo hracej plochy.
     
    69
    Cameron dostal viac priestoru na pravej strane, rozbehol sa dopredu popri postrannej čiare a prudko odcentroval do pokutového územia. Na správnom mieste bol bývalý stopér Manchestru United, Wes Brown, ktorý odvrátil loptu do bezpečia.
     
    71
    Larsson videl pred sebou priestor v strede poľa, vylepšil si streleckú pozíciu a veľmi dobre mierenou strelou prinútil Begoviča k zákroku. Hosťujúci brankár vyrazil na rohový kop !
     
    72
    Hostia po druhý raz v zápase striedajú ešte pred polčasovou pauzou. Assaidiho nahradil Mark Hughes hrotovým útočníkom Arnautovićom.
     
    73
    Čelústka si trúfol na pravom krídle do osobného súboja s Pietersom. V súboji krajných obrancov bol úspešnejší ten hosťujúci, ktorý bol vzápätí navyše faulovaný.
     
    74
    Do jasne najväčšej príležitosti Stoke City v druhom polčase sa dostal Odemwingie, ktorého strela z vnútra pokutového územia nemala potrebnú razanciu a Mannone ju bez problémov skrotil.
     
    75
    Domáci sú, aj vzhľadom na to, že hrajú presilovú hru, lepším a aktívnejším tímom. K spokojnosti a ukľudneniu im však chýba ešte jeden gol v sieti Begoviča. Stav 1:0 je veľmi zradný, Stoke sa môže podariť jedna nevinná akcia a body sa budú deliť.
     
    76
    Domácim priaznivcom sa to síce nepáči, no Colback jasne fauloval. Nebezpečný priamy kop pre Stoke City. Loptu si rovná Charlie Adam.
     
    77
    Charlie Adam to mal ako ľavák ideálne na strelu ponad múr, o ktorú sa aj pokúsil, no loptu neodkázal pretlačiť až k Mannonemu. Dokázal to až dorážkou po odrazenej lopty, no domáci brankár nemohol mať s nedôrazným zakončením problémy.
     
    79
    Cameron začal utekať Borinimu, ktorý zatiahol za ručnú brzdu a radšej hru aj za cenu žltej karty prerušil. Stoke City musí hrať do plných.
     
    80
    Charlie Adam sa snažil nájsť v pokutovom území Waltersa, ktorého dobre predskočil Brown a ten odvrátil loptu na súperovu polovicu.
     
    81
    Domáci priaznivci začínajú pôsobiť znepokojeným dojmom. Ich miláčikovia totiž kopia v rozohrávke chybu za chybou, čo sa snažil využiť Arnautovič. Jeho center do pokutového územia nenašiel toho správneho adresáta.
     
    82
    Borini ostal ležať na zemi, no jeho spoluhráči pokračovali v rýchlom brejku, Johnson sa nedokázal rýchlosťou presadiť cez Pietersa, ktorého následne fauloval.
     
    83
    Domáci sa nepochopiteľne vo vlastnom pokutovom území ponúkali, kto odkopne loptu. Stoke to mohlo potrestať, po páde jedného z hosťujúcich hráčov sa penalta nepíska.
     
    84
    Shawcros si naskočil na centrovanú loptu. Jeho hlavička pomaly padala, no napokon skončila len na brvne domácej svätyne ! Stopér a kapitán Stoke mal dve najväčšie príležitosti svojho tímu v zápase.
     
    85
    Borini namiesto postupu vpred po ľavom krídle zvolil upokojenie hry a prihrávku do zadných radov až k stopérskej dvojici.
     
    86
    Larsson rozohral rohový kop na krátko, následne poslal loptu do pokutového územia, kde najvyššie vyskočil Wes Brown. Jeho hlavičkové zakončenia vystrašilo Begoviča, no ten zasahovať napokon nemusel !
     
    87
    Domáci tréner v tomto momente vyčerpal aj poslednú možnosť na striedanie. Z ihriska stiahol strelca zatiaľ jediného zásahu v zápase, Johnsona, na ktorého miesto vybieha do záveru zápasu Gardner.
     
    88
    Po peknej narážačke na jeden dotyk sa dostal dopredu Pieters, ktorý mal viacero možností. Napokon sa rozhodol pre individuálny postup, no hosťujúci obranca narazil na skalu s menom John O´Shea.
     
    89
    Colback prebrúsil nohy Odemwingie. Pri lopte budú hostia.
     
    90
    Arnautovič sa rýchlym pohybom zbavil na ľavej strane protihráča, okamžite odcentroval na prvú tyč, kde odvrátil na rohový kop Wes Brown. Chýbalo málo a takmer z toho bol vlastenec tohto stopéra.
     
    90
    Na nadstavený čas posiela Mark Hughes do hry talentovaného švédskeho útočníka Guidettiho, ktorý nahradil Odemwingieho.
     
    90
    Nadstavujú sa štyri minúty !
     
    90+2
    Stoke posiela dopredu všetko, čo má k dispozícii. Nechýba tam, samozrejme, ani stopér Shawcros. Alonso si chcel vypýtať faul, no píšťalka rozhodcu ostala nemá.
     
    90+3
    Wes Brown bol pred vlastným pokutovým územím faulovaný. Domáci sa s rozohrávkou určite ponáhľať nebudú, takéto situácie im nesmierne hrajú do karát.
     
    90+4
    Po Cameronovom centri z pravého krídla zdvihol tlak všetkým domácim priaznivcom brankár Mannone, ktorý vyletel z bránkovej čiary, lopta mu na prvý raz vypadal z rúk, no okamžite ju stihol skryť do svojho náručia.
     
    90+4
    V závere ešte mohol prikrášliť stav zápasu Colback. Jeho fantastická strela skončila tesne vedľa Begovičovej svätyne. Domáci už môžu oslavovať zisk troch bodov.
     
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas výrazne ovplyvnilo vylúčenie Nzonziho, ktorý sa v 53. minúte musel nedobrovoľne rozlúčiť a opustiť ihrisko po druhej žltej karte. Najväčšiu šancu domácich na navýšenie náskoku mal Altidore, ktorého však výborným zákrokom vychytal Begovič. Stoke sa v závere zápasu ešte nadýchlo k nápotu, z ktorého plynula obrovská šanca Shawcrossa, ktorý hlavičkou len orazítkoval brvno Mannoneho brány. O výsledku zápasu tak rozhodol jeden jediný zásah, ktorý vsietil ešte v prvom polčase Adam Johnson. Sunderland potreboval tieto tri body ako soľ. Vdaka ich zisku sa vyhrabal z pásma zostupu po prvý raz od augusta. Aktuálne mu teda patrí sedemnáste miesto a na svojho dnešného súpera už stráca len jeden bodík.
     
    Z mojej strany je to pre dnes všetko. Ďakujem vám za pozornosť a s Premier Leauge sa na vás tešíme opäť cez víkend. (22:40:33)

    Michal Bakoš

    Góly: 17. Johnson

    Karty:   45. Bardsley (SUN), 79. Borini (SUN) – 34. Nzonzi (STO), 40. Adam (STO), 50. Wilson (STO)   53. Nzonzi (STO)


    Sunderland AFC: Mannone – Bardsley, O´Shea (C), Brown, Alonso – Larsson, Colback, Ki – Johnson, Altidore, Borini.
    Náhradníci: Ustari – Čelůstka, Vergini, Gardner, Giaccherini, Fletcher, Wickham.

    Stoke City FC: Begović – Cameron, Shawcross (C), Wilson, Pieters – Nzonzi, Whelan – Odemwingie, Adam, Assaidi – Crouch.
    Náhradníci: Sørensen – Muniesa, Palacios, Arnautović, Walters, Ireland, Guidetti.

    Rozhodca: Robert Madley – John Brooks, John Flynn