Švajčiarsko – Belgicko 20:0 (kon.) | Srbsko – Slovensko 3:6 (kon.)
koniec
Srbsko
3:6 (1:1, 0:3, 2:2)
Slovensko
Streda 29.01.2014, 19:00 • Hant Aréna, Bratislava (Slovensko) • Kvalifikácia MS (muži)
Predzápasové kurzy
     
    59:20
    Srbsko dalo gól!
    Srbom powerplay napokon vyšla! Po skvelej krížnej prihrávke z pravej strany od Milovanoviča sa k zakončeniu na ľavej strane dostal dnes veľmi aktívny ALEXANDER ZORIČ, ktorý nedal gólmanovi Mészárosovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Alexander Milovanovič.
     
    52:42
    Srbsko dalo gól!
    Slovenskí hráči síce hrali už v plnom počte, no napokon inkasujú. Po skvelej prihrávke od Milovanoviča sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Zorič, ktorý tvrdo pálil, jeho delovku gólman Mészáros ešte dokázal vyraziť, no na následnú dorážku od DARIENA BANDU nemal nárok. Asistenciu si pripisuje Alexander Zorič.
     
    44:52
    Slovensko dalo gól!
    Slovenský kapitán MARTIN PETRÓCi dokázal využiť obrovskú chybu srbského obrancu Stožiniča, keď po peknej krátkej prihrávke od Konečného nedal z tesnej blízkosti Novakovičovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Jakub Konečný.
     
    41:36
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí reprezentanti dokázali počas signalizovaného vylúčenia opäť skórovať. Po peknej prihrávke z centrálnej časti od Zeliezku sa k zakončeniu na pravej strane dostal MARIÁN GALOVIČ, ktorý nedal Novakovičovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Roman Zeliezka.
     
    38:17
    Slovensko dalo gól!
    Slováci pridávajú ďalší gól do srbskej siete počas avízovaného vylúčenia! Komačka sa dostal k loptičke na ľavej strane, následne skvelou krížnou prihrávkou našiel LADISLAVA GÁLA, ktorý tvrdo pálil z prvej a nedal gólmanovi Novakovičovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Václav Komačka.
     
    30:19
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí florbalisti sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Komačka potiahol útok cez stred, následne skvelou prihrávkou na ľavú stranu našiel Ladislava Gála, ktorý neváhal a pred bránou vystihol PATRIKA PELEGRINA. Ten svojou dorážkou nedal Novakovičovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Ladislav Gál.
     
    25:47
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí florbalisti sa poprvýkrát v tomto zápase dostávajú do vedenia! Z ľavej strany tvrdo pálil Matejka, no jeho projektil bol napokon zblokovaný. Matejka sa však dobre zorientoval, odrazenú loptičku naservíroval pred ROMANA ZELIEZKU, ktorý pekným švihom prekonáva Novakoviča. Asistenciu si pripisuje Juraj Matejka.
     
    07:49
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí florbalisti sa po rozohrávke z ľavého rohu dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od sa k zakončeniu pri stredovej čiare dostal BRANISLAV STRAKA, ktorý z polotočky svojou delovkou prekonal bezmocného gólmana Novakoviča. Asistenciu si pripisuje Martin Petróci.
     
    05:31
    Srbsko dalo gól!
    Srbi sa po obrovskej chybe v slovenskej defenzíve dostávajú do tesného vedenia! Po skvelej prienikovej prihrávke od Vučkoviča sa DARIEN BANDA predral cez slovenskú defenzívu a peknou strelou do ľavého horného rohu slovenskej brány prekonal gólmana Mészárosa. Asistenciu si pripisuje David Vučkovič.

    Góly a asistencie: 6. Banda (Vučkovič), 53. Banda (Zorič), 60. Zorič (Milovanovič) – 8. Straka (Petróci), 26. Zeliezka (Matejka), 31. Pelegrin (Gál), 39. Gál (Komačka), 42. Galovič (Zeliezka), 45. Petróci (Konečný)


    Srbsko: Novakovič (Adžič) – Stožinič, Radovanov, Stojanovič, Gocič, S. Nikolič, Avramovič – Zorič, Milovanovič, Aršič – Jakšič, Banda, Miškovic – N. Nikolič, Rajčič, Vučkovič – Gajdaš
    Slovensko: Mészáros (Turek) – Komačka, Komínek, Bulko, Ondrášik, Straka, Hrín, Joščák – Pelegrin, Řezanina, Gál – Novák, Zeliezka, Matejka – Konečný, Petróci, Zemen – Galovič, Halas

    Rozhodca: Kamil Sojka, Tomáš Sojka (obaja CZE)

    Diváci: 472