Pittsburgh – Florida 1:5 (kon.) | Detroit – St. Louis 1:4 (kon.) | Arizona – Toronto 2:4 (kon.)
Nashville – Dallas 4:1 (kon.) | San Jose – Calgary 3:2 (kon.)
koniec
Nashville Predators
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Dallas Stars
cz Utorok 21.01.2014, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:03
    Jamie Benn se prokličkoval až do útočného pásma, kde se dostal ke střele, kterou však chytá Hutton. David Legwand (NSH) však přidržel hostujícího kapitána, a je ta vyloučen na dvě minuty.
     
    43:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    Wilson se dostal s pukem až za obranu Stars, kde následně svou zadovkou našel MIKA FISHERA, jenž svou střelou prostřelil Lehtonena. Asistence: Colin Wilson, Patrick Hornqvist.
     
    39:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    Zpoza brány se odrazil puk mezi kruhy, kde byl Gaustad jemuž utekl puk z hole, ale přímo na hokejku ROMANA JOSIHO, jenž svou střelou zápěstím navyšuje vedení Predators. Asistence: Paul Gaustad, Eric Nystrom.
     
    36:58
    Antoine Roussel (DAL) a Kevin Klein (NSH) dostávají trest na 5 minut za bitku.
     
    36:58
    Eakin svou střelou z pravého kruhu trefuje tyč za Huttonem! Poté se do sebe pustili domácí Klein a hostující Roussel a navzámně si rozdali pár velice dobře mířených ran.
     
    34:27
    To byla pěkná akce domácích! Jones naznačil střelu, ale raději přihrál Smithovi, jenž se prokličkoval do mezikruží, kde ještě hledal svým pasem na pravé straně Cullena, ale jeho následnou střelu likviduje Lehtonen.
     
    32:31
    Antoine Roussel (DAL) je vyloučen na dvě minuty za držení, a Predators si tak zahrají první přesilovou hru ve druhé třetině.
     
    27:21
    Fisher teď krásnou přihrávkou našel na pravé straně najíždějícího Hornqivsta, jenž se prodral k zakončení, ale Lehtonen puk vyráží za svou bránu.
     
    17:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Bourque nahrával zpoza brány a jeho pas ještě tečoval na modrou Nystrom, kde byl domácí kapitán SHEA WEBER, který svou dobře umístěnou střelou posílá domácí do vedení. Asistence: Eric Nystrom, Gabriel Bourque.
     
    16:20
    Ryan Ellis svou střelou zápěstím z pravého kruhu trefuje tyč za Lehtonenem!
     
    14:21
    Predators budou hrát svou první přesilovou hru, protože je na dvě minuty vyloučen Cody Eakin (DAL) za hákování.
     
    12:25
    Stars už mohli být opět ve vedení! Gonchar vystřelil od modré, ale jeho střelu ještě tečoval Seguin na pravou tyč Huttonovy brány.
     
    11:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Legwand svým krásným pasem našel najíždějícího Josiho, kterého střelu ještě dokázal Lehtonen vyrazit pouze však na hůl NICKA SPALINGA, který už neměl problém doklepnout puk do prázdné brány. Asistence: Roman Josi, David Legwand.
     
    10:25
    Chiasson nahrál za bránu Garbuttovi, jenž se pokusil zpoza brány překvapit Huttona, ale domácí brankář si prostor u své levé tyče dokázal pohlídat.
     
    04:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Whitney najel s pukem do útočného pásma, kde jej předal na levé křídlo Peverleymu, a ten svou křižnou přihrávkou našel CODYHO EAKINA, který svou střelou do pravého horního rohu brány otevírá skóre dnešního střetnutí. Asistence: Rich Peverley, Ray Whitney.
     
    03:06
    David Legwand (NSH) je tak následně vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    03:06
    Domácí kapitán Weber dostal na pravém křídle až příliš prostoru a svou dělovkou prostřelil Lehtonena, který byl ale faulován Legwandem , a gól tak neplatí.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 12. Spaling (Josi, Legwand), 18. Weber (Nystrom, Bourque), 40. Josi (Gaustad, Nystrom), 44. Fisher (Wilson, Hornqvist) – 5. Eakin (Peverley, Whitney)


    Nashville Predators: Hutton (Dubnyk) – Weber (C), Josi, R. Ellis, Jones, Ekholm, Klein – Wilson, Fisher, Hornqvist – Spaling, Legwand, Smith – Clune, Gaustad, Stalberg – Nystrom, Cullen, Bourque.
    Dallas Stars: Lehtonen (D. Ellis) – Goligoski, Dillon, Connauton, Daley, Rome, Gonchar – Roussel, Seguin, Peverley – Benn (C), Eakin, Chiasson – Cole, Fiddler, Gatbutt – Jeffrey, Horcoff, Whitney.

    Rozhodca: Martell, McCauley – Galloway, Cvik.

    Diváci: 16190