Vítkovice – Kladno 5:2 (kon.)
koniec
HC Vítkovice Ridera
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Rytíři Kladno
cz Utorok 21.01.2014, 17:00 • ČEZ arena Ostrava • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se ujali puku, rozjížděli se do pásma, JIŘÍ BURGER si všimnul opuštěné branky a vystřelil – 5:2. Bez asistence.
     
    58:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Šindelář byl vyjetý z branky, puk se odrazil od zadního mantinelu přímo před brankovou čáru, nejpohotověji zareagoval PETR TENKRÁT, který snižuje na 4:2. Asistence: Pavel Patera, Tomáš Kaberle.
     
    41:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jankovičovi se za kladenskou brankou zamotal puk mezi nohy, Vandas jej nakonec dokázal vydolovat, nahrál přes odpor kladenského beka na ROMANA SZTURCE, který vystřelil téměř z nulového úhlu – a kotouč propadl horní částí do branky – 4:1. Asistence: Michal Vandas.
     
    21:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Roman se v rohu ujal puku, chtěl si objet branku, ale přihrál k bližší tyči na číhajícího RUDOLFA HUNU, který zvyšuje na 3:1. Asistence: Ondřej Roman, Vladimír Svačina.
     
    20:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se ujímají vedení, když byl Húževka v dobré šanci sražen u branky, najíždějící JIŘÍ BURGER dostal puk do odkryté branky – 2:1. Asistence: Peter Húževka.
     
    15:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Z rohu nahrával Huna na zcela volného KAROLA SLOBODU, který udělal jeden krok do výhodnější pozice a vypálil – 1:1. Asistence: Rudolf Huna, Vladimír Svačina.
     
    11:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A kladenští se ujímají, nutno říct zaslouženě, vedení! Branka byla připsána MICHALOVI LUKÁČOVI – 0:1. Asistence: Sacha Treille.

    Monika Baloghová

    Góly a asistencie: 16. Sloboda (Huna, Svačina), 21. Burger (Húževka), 22. Huna (Roman, Svačina), 42. Szturc (Vandas), 59. Burger – 12. Lukáč (Treille), 59. Tenkrát (Patera, Kaberle)


    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Dolejš) – Hruška, Barinka, Sloboda, Kudělka, Kovář, Stehlík, Štencel, Bail – Šedivý, Burger, Húževka – Huna, Roman, Svačina – Vandas, Hlinka, Szturc – Kucsera, Kolouch, Němec
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Růžička, Kaberle, Černošek, Doudera, Jankovič, P. Hořava – Treille, Dragoun, Lukáč – Tenkrát, Zagrapan, Rudovský – M. Hořava, Patera, Eberle – Šilhavý, Havlíček, Kuchler

    Rozhodca: Hradil, Jeřábek – Barvíř, Blümmel

    Diváci: 4 766