Toronto – Buffalo 4:3 (3:1 po s.n.) | Pittsburgh – Washington 4:3 (kon.) | Anaheim – Vancouver 9:1 (kon.)
po s.n. (3:1)
Toronto Maple Leafs
4:3 (1:0, 2:2, 0:1 - 0:0)
Buffalo Sabres
cz Štvrtok 16.01.2014, 01:45 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Toronto Maple Leafs.
    Autorem branky je JOFFREY LUPUL.
     
    40:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté se dočkali, a to velmi šťastným způsobem. Odražený kotouč poslal CODY HODGSON letmo k levé tyči, kterou však neměl Reimer dostatečně pokrytou. Touš tak propadl za brankovou čáru. Domácí brnakář nyní nemá čisté svědomí. Asistence: Tyler Ennis, Christian Ehrhoff.
     
    31:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Utkání plné zvratů pokračuje. Kadri se chopil odraženého puku, objel branku a přihrál MORGANU RIELLYMU, který přesnou střelou nad rameno strhl vedení na stranu Maple Leafs. Asistence: Nazem Kadri, Mason Raymond.
     
    27:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Utkání začíná nabírat obrátky! Holland se na levé straně velmi dobře zorientoval, poslal touš NIKOLAJI KULJOMINOVI, který se vyhnul hostujícímu borci a přesnou střelou švihem rozsvítil červené světlo. Asistence: Peter Holland.
     
    26:34
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to je skutečně vynikající obrat v podání Sabres. MATT MOULSON na modré obral domácího obránce, vydal se do útoku a z hranice levého kruhu přesně vymetl šibenici Reimerovy svatyně. Gólman domácích zůstal pouze zkoprněle stát, s touto ránou nemohl nic dělat. Bez asistence.
     
    23:21
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se přece jenom dočkalo. Myers zachytil puk na modré čáře, popojel hlouběji do pásma a poslal křižný pas přímo na hůl MATTU ELLISOVI. Forvard hostí se nerozpakoval a trefil přesně prostor mezi pravým betonem a vyrážečkou. Asistence: Tyler Myers, Mark Pysyk.
     
    09:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se v kontextu dosavadního průběhu duelu zaslouženě ujímají vedení. Ehrhof se snažil s pomocí mantinelu odpálit puk do středního pásma, což se mu nepovedlo. Touš přistál pouze na holi PHILA KESSELA, který si popojel s pomocí pravé tyče rozvlnil síť za Milerem. Bez asistence.

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 10. Kessel, 28. Kuljomin (Holland), 32. Rielly (Kadri, Raymond), rozh. náj. Lupul – 24. Ellis (Myers, Pysyk), 27. Moulson, 41. Hodgson (Ennis, Ehrhoff)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Phaneuf, Gunnarson, Gleason, Franson, Gardiner, Rielly – Lupul, Bozak, Van Riemsdyk – Kessel, Kadri, Raymond – Clarkson, Holland, Kuljomin – Orr, McClement, Ashton
    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) – Ehrhoff, Pysyk, Myers, Weber, McNabb, McBain – Girgensons, Ennis, Moulson – D'Agostini, Hodgson, Ott – Stafford, Flynn, Leino – Scott, Konopka, Ellis

    Rozhodca: Furlatt, Pochmara – Henderson, Murchinson

    Diváci: 19 372