Granada – Valladolid 4:0 (kon.)
koniec
Granada CF
4:0 (2:0)
Real Valladolid
Piatok 10.01.2014, 21:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    86
    Ďaleko sa však nedostal a domáci následne striedajú. Odchádza strelec posledného gólu El-Arabi, ktorého nahradí Riki.
     
    83
    Trávnik opúšťa dvojgólový strelec Recio, ktorému tlieska celý štadión. Na jeho miesto vybehne Francúz Michael Pereira.
     
    80
    Opakovaný záber nám však ukazuje, že zakončujúci El-Arabi sa predsa len nachádzal v postavení mimo hru. Gól platiť nemal! Za daného stavu je to však jedno.
     
    78
    Granada dala gól!
    Mariňo inkasuje ďalší kuriózny gól. Po Ricovom centri hlavičkoval kapitán Mainz, ktorého pokus zastavil na päťke YOUSSEF EL-ARABI. Ten obchádza protestujúceho brankára a zasúva loptu do prázdnej bránky.
     
    76
    El-Arabi teraz trestuhodne zasebčil a neprihrával Brahimimu do jasnej šance. Namiesto toho sa tiesnený snažil skórovať z dvadsiatich metrov, no jeho strela mierila mimo. Brahimi a domáci kouč ho nepochvália.
     
    75
    Hosťujúci kapitán Rueda podčiarkuje svoj nepodarený výkon. Tentokrát stiahol na polovici ihriska Iturru a rozhodca Ayza tasí žltú kartu.
     
    64
    Nepríjemnosť zastihla i domácich, keď sa im zranil strelec prvého gólu Murillo. Namiesto výborne hrajúceho stopéra príde Coeff.
     
    63
    Valladolid sa mohol postarať aspoň o zníženie. Po Óscarovom prenesení hry sa ocitol pred Mariňom striedajúci Larsson, ktorý však páli z desiatich metrov tesne nad.
     
    62
    Hosťom dnes nevychádza absolútne nič. Ďalšia nepríjemnosť prichádza po štvrťhodine druhého polčasu, keď pre zranenie musí odísť Sastre, ktorý prišiel v polčasovej prestávke. Na jeho miesto príde Baraja.
     
    55
    Granada dala gól!
    Kapitán hostí Rueda teraz potopil vlastnú loď. Prihrávkou totiž ideálne namazal domácemu RECIOVI, ktorý s Brahimim postupoval na osamelú stopérsku dvojicu hostí. Tá už proti jeho strele nestihla vystúpiť a Reciov pokus zapadol k pravej žrdi.
     
    47
    Hostia striedali dokonca dvojnásobne keď trávnik opustil i Víctor Pérez. Jeho miesto na trávniku zastúpi Sastre.
     
    46
    Hostia reagujú na nepriaznivý polčasový priebeh striedaním. Nevýrazného Bergdicha nahradí Daniel Larsson.
     
    33
    Hostia konečne vystrčili rožky a neboli ďaleko od zníženia. Po Ramosovej prihrávke sa dostal k lopte Pérez, ktorý sa z hranice šestnástky snažil obstreliť Roberta. Jeho ľavačka však bola na mieste a loptu dokázal vyraziť do strany. Dobiehajúci Rubio už bol v ofsajde.
     
    31
    Domáci krásne preniesli hru na ľavú stranu, kde konečne dostal priestor na prienik i Angulo. Ľavého beka však okamžite stiahol k zemi Rukavina, ktorý vidí i žltú kartu.
     
    24
    Frustráciu hostí potvrdzuje i Omar Ramos, ktorý pri postrannej čiare fauloval prenikajúceho Brahimiho. Po nešportovom zákroku vidí žltú kartu.
     
    22
    Granada dala gól!
    Obrovská chyba brankára Mariňa, ktorý podbehol Ricov center od rohovej zástavky. Zakončujúci RECIO už mal ľahkú prácu a z pätky zasúva loptu do odkrytej bránky. Mariňo si môže sypať popol na hlavu.
     
    12
    Granada dala gól!
    Domáci sa po rohovom kope nepresadili, ale obrana Valladolidu poslala loptu späť k Pitimu. Jeho druhý center bol už podstatne presnejší a na hranici malého vápna našiel JEISONA MURILLA, ktorý nádhernými nožničkami otvára skóre zápasu. Lopta zapadla k ľavej Mariňovej žrdi a brankár hostí bol bez šance.
     
    10
    Nádherná akcia Pitiho, ktorý pri prieniku z pravej strany obišiel trojicu hosťujúcich zadákov. Nakoniec sa preštrikoval až na hranicu penaltového bodu, odkiaľ sa snažil obstreliť Mariňa. Ten však loptu pohotovým zákrokom vyráža.
     
    4
    Granada sa po rohovom kope nepresadila, ale v pokračovaní akcie sme sledovali prienik Brahimiho, ktorý prihrával El-Arabimu pred prázdnu bránku. Na malom vápne zakročil v poslednej chvíli stopér Valiente, ktorý odvracia na ďalší roh.

    Erik Farkaš

    Góly: 12. Murillo, 22. Recio, 55. Recio, 78. El-Arabi

    Karty:   24. Ramos (RVA), 31. Rukavina (RVA), 75. Rueda (RVA)


    Granada CF: Roberto – Nyom, Mainz (C), Murillo, Angulo – Recio, Iturra, Rico – Piti, El-Arabi, Brahimi
    Náhradníci: Karnezis – Benítez, Buonanotte, Coeff, Riki, Foulquier, Pereira

    Real Valladolid: Mariňo – Rukavina, Valiente, Rueda (C), Peňa – V. Pérez, Rossi – Bergdich , Óscar, O. Ramos – Guerra
    Náhradníci: Jaimer – Baraja, Sastre, Rama, Manucho, Zubi, D. Larsson

    Rozhodca: Miguel Ayza – M. Martínez, I. Rubio – D. Jiménez