CSKA Moskva – Rochester 4:3 (kon.) | Davos – Vítkovice 5:1 (kon.)
koniec
HC Davos
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
cz Piatok 27.12.2013, 20:15 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup
Partner:
     
    44:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    ROMAN SZTURC snižuje nepříznivý stav, když mezi kruhy získal puk potáhl ho do strany a dokázal ho dostat kolem tyčky do branky! Asistence: Michal Hlinka
     
    43:36
    Davos právě vstřelil branku!
    VILLE KOISTINEN je dalším, kdo se zapisuje do střelecké listiny jako autor gólu. Rána finského obránce se zkušenostmi z NHL skončila od modré až za Málkem. Asistence: Dario Bürgler.
     
    26:04
    Davos právě vstřelil branku!
    GERGORY HOFMANN se prosazuje z mezikruží a přidává už čtvrtou trefu Davosu. Málek jeho střelu spatřil až v síti. Asistence: Ryan O'Connor.
     
    22:43
    Davos právě vstřelil branku!
    S velkou dávkou štěstí, ale to k tomu patří, se dostává Davos do vedení už 3:0. Důraz před brankou předvedl RENÉ BACK a puk se dostal až do branky. Bez asistence.
     
    03:12
    Davos právě vstřelil branku!
    Znovu zcela nezvládnutá defenzivní činnost hráčů Vítkovic a Roman Málek se marně natahoval po střele z hole DINO WISERA, který dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy. Asistence: Dario Bürgler a Reto von Arx.
     
    02:51
    Davos právě vstřelil branku!
    Guggisberg získal za vítkovickou brankou kotouč a našel před brankou zcela neobsazeného BEATA FORSTERA, který neměl potíž trefit branku! Asistence: Peter Guggisberg.

    Jakub Vais

    Góly a asistencie: 3. Forster (Guggisberg), 4. Wiser (Bürgler, Arx), 23. Back, 27. Hofmann (O'Connor), 44. Koistinen (Bürgler) – 45. Szturc (Hlinka)


    HC Davos: Genoni (Noronen) – Forster, Schneeberger, Koistinen, Grossmann, O'Connor, Back, Kutlák – Ambühl, Corvi, Guggisberg – Wieser, von Arx, Bürgler – Hofmann, Sciaroni, Walser – Aeschlimann, Paulsson, Ryser – Sejna.
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) – Sloboda, Kudělka, Randegger, Stehlík, Bail, Hruška, Dudáš, Pastor – Svačina, Huna, Roman – Němec, Húževka, Strapáč – Hlinka, Szturc, Vandas – Valčák, Kucsera, Kolouch.

    Rozhodca: Olenin (RUS), Massy – Arm, Kohler (všichni SUI)