CSKA Moskva – Rochester 4:3 (kon.) | Davos – Vítkovice 5:1 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Rochester Americans
cz Piatok 27.12.2013, 15:00 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup
Partner:
     
    59:59
    Rochester právě vstřelil branku!
    Tak nakonec ještě videorozhodčí musel potvrdit gól, který přišel se závěrečnou sirénou a jeho autorem je nakonec JOEL ARMIA! Bez asistence.
     
    54:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Alexander Radulov po skončení oslabení skvěle našel přihrávkou do jízdy IGORA GRIGORENKA, který si poradil s Hackettem a asi definitivně dnes rozhoduje o vítězi. Asistence: Alexander Radulov.
     
    48:46
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je tu nakonec využitá přesilová hra! Nikita Zajcev znovu pálil od modré čáry a přesnou tečí překonal Hacketta NIKOLAJ PROCHORKIN. Asistence: Nikita Zajcev a Sergej Fjodorov.
     
    23:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A CSKA přichází s nejlepší možnou odpovědí! ALEXANDER RADULOV se dostal do brejkové příležitosti a přesně ji zakončuje. Asistence: Igor Grigorenko.
     
    20:28
    Rochester právě vstřelil branku!
    První útočná akce a hned je z toho přesný zásah! LUKE ADAM dokázal před brankou dobře tečovat pokus Varoneho a Staňa podruhé kapituluje. Asistence: Philip Varone a Daniel Catenacci.
     
    19:55
    Rochester právě vstřelil branku!
    Tak to je obrovské překvapení! Čtvrtá formace CSKA přišla o puk v útočném pásmu a z brejku se prosazují hráči Rochesteru! PHILIP VARONE se dostal k puku a dokázal ho dostat za záda Rastislava Stani. Bez asistence.
     
    15:02
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Druhá přesilovka už vychází CSKA daleko lépe. Ránu Zajceva od modré dokázal Hackett ještě vyrazit, ale pouze před sebe a IGOR GRIGORENKO otevírá skóre! Asistence: Nikolaj Prochorkin a Nikita Zajcev.

    Jakub Vais

    Góly a asistencie: 16. Grigorenko (Prochorkin, Zajcev), 24. Radulov (Grigorenko), 49. Prochorkin (Zajcev, Fjodorov), 55. Grigorenko (Radulov) – 20. Varone, 21. Adam (Varone, Catenacci), 60. Armia


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Mišarin, Zajcev, Denisov, Rylov, Gimajev, Jegoršev, Ogurcov – Grigorenko, Radulov, Prochorkin – Filppula, S. Fjodorov, Saprykin – Nemirovskij, Žarkov, Fjefjelov – Něprjaev, Ljubimov, F.Fjodorov – Zainullin.
    Rochester Americans: Hackett (Lieuwen) – Lepkowski, Crawford, Gauthier-Leduc, Bagnall, Mackenzie, Ruhwedel, McNabb – McGuire, Jacobs, Hutchings – Schaller, Gillies, Piuze-Roy – Larsson, Armia, Sundher – Adam, Varone, Catenacci.

    Rozhodca: Patafie (USA), Reiber – Kaderli, Tscherring (všichni SUI)