Ukrajina – Švédsko 6:5 (po pr.) | Slovensko – Česko 4:1 (kon.) | Japonsko – Veľká Británia 7:2 (kon.)
Taliansko – Lotyšsko 4:1 (kon.)
koniec
Slovensko
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
Česko
Štvrtok 19.12.2013, 16:30Zimná univerziáda
Partner:
     
    56:43
    Slovensko dalo gól!
    Poriadne studená sprcha pre Čechov pokračuje. PETER BOLTUN si po pravej strane nakorčuľoval až pred bránu a tvrdou ranou pod hornú žrď prekonáva Krála, ktorý teraz svojim obrancom rozhodne nepoďakuje. Asistencia: Jozef Kentoš.
     
    56:12
    Slovensko dalo gól!
    Rozdiel skóre je dvojgólový a Česko si teraz výrazne komplikuje všetky vyhliadky na vyrovnanie. Baran obkrúžil bránu a prihrával popred ňu na voľného MARTINA KALINÁČA, ktorý bekhendom zvyšuje na 3:1. Asistencia: Martin Baran.
     
    47:02
    Slovensko dalo gól!
    Tak možno sme to zakríkli! dezorientovaný Král vôbec nevedel, kde je puk a keď sa konečne spamätal, bolo už neskoro. RADOVAN CÚTT spred brány poslal šikovnú strelu, ktorá spomínanému brankárovi prešla pomedzi betóny. Asistencia: Miroslav Habšuda.
     
    37:11
    Slovensko dalo gól!
    A je vyrovnané! Prvú strelu ešte Král vyrazil, no iba do priestoru pred vlastnou bránou, kde sa najlepšie zorientoval MARTIN KALINÁČ a okamžitou ranou napálil puk do ľavej žrde, od ktorej sa následne odrazil až za čiaru. Asistenciu si na svoje konto pripíše Edmund Piačka.
     
    18:43
    Česko dalo gól!

    Iba niečo viac než minútu pred koncom prvej časti hry Slovensko inkasuje prvý gól. JAKUB BABKA vybojoval puk, zamieril s ním do pravého kruhu kde sa šikovne obtočil okolo vlastnej osi a nechytateľne zavesil pod hornú žrď. Asistenciu si pripíše Patrik Poulíček.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 38. Kalináč (Piačka), 48. Cútt (Habšuda), 57. Kalináč (Baran), 57. Boltun (Kentoš) – 19. Babka (Poulíček)


    Slovensko: Cibuľa – Slimák, Kramár, Tartaľ, Brejčák, Šedivý, Rais (C), Habšuda, Loydl – Gmitter (A), Cútt, Baláž – Čížek, Kentoš, Daniška – Kalináč, Piačka, Baran (A) – Varga, Boltun, Gápa
    Česko: Král – Růžička, Loučka (C), Havelka, Šik, Štědrý, Kolda (A), Kubík – Poulíček, Babka (A), Richter – Matula, Kovařík, Mika – Steiner, Peška, Vaněk – Březina, Zháňal, P. Novák

    Rozhodca: Hall (SWE) – Jonsson (SWE), Nikulainen (FIN)