Bordeaux – Valenciennes 2:1 (kon.) | Lille – Bastia 2:1 (kon.) | Lyon – Marseille 2:2 (kon.)
koniec
Olympique Lyon
2:2 (2:1)
Olympique Marseille
cz Nedeľa 15.12.2013, 21:00 • Stade de Gerland, Lyon • Ligue 1 Uber Eats
     
    79
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Sám faulovaný FLORIAN THAUVIN standardku rozehrál, z pravé strany míč poslal kolem zdi, která stála před ním a nejspíš Bedimo jej ještě hlavou tečoval. Balón se obloučkem snesl za bezmocného domácího brankáře.
     
    45+1
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, hosté jsou zpátky v zápase. Tento gól si Vercoutre za rámeček určitě nedá. ANDRÉ-PIERRE GIGNAC byl sice bráněn, ale dokázal vystřelit přes bránícího protihráče na brank. Jeho pokus nebyl nikterak prudký, ovšem před gólmanem Lyonu se míč zajímavě odrazil od země a od ní poté nad ležícího brankáře, který už nestačil reagovat.
     
    43
    Lyon právě vstřelil branku!
    Ještě před odchodem do kabin udeřil domácí tým podruhé. BAFÉTIMBI GOMIS se hezky vyhnul ofsajdové pasti, dostal se za obranu Marseille před Mandandu a levačkou jej poměrně jednoduše prostřelil. Poté se ještě po očku podíval na čárového rozhodčího, zda nesignalizuje ofsajd a následně odběhl slavit druhý gól svého mužstva k postranní lajně.
     
    17
    Lyon právě vstřelil branku!
    Mandanda nejprve trochu zaváhal, když nechal přihrávku projít kolem sebe, míč ale do zázemí nezapadl, ještě před čárou jej stihl Gourcuff, přihrál před branku volnému spoluhráči a ALEXANDRE LACAZETTE mazácky naznačil střelu, brankář soupeře lehl na zem, a domácí fotbalista poté jednoduše vzduchem poslal míč do volné části branky.

    Petr Frömel

    Góly: 17. Lacazette (Gourcuff), 43. Gomis (Bedimo) – 45+1. Gignac (Payet), 79. Thauvin

    Karty:   31. Lacazette (LYO), 86. Grenier (LYO) – 24. Fanni (OMA), 61. Cheyrou (OMA), 88. Abdallah (OMA)


    Olympique Lyon: Vercoutre – Lopes, Biševac, Umtiti, Bedimo – Grenier, Gourcuff (76. Ferri), Gonalons, Fofana – Lacazette, Gomis (67. Benzia).
    Náhradníci: Lopes – Zeffane, Koné, Ferri, Malbranque, Danic, Benzia.

    Olympique Marseille: Mandanda (C) – Fanni (77. Abdallah), Diawara, N´Koulou, Mendy – Lemina, Thauvin, Cheyrou – J. Ayew (56. Imbula Wanga), Gignac, Payet (77. Khalifa).
    Náhradníci: Samba – Abdallah, Mendes, Imbula Wanga, Khalifa, Tuiloma, Yousfi.

    Rozhodca: R. Buquet – L. Stien, G. Debart