Pittsburgh – NJ Devils 3:2 (kon.) | Florida – Washington 3:2 (4:3 po s.n.) | Vancouver – Edmonton 4:0 (kon.)
Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Ottawa – LA Kings 2:5 (kon.) | Winnipeg – Dallas 4:6 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
4:6 (1:2, 2:3, 1:1)
Dallas Stars
cz Sobota 14.12.2013, 21:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Partner:
     
    58:19
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí tak nakonec sto vteřin před třetí sirénou snižují na rozdíl dvou branek! V mezikruží se ke skákavému puku dostal OLLI JOKINEN a nekompromisně ho napálil za záda hostujícího Lehtonena. Asistence: Chris Thorburn, Devin Setoguchi.
     
    42:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    Montoya rychle kapituluje! Hostující COLTON SCEVIOUR prchl všem domácím hráčům a sám proti domácímu brankáři se nemýlil. Jedná se o první gól v NHL pro mladého útočníka Dallasu. Asistence: Antoine Roussel.
     
    38:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Druhá branka v přesilové hře Dallasu znamená pátou trefu v síti Pavelce! Nádherně prudkou střelou se prezentoval hostující střelec TYLER SEGUIN. Pavelec se natahoval po puku marně. Asistence: Sergej Gončar, Alex Chiasson.
     
    37:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají v přesilové hře gól a znovu se navracejí do vedení. Střela JAMIEHO BENNA z pravého kruhu zamířila přesně pod břevno Pavelcovy brány. Rána byla tak rychlá, že ji mohl Pavelec sotva zaregistrovat. Asistence: Tyler Seguin, Sergej Gončar.
     
    34:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Brankové hody pokračují i nadále. BLAKE WHEELER si z levého křídla najel s pukem až na pravý kruh, naznačil střelu, čímž kompletně zmátl hostujícího brankáře. Ten tak zcela vyklouzal ze svého brankoviště, Wheeler byť se následně dostal do ostrého úhlu, dokázal nakonec prázdnou hostující bránu trefit. Znovu je tak srovnáno! Asistence: Bryan Little.
     
    33:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas se vrací do vedení! JAMIE BENN se před brankářem Pavelcem dostal k vyraženému puku a ten pohotově doklepl za záda českého brankáře. Domácí obrana si ho nedokázala patřičně pohlídat a od Pavelce odtlačit. Asistence: Sergej Gončar, Valeri Ničuškin.
     
    32:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají stav utkání! BLAKE WHEELER naskočil na led z trestné lavice, byl rychlejší než jeho pronásledovatel Roussel, najel si do mezikruží, kde s k němu se štěstím odrazil puk. Do něho mu stačilo jen plácnout a ten zaplaval až za záda hostujícího brankáře Lehtonena. Asistence: Olli Jokinen, Dustin Byfuglien.
     
    14:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Pěkná individuální akce hostujícího mladíka znamená druhou branku v síti Ondřeje Pavelce! Teprve osmnáctiletý VALERI NIČUŠKIN se protáhl mezi dvěma obránci Jets, přebruslil je a sám proti Pavelcovi se prezentoval perfektní kličkou do forhendu. Český brankář mu celou akci spolkl i s navijákem. Asistence: bez asistence.
     
    10:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají stav utkání! Scheifele vybojoval ve středu útočného pásma na první pohled ztracený puk a ještě ho stihl nahodit na hostující bránu. Zde byl dobře postavený MATT HALISCHUK, který šikovnou tečí doklepl puk do branky Dallasu. Asistence: Mark Scheifele, Michael Frolík.
     
    07:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají brankový stav dnešního duelu! TYLER SEGUIN dostal přesný pas na modrou čáru, nabruslil si blíže k domácí bráně a perfektní ránou nedal Pavelcovi mnoho šancí. Trefil to přesně k levé tyči. Asistence: Sergej Gončar.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 11. Halischuk (Scheifele, Frolík), 33. Wheeler (Jokinen, Byfuglien), 35. Wheeler (Little), 59. Jokinen (Thorburn, Setoguchi) – 8. Seguin (Gončar), 15. Ničuškin, 34. Benn (Gončar, Ničuškin), 38. Benn (Seguin, Gončar), 39. Seguin (Gončar, Chiasson), 43. Sceviour (Roussel)


    Winnipeg Jets: Pavelec (od 41. Montoya) – Byfuglien, Enstrom, Clitsome, Trouba, Pardy, Stuart – Ladd, Little, Wheeler – Thorburn, Jokinen, Setoguchi – Halischuk, Scheifele, Frolík – Wright, Albert, Peluso.
    Dallas Stars: Lehtonen – Goligoski, Dillon, Connauton, Gončar, Rome, Oleksiak – Benn, Seguin, Ničuškin – Cole, Eakin, Chiasson – Roussel, Sceviour, Garbutt – Whitney, Horcoff, Peverley.

    Rozhodca: O'Rourke, Pollock – Murphy, Pancich