Bardejov – Šamorín 3:0 (kon.) | Podbrezová – Dubnica 4:0 (kon.) | Prešov – R. Sobota 1:0 (kon.)
koniec
Partizán Bardejov
3:0 (2:0)
FC ŠTK 1914 Šamorín
Sobota 30.11.2013, 13:00MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    89
    Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Cmarko, prichádza Csölle.
     
    89
    Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Vaško, prichádza Horváth.
     
    88
    Bardejov dal gól! VLADISLAV PALŠA sa z bieleho bodu nemýlil. Penaltu pre domácich vybojoval Pyda, pre ktorého je dnešný zápas premiérou.
     
    85
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Grohoľ, prichádza Pyda, pre ktorého to je premiéra.
     
    85
    L. Zápotoka nešetril súpera a zobral ho od podlahy. Odmenou mu je žltá karta. Mezovského pokus do vápna domáca obrana odvrátila.
     
    84
    Gligorovič takmer prestrčil loptu na trojicu prenikajúcich spoluhráčov, ale Palša v hodine dvanástej vystrčil pohotovo nohu po tejto kolmici.
     
    77
    Z ihriska za búrlivého potlesku odchádza dvojgólvý strelec J. Zápotoka a nahradí ho Andrič.
     
    73
    Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Stojanovič, prichádza Cvejč.
     
    70
    Mezovský nepríjemne atakoval vo vzdušnom súboji Kicu, za čo vidí žltú kartu.
     
    69
    Komická situácia nastala po nepresnej strele Petráša. Lopta sa kotúľal po bránkovej čiare a Cvejič v domnení, že je mimo ihriska prihral loptu jednému z domácich aby mohol zahrať roh. Kedže lopta nebola za, Cvejč si vykoledoval žltú kartu.
     
    67
    Palša našiel na krídle Petráša, ktorý odvážne prenikol s loptou cez dvojicu hráčov a tretieho nakopol do ruky. Hvizd rozhodcu neprišiel a Petráš skvele pokračoval v akcii. Jeho delovku Jamroškovič s problémami vyrazil. Na opačnej strane sa lopty ešte ujal L. Zápotoka, ktorý ju hneď poslal do malého vápna. Petráš sa opäť dostal ku lopte a z ťažkého uhla netrafil bránu.
     
    65
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Pisarik, prichádza Kuhajdík.
     
    60
    Žltú kartu dostává Kica (Partizán Bardejov).
     
    60
    Gligorov vidí žltú kartu za strkanicu s Kicom.
     
    59
    Pončákovi praskli nervy a po faule na Kicu vidí žltú kartu, ktorá podľa mňa skôr bola za prehnanú reakciu po verdikte ako za samotný faul.
     
    55
    Akcia ako s veľkej futbalovej knihy. L. Zápotoka rozprúdil brejk domácich. Lopty sa ujal zbiehajúci Kica. Ten poslal loptu do strany na Petráša, ktorého centrovaná lopta spadla rovno na hlavu nabiehajúcemu J. Zápotokovi, ktorý to trafil iba do brániaceho hráča. Koncovka mohla byť lepšia a skóre sa už mohlo meniť.
     
    34
    Domáci zovreli hostí v šestnástke. Grohoľ prihral skvele postavenému Pisarikovi a ten zbytočne volil prihrávku do strany na Kicu, ktorý sa ešte pokúsil preniknúť späť pred bránu. Jeho prihrávku späť už Pisarik nevyužil. Škoda tejto akcie. Rozhodne si to pýtalo strelu.
     
    22
    Bardejov dal gól! Celá akcia začala na pravej strane, kde Grohoľ potiahol loptu smerom dopredu a preniesol hru na opačnú stranu. Na ľavej strane sa domáci ujali lopty a finálnu prihrávku do prázdnej brány bez problémov zasunul JÁN ZÁPOTOKA.
     
    18
    Bardejov dal gól! JÁN ZÁPOTOKA sa dostal k lopte pred vápnom hostí a z 20 metrov neotáľal, napriahol a krásnou prudkou strelou prestrelil bezmocného Jamroškoviča, ktorého lopta jemne prelobovala a napokon sa od brvna prudko odrazila tesne za bránkovú čiaru. Ukážkova strela!
     
    6
    Po rohovom kope sa lopta dostala na úroveň pokutového kopu a v spleti tiel sa lopta odrazila k domácim, ktorí prv neprestrelili obranný val hostí a ani skvelého Jamroškoviča!

    Dominik Dolhý


    Hľadáme spravodajcu pre tím Partizán Bardejov. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ŠTK 1914 Šamorín. Viac informácií tu.

    Góly: 18. J. Zápotoka, 22. J. Zápotoka, 88. Palša (pen.)

    Karty:   60. Kica (BAR), 85. L. Zápotoka (BAR) – 59. Pončák (SAM), 60. Gligorov (SAM), 69. Cvejič (SAM), 70. Mezovský (SAM)


    Partizán Bardejov: Molčan – J. Zápotoka, Palša, Grohoľ, Petráš, Kica, Dzurík, Andraščík, L. Zápotoka (C), Berecký, Pisarik
    Náhradníci: Andrič, Cuprišin, Kuhajdík, Pavličko, Pyda

    FC ŠTK 1914 Šamorín: Jamroškovič – Mezovský, Pončák (C), Cmarko, Fulmek, Javorina, Stojanovič, Gligorov, Kliment, Čemba, Vaško
    Náhradníci: Jančovič, Pentek, Csölle, Horváth, Cvejić

    Rozhodca: Sedlár – Weiss, Špivák