Bardejov – Šamorín 3:0 (kon.) | Podbrezová – Dubnica 4:0 (kon.) | Prešov – R. Sobota 1:0 (kon.)
koniec
Partizán Bardejov
3:0 (2:0)
FC ŠTK 1914 Šamorín
Sobota 30.11.2013, 13:00MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    88
    Bardejov dal gól! VLADISLAV PALŠA sa z bieleho bodu nemýlil. Penaltu pre domácich vybojoval Pyda, pre ktorého je dnešný zápas premiérou.
     
    22
    Bardejov dal gól! Celá akcia začala na pravej strane, kde Grohoľ potiahol loptu smerom dopredu a preniesol hru na opačnú stranu. Na ľavej strane sa domáci ujali lopty a finálnu prihrávku do prázdnej brány bez problémov zasunul JÁN ZÁPOTOKA.
     
    18
    Bardejov dal gól! JÁN ZÁPOTOKA sa dostal k lopte pred vápnom hostí a z 20 metrov neotáľal, napriahol a krásnou prudkou strelou prestrelil bezmocného Jamroškoviča, ktorého lopta jemne prelobovala a napokon sa od brvna prudko odrazila tesne za bránkovú čiaru. Ukážkova strela!

    Dominik Dolhý


    Hľadáme spravodajcu pre tím Partizán Bardejov. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ŠTK 1914 Šamorín. Viac informácií tu.

    Góly: 18. J. Zápotoka, 22. J. Zápotoka, 88. Palša (pen.)

    Karty:   60. Kica (BAR), 85. L. Zápotoka (BAR) – 59. Pončák (SAM), 60. Gligorov (SAM), 69. Cvejič (SAM), 70. Mezovský (SAM)


    Partizán Bardejov: Molčan – J. Zápotoka, Palša, Grohoľ, Petráš, Kica, Dzurík, Andraščík, L. Zápotoka (C), Berecký, Pisarik
    Náhradníci: Andrič, Cuprišin, Kuhajdík, Pavličko, Pyda

    FC ŠTK 1914 Šamorín: Jamroškovič – Mezovský, Pončák (C), Cmarko, Fulmek, Javorina, Stojanovič, Gligorov, Kliment, Čemba, Vaško
    Náhradníci: Jančovič, Pentek, Csölle, Horváth, Cvejić

    Rozhodca: Sedlár – Weiss, Špivák