Petrohrad – A. Mytišči 4:1 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
4:1 (3:0,1:0, 0:1)
Atlant Mytišči
Piatok 29.11.2013, 16:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:55
    Atlant Mytišči dál gól!
    A tak predsa si hostia v zápase gól strelili a pripravili tak Saláka o čisté konto. Po rýchlom brejku sa ku puku dostal úplne voľný ROMAN RUKAVISHNIKOV a krásnou ťahanou strelou prekonal Saláka.
    Asistencia : Haataja, Engqvist.
     
    28:54
    Petrohrad dal gól!
    A je to už 4:0. Využitá presilovka domácich priniesla 4.gól v bránke hostí. Po krásnej a ukážkovej kombinácii domácich sa ku puku dostal kapitán domácich ILJA KOVALCHUK a tvrdou strelou prekonáva brankára Borisova.
    Bez asistencie.
     
    19:39
    Petrohrad dal gól!
    A deprimovaný hostia inkasujú v krátkej dobe už 3.gól !
    Hostia sa nemohli vymaniť z tlaku domácich začo prišiel trest v podobe gólu. A opäť to je až smiešny gól, ktorý ide opäť na plecia brankára Borisova. MAXIM CHUDINOV vyslal na neho strelu, tá prešla po medzi nohy Borisova, ale do bránky nevošla. Dezorientovaný brankár Borisov nevedel kde je puk a svojimi pohybmi ho poslal za svoj chrbát. Veľmi smolná tretina pre brankára hostí, ktorý zapríčinil 2 z 3 gólov.
    Asistencia : Panarin.
     
    17:54
    Petrohrad dal gól!
    A hostia sa poriadne neoťukali z prvého gólu a už inkasujú druhý. JEVGENIJ KETOV na dvakrát prekonal tvrdou strelou od modrej Borisova.
    Asistencia : Tikhonov, Chudinov.
     
    17:00
    Petrohrad dal gól!
    A domáci vedú 1:0 !
    A to je teda pekne smiešny gól ! SEMYONOV pokus vyrazil brankár Borisov betónom pred seba, puk bol vo vzduch, brankár hostí si ho chcel hokejkou spracovať do lapačky, ale namiesto toho si ho sklepol do vlastnej bránky. Veľmi smolný gól ! No nič aj taký je hokej.
    Asistencia : Cervenka, Kalinin.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 17. Semyonov (Cervenka, Kalinin), 18. Ketov (Tikhonov, Chudinov), 20. Chudinov (Panarin), 29. Kovalchuk (bez asistencie) – 57. Rukavishnikov (Haataja, Engqvist)


    SKA Petrohrad: Salak ( Korobov ) – Semenov, Chudinov, Kovalchuk, Thoresen, Shipachyov – Kalinin, Kuteikin, Cervenka, Tikhonov, Ketov – Alexandrov, Ryasensky, Kucheryavenko, Ponikarovsky, Panarin – Makarov, Sigaryov, Yudin, Burdasov.
    Atlant Mytišči: Borisov ( Galimov ) – Novopashin, Batyrshin, Kopytin, Kablukov, Koltsov – Petrov, Rukavishnikov, Haataja Juha-Pekka – Mikhnov, Engqvist – Atyushov, Dyblenko, Trubachyov, Glukhov, Shmelyov – Velikov, Levitsky, Kadeikin, Shevchenko, Soshnikov.

    Rozhodca: Belov – Naumanov, Golyak, Dedyulya