Buffalo – St. Louis 1:4 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 5:2 (kon.) | Toronto – NY Islanders 5:2 (kon.)
Detroit – Nashville 0:2 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:2 (kon.) | Montreal – Minnesota 6:2 (kon.)
Colorado – Chicago 5:1 (kon.) | Edmonton – Columbus 7:0 (kon.) | Vancouver – Florida 2:3 (0:1 po s.n.)
LA Kings – Tampa Bay 5:2 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
Ottawa Senators
cz Streda 20.11.2013, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Partner:
     
    59:25
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, do prázdné branky se poprvé za Flyers trefil ještě ze středního pásma ADAM HALL. Jedná se o gól v oslabení čtyř proti šesti bruslařům. Asistence: Nicklas Grossmann.
     
    51:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Lehner má hlavu v dlaních, Senators dostávají tvrdý direkt v podobě dvou inkasovaných branek v brzkém sledu. Domácí vyvinuli velký tlak, Lehner musel vyrazit hned několik nebezpečných puků. Na dorážku WAYNA SIMMONDSE už ale gólman Sens nedosáhl, domácí vedou o dvě branky! Asistence: Vincent Lecavalier, Brayden Schenn.
     
    51:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Parádní individuální akce domácího obránce. KIMO TIMONEN využil získané rychlosti a z levé strany si najel před branku. Lehnera poté překonal bekhendovým blafákem mezi betony. Asistence: Matt Read, Steve Downie.
     
    43:12
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators využívají přesilovou hru a srovnávají skóre! Výborný vstup do třetí třetiny v podání týmu z kanadské metropole. Po střele z levého kruhu se puk odrazil od mantinelu zpět před branku, kde se bekhendovou dorážkou prosadil KYLE TURRIS! Asistence: Marc Methot, Clarke MacArthur.
     
    28:13
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tato přesilová hra nepatřila k nejlepším, i tak ale končí brankou. CLARKE MACARTHUR vypálil proti zakleklému obránci Schennovi. Nejenže se hostujícímu útočníkovi podařilo obránce Flyers "prostřelit", navíc se i trefil krásně k levé tyči! Asistence: Erik Karlsson, Chris Phillips.
     
    25:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je tedy haluz! SEAN COUTURIER má velký úsměv na tváři, tohle nečekal nikdo. Domácímu centrovi utekl puk po brankové čáře a následně k šoku všem hráčů Ottawy končí za zády Lehnera! Tohle je hrubá chyba hostujícího brankáře, domácí tak vedou již o dvě branky. Asistence: Kimo Timonen.
     
    17:44
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí výběr využívá přesilovou hru a jde do vedení! CLAUDE GIROUX dostal perfektní pas od Voráčka na levý kruh, odkud tahem trefil odkrytou branku a jako správný kapitán otevírá skóre utkání! Asistence: Jakub Voráček, Kimo Timonen.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 18. Giroux (Váráček, Timonen), 26. Couturier (Timonen), 52. Timonen (Read, Downie), 52. Simmonds (Lecavalier, B. Schenn), 60. Hall (Grossmann) – 29. MacArthur (Karlsson, Phillips), 44. Turris (Methot, MacArthur)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Coburn, Timonen, Streit, Grossman, Gustafsson, Schenn L. – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Lecavalier, Schenn B. – Downie, Couturier, Read – Rosehill, Hall, Rinaldo.
    Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Karlsson, Methot, Gryba, Cowen, Borowiecki, Phillips – Conacher, Spezza, Michálek – Ryan, Turris, MacArthur – Neil, Smith, Greening – Zibanejad, Grant, Condra.

    Rozhodca: O´Rourke, Devorski – Amell, Sharrers

    Diváci: 19 519