Trenčín – Wisla Kraków 5:0 (kon.) | Poľsko – Slovensko 0:2 (kon.)
koniec
AS Trenčín
5:0 (3:0)
Wisla Kraków
Piatok 15.11.2013, 14:00 • NTC Poprad • Prípravný zápas
     
    79
    Poľský hráč Guerrier si koledoval o zisk druhej žltej karty a zároveň aj červenej, keď útočným faulom zneškodnil aktívneho Kleščíka.
     
    76
    Poľský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Stjepanovića nastupuje do hry Guedes.
     
    74
    Priamy kop odišiela zahrávať Kleščík, no jeho delovka napokon skončila len nad bránou gólmana Bieszczada, ktorý tentokrát zasahovať nemusel.
     
    73
    Za tvrdý faul na Rundiča obdržal hosťujúci Guerrier jasnú žltú kartu, ktorá je prvou v tomto zápase.
     
    72
    Po tvrdom faule na Rundiča od dobiedzajúceho Guerriera uvidíme priamy kop pre Trenčín zo vzdialenosti približne 20 metrov, mierne vľavo!
     
    69
    Bezák sa dostal do skvelej gólovej šance, no po jeho tvrdej delovke pozorný Uryga napokon loptu zblokoval len mimo vlastnej brány. Následne uvidíme rohový kop Trenčanov.
     
    67
    Vystriedaný gólman Šemrinec si na svoje konto pripísal fantastický zákrok, keď sa skvele hodil na ľavú stranu a delovku z pokutového kopu od Małeckeho skvele zachytil!
     
    66
    Na rad prichádza pokutový kop pre Patrika Małeckeho, ktorý bol v trenčianskom pokutovom území nekompromisne faulovaný!
     
    65
    Trenčania posielajú na trávnik štvorstriedanie. Dole idú hráči Čögley, Holúbek, Baéz a Van Kessel. Do hry nastupujú hráči Vlček, Sábler, Kleščík, Jurica.
     
    64
    Trenčín dal gól!
    Trenčania rozvnili sieť v krakovskej bráne aj popiatykrát. Po skvelom centri od Mondeka z pravej strany sa k zakončeniu dostal RODRIGUES RAMÓN DA SILVA, ktorý svojou hlavičkou z tesnej blízkosti nedal gólmanovi Bieszczadovi žiadnu šancu.
     
    60
    Trenčín dal gól!
    Trenčania pridávajú už svoj štvrtý gól v druhom polčase! Po skvelom centri z pravej strany od Karola Mondeka sa k lopte pred gólmanom Bieszczadom dostal vystriedaný GABRIEL BEZÁK, ktorý ho svojim hlavičkovým zakončením bez problémov prekonal.
     
    58
    Krakovský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Ademolu nastupuje do hry oddýchnutý Kaminski.
     
    51
    Priamy kop odišiel zahrávať vystriedaný Guerrier, ktorý svoju delovku napálil do múriku trenčianských tiel. Následne sa snažil zakončovať aj Sarki, no minul priestor trenčianskej brány.
     
    50
    Sarki sa dobre presúval po pravom krídle, no následne narazil na pozorného Rundiča, ktorý ho fauloval. Na rad prichádza priamy kop pre Kraków vo vzdialenosti približne 20 metrov!
     
    47
    Po skvelom centri od Čögleya z pravej strany sa k hlavičkovému zakončeniu pred krakovskou bránou dsotal Bezák, no jeho delovka napokon skončila lenmimio Bieszczadovej brány.
     
    46
    Aj trenčianský tréner poslal na trávnik v úvode druhého polčasu tri striedania. Do trenčianskej brány nastúpil Šemrinec a na trávnik dvojica Bariš a Bezák. Z trávnika odišiel gólman Volešák, hráči Mišák a de Oliviera.
     
    46
    V úvode druhého polčasu posiela poľský tréner na trávnik tri striedania. Do hry nastupujú hráči Uryga, Sarki a Guerrier. Z trávnika odišli hráči Boguski, Burdenski, Stolarski. Na poľskej strane sa tiež striedali aj brankári – do hry nastúpil Bieszczad.
     
    45
    Po skvelom centri z ľavej strany od aktívneho Jakuba Holúbeka sa k hlavičkovému zakončeniu tesne pred krakovskou bránou dostal Karol Mondek, no ten svojou delovkou napokon minul priestor Miśkiewiczovej brány.
     
    43
    Trenčín dal gól!
    Po skvelom prienikovom centri od da Silvu sa k lopte pred krakovskou bránou dostal GINO VAN KESSEL, ktorý veľmi dobre prenikal po ľavom krídle, následne vyhral šprintérsky súboj proti krakovským obrancom a z ťažkého uhla na ľavej strane prekvapil poľského gólmana Miśkiewicza.
     
    32
    Holúbek poslal z rohového kopu na pravej strane pred krakovskú bránu veľmi dobrý center, po ktorom sa do zakončenia dostal Čögley, no jeho delovka napokon trafila len de Olivieru, ktorý sa nestihol uhnúť. Následne sú pri lopte Poliaci.
     
    22
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa na popradskom trávniku dostávajú už do dvojgólového vedenia! Po peknej prihrávke z ľavej strany sa k lopte na hranici krakovského pokutového územia v centrálnej časti dostal HARIS HAJRADINOVIČ, ktorý si loptu najskôr zasekol, čím sa zbavil Jovanovića a následne dobrou strelou prekonal gólmana Miśkiewicza. Ten si loptu svojimi rukami zblokoval za bránkovú čiaru.
     
    19
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa v tomto prípravnom zápase dostávajú do jednogólového vedenia! Po skvelom centri z pravej strany od Čögleya lopta letela na ľavé krídlo, kde ju Van Kessel prenechal KAROLOVI MONDEKOVI a ten svojou skvelou strelou z tesnej blízkosti prekonal gólmana Miśkiewicza.
     
    10
    Po peknej prihrávke od de Olivieru sa k lopte na hranici krakovského pokutového územia v ľavej časti dostal Hajradinovič, no jeho delovka napokon smerovala len tesne nad bránu gólmana Miśkiewicza.

    Góly: 19. Mondek, 22. Hajradinovič, 43. Van Kessel, 60. Bezák, 64. da Silva

    Karty:   73. Guerrier (WIS)

    Nepremenená penalta: 67. Małecki (WIS), brankár Šemrinec zneškodnil


    AS Trenčín: Volešák ("C") (46. Šemrinec) – Rundič, Mišák (46. Bezák), Baéz (65. Vlček), Van Kessel (65. Sábler), de Oliviera (46. Bariš) , Holúbek (65. Kleščík), Mondek, Čögley (65. Jurica), da Silva, Hajradinovič
    Náhradníci: Šemrinec – Bariš, Kleščík, Jurica, Vlček, Bezák, Sábler

    Wisla Kraków: Miśkiewicz (46. Bieszczad) – Chávez, Broźek, Boguski ("C") (46. Guerrier), Jovanović, Stjepanović (76. Guedes), Małecki, Burliga, Burdenski (46. Uryga), Stolarski (46. Sarki), Ademola (58. Kaminski)
    Náhradníci: Bieszczad – Sarki, Guedes, Uryga, Kamiński, Guerrier

    Rozhodca: Miroslav Jaška – Roman Poracký, Peter Karaffa