Trenčín – Wisla Kraków 5:0 (kon.) | Poľsko – Slovensko 0:2 (kon.)
koniec
AS Trenčín
5:0 (3:0)
Wisla Kraków
Piatok 15.11.2013, 14:00 • NTC Poprad • Prípravný zápas
     
    64
    Trenčín dal gól!
    Trenčania rozvnili sieť v krakovskej bráne aj popiatykrát. Po skvelom centri od Mondeka z pravej strany sa k zakončeniu dostal RODRIGUES RAMÓN DA SILVA, ktorý svojou hlavičkou z tesnej blízkosti nedal gólmanovi Bieszczadovi žiadnu šancu.
     
    60
    Trenčín dal gól!
    Trenčania pridávajú už svoj štvrtý gól v druhom polčase! Po skvelom centri z pravej strany od Karola Mondeka sa k lopte pred gólmanom Bieszczadom dostal vystriedaný GABRIEL BEZÁK, ktorý ho svojim hlavičkovým zakončením bez problémov prekonal.
     
    43
    Trenčín dal gól!
    Po skvelom prienikovom centri od da Silvu sa k lopte pred krakovskou bránou dostal GINO VAN KESSEL, ktorý veľmi dobre prenikal po ľavom krídle, následne vyhral šprintérsky súboj proti krakovským obrancom a z ťažkého uhla na ľavej strane prekvapil poľského gólmana Miśkiewicza.
     
    22
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa na popradskom trávniku dostávajú už do dvojgólového vedenia! Po peknej prihrávke z ľavej strany sa k lopte na hranici krakovského pokutového územia v centrálnej časti dostal HARIS HAJRADINOVIČ, ktorý si loptu najskôr zasekol, čím sa zbavil Jovanovića a následne dobrou strelou prekonal gólmana Miśkiewicza. Ten si loptu svojimi rukami zblokoval za bránkovú čiaru.
     
    19
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa v tomto prípravnom zápase dostávajú do jednogólového vedenia! Po skvelom centri z pravej strany od Čögleya lopta letela na ľavé krídlo, kde ju Van Kessel prenechal KAROLOVI MONDEKOVI a ten svojou skvelou strelou z tesnej blízkosti prekonal gólmana Miśkiewicza.

    Góly: 19. Mondek, 22. Hajradinovič, 43. Van Kessel, 60. Bezák, 64. da Silva

    Karty:   73. Guerrier (WIS)

    Nepremenená penalta: 67. Małecki (WIS), brankár Šemrinec zneškodnil


    AS Trenčín: Volešák ("C") (46. Šemrinec) – Rundič, Mišák (46. Bezák), Baéz (65. Vlček), Van Kessel (65. Sábler), de Oliviera (46. Bariš) , Holúbek (65. Kleščík), Mondek, Čögley (65. Jurica), da Silva, Hajradinovič
    Náhradníci: Šemrinec – Bariš, Kleščík, Jurica, Vlček, Bezák, Sábler

    Wisla Kraków: Miśkiewicz (46. Bieszczad) – Chávez, Broźek, Boguski ("C") (46. Guerrier), Jovanović, Stjepanović (76. Guedes), Małecki, Burliga, Burdenski (46. Uryga), Stolarski (46. Sarki), Ademola (58. Kaminski)
    Náhradníci: Bieszczad – Sarki, Guedes, Uryga, Kamiński, Guerrier

    Rozhodca: Miroslav Jaška – Roman Poracký, Peter Karaffa