Trenčín – Wisla Kraków 5:0 (kon.) | Poľsko – Slovensko 0:2 (kon.)
koniec
AS Trenčín
5:0 (3:0)
Wisla Kraków
Piatok 15.11.2013, 14:00 • NTC Poprad • Prípravný zápas
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri prípravnom zápase počas reprezentačnej prestávky vo futbale!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z NTC Poprad, kde proti sebe od 14:00na medzinárodnej úrovni narazia klubové kádre slovenského AS Trenčín a poľskej Wisly Kraków.

    Slovenský corgoňligový tím AS Trenčín sa dostal do najvyššej futbalovej súťaže len v sezóne 2011/2012 a doposiaľ tam predvádza veľmi dobré výkony. Po peknej piatej priečke po sezóne 2011/2012 Trenčania zabojovali a v sezóne 2012/2013 sa umiestnili na konečnej tretej priečke. Tá ich posunula do druhého kola kvalifikácie Európskej ligy, kde Trenčania vyradili po remíze 0:0 a domácej výhre 2:1 švédsky klub IFK Göteborg. Tretie kolo kvalifikácie na Pohár UEFA však pre Trenčanov už také úspešné nebolo. Trenčianský AS doma prehral 1:3 a následne vonku len remízoval výsledkom 2:2 proti rumunskému tímu Astra Giurgiu – týmto dvojzápasom sa púť vo futbalovej Európe aspoň pre túto trenčianskú sezónu skončila.
    AS Trenčín sa po sedemnástich odohraných zápasoch v Corgoň lige nachádza na skvelej tretej priečke so ziskom 30 bodov a gólovým skóre 40:19 (najviac vsietených gólov v lige) za deväť výhier, tri remízy a päť nepríjemných prehier. Na aktuálneho majstra a lídra tabuľky – tím ŠK Slovan Bratislava strácajú Trenčania doposiaľ 6 bodov.

    Poľský tím Wisla Kraków je trinásťnásobným majstrom poľskej najvyššej súťaže – Ekstraklasa. Krakówskí futbalisti naposledy získali titul pred dvoma rokmi. Štyrikrát vyhrali Poľský pohár a raz aj Superpohár. Najväčším úspechom tohto klubu je štvrťfinále Ligy Majstrov v ročníku 1978/79. Pred desiatimi rokmi sa Krakówčania dostali do osemfinále Európskej Ligy. Z Krakówa vstúpil do "veľkého futbalu" krídelník Borussie Dortmund Jakub Blasczcykowski. Medzi legendy klubu patrí aj niekdajší strelec Celtic Glasgow Maciej Žurawski.
    V aktuálnom ročníku sídlia futbalisti Wisly Kraków po šestnástich odohraných zápasoch na sympatickej tretej priečke so ziskom 28 bodov a gólovým skóre 22:11 za sedem výhier, sedem remíz a len dve prehry. Na vedúci tím Legia Varšava strácajú Krakówčania doposiaľ šesť bodov.

    Podarí sa Trenčanom potvrdiť svoju skvelú streleckú formu z Corgoň ligy a v prípravnom zápase rozstrieľať poľský Kraków alebo práve Poliaci zabojujú na opačnej strane Tatier naplno?
     
    Tento zápas bude slovensko-poľskou ochutnávkou pred večerným priateľským meraním síl medzi mužskými futbalovými reprezentáciami Poľska a Slovenska v poľskom Vroclave!

    Aj tento zápas môžete sledovať na webe Onlajny.eu od 20:45 v znení komentátorskej kolegyne Veroniky Pancurákovej.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Trenčín: Volešák ("C") – Rundič, Mišák, Baéz, Van Kessel, de Oliviera, Holúbek, Mondek, Čögley, da Silva, Hajradinovič

    Wisla Kraków: Miśkiewicz – Chávez, Broźek, Boguski ("C"), Jovanović, Stjepanović, Małecki, Burliga, Burdenski, Stolarski, Ademola

    Rozhodca: Miroslav Jaška – Roman Poracký, Peter Karaffa.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči:

    AS Trenčín: Šemrinec – Bariš, Kleščík, Jurica, Vlček, Bezák, Sábler

    Wisla Kraków: Bieszczad – Sarki, Guedes, Uryga, Kamiński, Guerrier
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    V úvode prvého polčasu mali výkop k dispozícii hráči hosťujúceho tímu Wisla Kraków, ktorí sa nakrátko stiahli na vlastnú polovicu ihriska, no už o malú chvíľu im Trenčania loptu uchmatli.
     
    2
    Baéz sa snažil dobrým centrom z pravej strany uvoľniť na hranici krakovského pokutového územia svojho spoluhráča de Olivieru, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný Broźek loptu zachytil vo svojej moci.
     
    3
    Trenčianský Mondek sa s loptou dobre presúval po pravom krídle, no následne si mierne nerozumel so svojimi spoluhráčmi a poslal ju len pred gólmana Miśkiewicza, ktorý loptu bez problémov zachytil vo svojom náručí.
     
    4
    Krakovský kapitán Boguski sa snažil po ľavom krídle preniknúť pred trenčianskú bránu, no proti pozornému da Silvovi sa mu to napokon nepodarilo. Tempo hry upokojuje až trenčianský gólman Volešák.
     
    5
    Karol Mondek spracoval loptu po dobrom centri na pravej strane a následne posielal pred krakovskú bránu dobrý center k vzdialenejšej žrdi. Tam však nebol ani jeden z jeho spoluhráčov, a tak uvidíme odkop v znení gólmana Miśkiewicza.
     
    6
    Holúbek sa snažil dobrou prihrávkou popri postrannej čiare na ľavej strane nájsť v útoku svojho spoluhráča Hajradinoviča, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorní krakovskí hráči loptu zvládli zachytiť.
     
    7
    Aktívny trenčianský hráč Mondek tvrdo bojoval o loptu na hranici krakovského pokutového územia proti aktívnemu Broźekovi, no napokon nedokázal svojho súpera odstaviť. Poliaci sa teda aj tentokrát oslobodili odkopnutím lopty do bezpečia.
     
    8
    Burliga sa dostal k lopte na pravom krídle a následne veľmi dobrou prihrávkou do behu hľadal svojho spoluhráča Boguskeho. Tomu však lopta prešla pomedzi nohy len na kopačky trenčianských obrancov.
     
    9
    Po dobrej prihrávke do behu v znení Małeckeho na ľavej strane sa k lopte snažil dostať Broźek, no ten napokon vyštartoval až príliš neskoro a loptu po tejto prihrávke už zachytiť na svojich kopačkách nedokázal.
     
    10
    Po peknej prihrávke od de Olivieru sa k lopte na hranici krakovského pokutového územia v ľavej časti dostal Hajradinovič, no jeho delovka napokon smerovala len tesne nad bránu gólmana Miśkiewicza.
     
    11
    Trenčianský hráč Patrik Mišák sa dostal k lopte na pravom krídle vo vzdialenosti približne 28 metrov a skúsil vystreliť! Jeho tvrdá strela letiaca v strednej výške však napokon skončila len vedľa krakovskej brány.
     
    12
    Po peknom centri od Stolarskeho z pravej strany sa k zakončeniu na ľavej strane mohol dostať Małecki, no ešte pred ním napokon loptu odkopol na rohový kop pozorný Čögley.
     
    13
    Rohový kop z ľavej strany odišiel zahrávať Małecki, no jeho center do stredu trenčianskej brány nemal dostatočne dobrú myšlienku a lopta po ňom skončila len v náručí gólmana Volešáka.
     
    14
    Čögley poslal pred krakovskú bránu dobrý center z pravej strany, no na tento projektil napokon najlepšie zareagoval pozorný Jovanović, ktorý loptu bez problémov odkopol za postrannú čiaru.
     
    15
    Aj Trenčania mali k dispozícii prvý rohový kop v tomto zápase v znení Hajradinoviča z pravej strany. Po jeho dobrej prudkej prihrávke sa k lopte dostal Baéz, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná pozornými krakovskými obrancami do bezpečia.
     
    16
    Van Kessel potiahol loptu do útoku po pravom krídle, no následne si mierne nerozumel so svojim spoluhráčom de Olivierom a od lopty ho odstavil pozorný krakovský hráč Broźek.
     
    17
    Hajradinovič sa dostal k lopte v centrálnej časti,no vo veľkej vzdialenosti. Následne skúsil vystreliť, no jeho delovka smerovala len vysoko nad krakovskú bránu. Gólman Miśkiewicz teda zasahovať nemusel.
     
    18
    Baéz sa dostal k lopte v strede ihriska a následne chcel tvrdým centrom nájsť v útoku svojho spoluhráča Van Kessela, no nepodarilo sa mu to. Na Van Kessela bol tento center príliš ďaleký a k lopte sa napokon dostal len gólman Miśkiewicz.
     
    19
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa v tomto prípravnom zápase dostávajú do jednogólového vedenia! Po skvelom centri z pravej strany od Čögleya lopta letela na ľavé krídlo, kde ju Van Kessel prenechal KAROLOVI MONDEKOVI a ten svojou skvelou strelou z tesnej blízkosti prekonal gólmana Miśkiewicza.
     
    20
    Krakovskí futbalisti sa v týchto chvíľach snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Trenčania veľmi intenzívne napádajú rozohrávku svojho súpera a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    21
    Po peknom centri z pravej strany od Burligu sa k lopte v centrálnej časti dostal Stolarski, ktorý sa snažil hlavičkovať, no napokon poslal loptu len vysoko nad trenčianskú bránu.
     
    22
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa na popradskom trávniku dostávajú už do dvojgólového vedenia! Po peknej prihrávke z ľavej strany sa k lopte na hranici krakovského pokutového územia v centrálnej časti dostal HARIS HAJRADINOVIČ, ktorý si loptu najskôr zasekol, čím sa zbavil Jovanovića a následne dobrou strelou prekonal gólmana Miśkiewicza. Ten si loptu svojimi rukami zblokoval za bránkovú čiaru.
     
    23
    Po pravom krídle sa veľmi dobre presúval Burliga, ktorý bol však tvrdo faulovaný jedným z trenčianských hráčov, Následne uvidíme priamy kop vo vzdialenosti približne 25 metrov, mierne vpravo.
     
    24
    Po dobrom centri z priameho kopu na pravej strane od Stjepanovića sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Chávez, no jeho projektil napokon skončil len mimo trenčianskej brány.
     
    25
    Van Kessel sa dostal k lopte na pravej strane, následne skvelými jasličkami zneškodnil Jovanovića, no jeho projektil skončil len na kopačkách pozorného Broźeka, ktorý sa stihol včas vrátiť pred svoju bránu.
     
    26
    Krakovský hráč Stjepanović sa s loptou dobre pohyboval cez stred, no následne narazil na dvojicu Mišák – de Oliviera, kotrího od lopty bez väčších problémov odstavili. Tentokrát bol však ich zákrok klasifikovaný ako faul.
     
    27
    Poľskí futbalisti si vybojovali ďalší rohový kop na ľavej strane, no center od Małeckeho opäť nemal potrebnú hernú myšlienku, keďže letel do stredu brány, kde gólman Volešák loptu bez problémov zachytil.
     
    28
    Holúbek sa dostal k lopte na ľavej strane a následne sa snažil niečo zaujímavé vymyslieť, no nepodarilo sa mu to. Po jeho nepresnom centri lopta skončila len mimo krakovskej brány.
     
    29
    Holúbek potiahol loptu po ľavom krídle do útoku, následne ju prihrával na Hajradinoviča, s ktorým si však veľmi nerozumel. Po Hajradinovičovej spätnej prihrávke sa lopta dostala len do náručia gólmana Miśkiewicza.
     
    30
    Stolarski sa dobre presúval po pravom krídle, no následne narazil na pozorného da Silvu, ktorý ho dobrým sklzom od lopty odstavil. Následne uvidíme odkop od trenčianskej brány v znení gólmana Volešáka.
     
    31
    Van Kessel sa s loptou dobre presúval po pravom krídle, no následne narazil na pozorného Cháveza, ktorý ho od lopty bez problémov odstavil. Následne uvidíme rohový kop v znení Holúbeka.
     
    32
    Holúbek poslal z rohového kopu na pravej strane pred krakovskú bránu veľmi dobrý center, po ktorom sa do zakončenia dostal Čögley, no jeho delovka napokon trafila len de Olivieru, ktorý sa nestihol uhnúť. Následne sú pri lopte Poliaci.
     
    33
    Boguski veľmi intenzívne napáda rozohrávku svojich súperov, no zatiaľ sa mu nedarí získať loptu. Trenčianská defenzíva je naozaj veľmi pozorná a nič nenecháva na náhodu.
     
    34
    Po dobrom centri od Van Kessela z pravej strany sa k lopte dostal len pozorný Chávez, ktorý ju zblokoval na rohový kop. Ten bude z pravej strany zahrávať opäť Jakub Holúbek.
     
    35
    Z pravej strany loptu dobre odcentroval Holúbek, no po jeho centri sa k nej dostali len pozorní krakovskí obrancovia, ktorí dokázali zneškodniť dobiedzajúceho Van Kessela, ktorý chcel zakončovať.
     
    36
    Po ľavom krídle sa pred krakovskú bránu veľmi dobre prespval domáci Baéz, no ten bol napokon faulovaný. Následne majú Trenčania k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 25 metrov mierne vľavo.
     
    37
    Priamy kop Trenčanov odišiel zahrávať Holúbek a po jeho veľmi nevydarenej prihrávke sa k lopte dostal Baéz. Ten ju poslal pred gólmana Miśkiewicza, no tam trafil len pozorného Van Kessela.
     
    38
    Hajradinovič sa s loptou rýchlo presúval po pravom krídle, no následne bol svojim súperom Małeckim faulovaný. Následný priamy kop zo vzdialenosti približne 22 metrov odišiel zahrávať Holúbek, no jeho delovku zblokoval pozorný Broźek na rohový kop.
     
    39
    Aj tento rohový kop z pravej strany odišiel zahrávať Holúbek, no po jeho dobrom centri sa k lopte napokon dostal len pozorný Burdenski, ktorý ju odhlavičkoval na ďalší rohový kop pre Trenčanov.
     
    40
    Holúbek sa opäť poslal na rohový kop z pravej strany, no po jeho dobrom centri hosťujúci Krakovčana loptu odkopli do bezpečia až ku gólmanovi Volešákovi.
     
    41
    Baéz vybojoval loptu v centrálnej časti proti Stjepanovićovi, no následne si mierne nerozumel s Van Kesselom, ktorý síce bežal, aby prevzal jeho center, no lopta napokon zrotovala len mimo jeho bežecký smer.
     
    42
    Krakovskí futbalisti sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Trenčania sa bránia naozaj veľmi dobre a v tomto zápase nenechávajú nič na náhodu. Na pravom krídle bol tentokrát odstavený Boguski.
     
    43
    Trenčín dal gól!
    Po skvelom prienikovom centri od da Silvu sa k lopte pred krakovskou bránou dostal GINO VAN KESSEL, ktorý veľmi dobre prenikal po ľavom krídle, následne vyhral šprintérsky súboj proti krakovským obrancom a z ťažkého uhla na ľavej strane prekvapil poľského gólmana Miśkiewicza.
     
    44
    Trenčianskí hráči stále veľmi dobre útočia, no momentálne sa ich súperi snažia intenzívne napádať ich rozohrávku. Pri lopte je v zadných radoch pozorný Baéz.
     
    45
    Po skvelom centri z ľavej strany od aktívneho Jakuba Holúbeka sa k hlavičkovému zakončeniu tesne pred krakovskou bránou dostal Karol Mondek, no ten svojou delovkou napokon minul priestor Miśkiewiczovej brány.
     
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase tohto zápasu boli oveľa aktívnejší futbalisti slovenského corgoňligového tímu AS Trenčín, ktorí si vytvárali ofenzívny tlak a napokon po skvelých útočných akciách dokázali prekonať gólmana Miśkiewicza už trikrát. Krakovská svätyňa najskôr podľahla po skvelej strele Mondeka z ľavej strany v 19. minúte, následne po delovke od Hajradinoviča v 22. minúte a úniku Van Kessela v 43. minúte.

    Podarí sa futbalistom poľského tímu Wisla Kraków zabojovať naplno v druhom polčase a pripísať si na svoje konto aspoň jeden vsietený gól?
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    V úvode druhého polčasu posiela poľský tréner na trávnik tri striedania. Do hry nastupujú hráči Uryga, Sarki a Guerrier. Z trávnika odišli hráči Boguski, Burdenski, Stolarski. Na poľskej strane sa tiež striedali aj brankári – do hry nastúpil Bieszczad.
     
    46
    Aj trenčianský tréner poslal na trávnik v úvode druhého polčasu tri striedania. Do trenčianskej brány nastúpil Šemrinec a na trávnik dvojica Bariš a Bezák. Z trávnika odišiel gólman Volešák, hráči Mišák a de Oliviera.
     
    47
    Po skvelom centri od Čögleya z pravej strany sa k hlavičkovému zakončeniu pred krakovskou bránou dsotal Bezák, no jeho delovka napokon skončila lenmimio Bieszczadovej brány.
     
    48
    Po dobrom centri z ľavej strany od Sarkiho z ľavej strany sa k lopte dostal vystriedaný gólman Šemrinec, ktorý loptu bez problémov zachytil vo svojom náručí.
     
    49
    Futbalisti Trenčína sa stále snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Poľská defenzíva je momentálne v strehu a nič nenecháva na náhodu.
     
    50
    Sarki sa dobre presúval po pravom krídle, no následne narazil na pozorného Rundiča, ktorý ho fauloval. Na rad prichádza priamy kop pre Kraków vo vzdialenosti približne 20 metrov!
     
    51
    Priamy kop odišiel zahrávať vystriedaný Guerrier, ktorý svoju delovku napálil do múriku trenčianských tiel. Následne sa snažil zakončovať aj Sarki, no minul priestor trenčianskej brány.
     
    52
    Na trávniku môžeme vidieť niekoľko veľmi zbytočných protestov na stranu hlavného rozhodcu. Momentálne sú pri lopte hráči Krakówa, kotrí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    54
    Po dobrom centri z pravej strany od Bariša sa k lopte dostal Bezák, no ten napokon nedokázal prejsť cez pozorného Jovanovića, ktorý ho následne bez problémov od staviil od lopty.
     
    56
    Uryga odcentroval loptu smerom do útoku, no tam sa k nej dostal len pozorný Baéz, ktorý loptu bez problémov zachytil na svojich kopačkách a následne sa snaží zaútočiť.
     
    57
    Futbalisti Krakówa sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im proti trenčianskej defenzíve vôbec nedarí. Uvidíme, čo sa im podarí vymyslieť tentokrát.
     
    58
    Krakovský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Ademolu nastupuje do hry oddýchnutý Kaminski.
     
    59
    Po dobrej prihrávke od Van Kessela sa k lopte na ľavej strane mohol dostať Bezák, no ten bol na loptu len príliš krátky. Následne sa k lopte dostal pozorný gólman Bieszczad.
     
    60
    Trenčín dal gól!
    Trenčania pridávajú už svoj štvrtý gól v druhom polčase! Po skvelom centri z pravej strany od Karola Mondeka sa k lopte pred gólmanom Bieszczadom dostal vystriedaný GABRIEL BEZÁK, ktorý ho svojim hlavičkovým zakončením bez problémov prekonal.
     
    61
    Futbalisti Trenčína sú stále oveľa aktívnejší ako ich dnešní súperi a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť. Po dobrom centri od da Silvu sa k lopte dostal gólman Bieszczad.
     
    62
    Pekný center z pravej strany od Mondeka bol zachytení v náručí gólmana Bieszczada, ktorý následne predvedie ďaleký odkop od svojej brány.
     
    64
    Trenčín dal gól!
    Trenčania rozvnili sieť v krakovskej bráne aj popiatykrát. Po skvelom centri od Mondeka z pravej strany sa k zakončeniu dostal RODRIGUES RAMÓN DA SILVA, ktorý svojou hlavičkou z tesnej blízkosti nedal gólmanovi Bieszczadovi žiadnu šancu.
     
    65
    Trenčania posielajú na trávnik štvorstriedanie. Dole idú hráči Čögley, Holúbek, Baéz a Van Kessel. Do hry nastupujú hráči Vlček, Sábler, Kleščík, Jurica.
     
    66
    Na rad prichádza pokutový kop pre Patrika Małeckeho, ktorý bol v trenčianskom pokutovom území nekompromisne faulovaný!
     
    67
    Vystriedaný gólman Šemrinec si na svoje konto pripísal fantastický zákrok, keď sa skvele hodil na ľavú stranu a delovku z pokutového kopu od Małeckeho skvele zachytil!
     
    68
    Po dobrom centri od Sarkiho sa k lopte v centrálnej časti mohol dostať Kaminski, no ten napokon cez pozorného Rundiča nedokázal prejsť.
     
    69
    Bezák sa dostal do skvelej gólovej šance, no po jeho tvrdej delovke pozorný Uryga napokon loptu zblokoval len mimo vlastnej brány. Následne uvidíme rohový kop Trenčanov.
     
    70
    Po dobrom centri od Mondeka z ľavej strany sa k lopte dostal len gólman Bieszczad, ktorý loptu bez väčších problémov zachytil vo svojom náručí.
     
    71
    Z pravej strany tentokrát dobre strieľal trenčianský hráč Sábler, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa krakovskej brány.
     
    72
    Po tvrdom faule na Rundiča od dobiedzajúceho Guerriera uvidíme priamy kop pre Trenčín zo vzdialenosti približne 20 metrov, mierne vľavo!
     
    73
    Za tvrdý faul na Rundiča obdržal hosťujúci Guerrier jasnú žltú kartu, ktorá je prvou v tomto zápase.
     
    74
    Priamy kop odišiela zahrávať Kleščík, no jeho delovka napokon skončila len nad bránou gólmana Bieszczada, ktorý tentokrát zasahovať nemusel.
     
    75
    Po pekne zahranom rohovom kope od Urygu sa k lopte mohol dostať Sarki, no jeho výskok bol na hlavičkové zakončenie len príliš nízky. Následne sú pri lopte Trenčania.
     
    76
    Poľský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Stjepanovića nastupuje do hry Guedes.
     
    77
    Krakovskí hráči pridávajú na útočnej aktivite a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť, no po dobrom úniku od Sarkiho veľmi dobre zakročil pozorný Jurica.
     
    78
    Po peknej strieľanej prihrávke od od Guedesa sa k lopte na pravom krídle snažil dostať Sarki, no ten bol na zachytenie lopty už len príliš pomalý.
     
    79
    Poľský hráč Guerrier si koledoval o zisk druhej žltej karty a zároveň aj červenej, keď útočným faulom zneškodnil aktívneho Kleščíka.
     
    80
    PO ľavom krídle sa veľmi dobre presúval Hajradinovič a následne chcel dobrou prihrávkou nájsť svojho spoluhráča Bezáka, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Broźek loptu odkopol do bezpečia na rohový kop.
     
    81
    Mondek predviedol z rohového kopu na ľavej strane veľmi dobrý center, no po jeho zahraní lopta napokon skončila len na kopačkách krakovských futbalistov.
     
    82
    Hra sa začína poriadne kúskovať. Momentálne vidíme v strede ihriska mnoho zbytočných faulov, ktoré prúdia najmä z krakovskej strany.
     
    83
    Gólman Bieszczad poslal smerom dopredu veľmi prudký center, no ten napokon skončil len na hrudi pozorného Rundiča, ktorý upokojuje tempo hry svojim dobrým zákrokom.
     
    84
    Burliga sa snažil nájsť dobrým centrom z pravej strany na pravom krídle svojho spoluhráča Sarkiho, no napokon sa mu to nepodarilo. Trenčania sú teda opäť pri lopte.
     
    85
    Hajradinovič tvrdo zakončoval z hranice krakovského pokutového územia, no jeho delovka bola napokon jedným z hosťujúcich obrancov zblokovaná na rohový kop.
     
    86
    Rohový kop na ľavej strane odišiel zahrávať Bezák, ktorý loptu odcentroval do stredu brány, kde hostia loptu odkopli do bezpečia. Bezák si rohový kop z ľavej strany zopakuje.
     
    87
    Gabriel Bezák tentokrát loptu odcentroval kúsok ďalej, no napokon sa k nej dostali len pozorní krakovskí obrancovia, ktorí loptu bez problémov odkopli do bezpečia.
     
    88
    Małecki odcentroval loptu z ľavej strany smerom do útoku, no napokon si mierne nerozumel so svojim spoluhráčom Sarkim, ktorý v súboji proti Rundičovi neuspel.
     
    Koniec zápasu.
     
    Časomiera v NTC Poprad mierne meškala oproti hodinkám hlavného rozhodcu, ktorý ukončil zápas kúsok skôr.
     
    Je dobojované!
    Aj v druhom polčase tohto zápasu boli mierne aktívnejší futbalisti slovenského corgoňligového tímu AS Trenčín, ktorí dokázali svoje gólové vedenie navýšiť na rozdiel piatich gólov. Vystriedaného gólmana Bieszczada dokázali prekonať hráči Gabriel Bezák v 60. a da Silva v 64. minúte. Výrazne treba pochváliť gólmana Šemrinca, ktorý v 67. minúte vychytal pokutový kop po delovke od Małeckeho!

    Trenčania si teda na svojom konte pripisujú cenný triumf, keď dokázali svojich poľských súperov zdolať suverénne – 5:0.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z NTC Poprad.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (15:53:29)

    Góly: 19. Mondek, 22. Hajradinovič, 43. Van Kessel, 60. Bezák, 64. da Silva

    Karty:   73. Guerrier (WIS)

    Nepremenená penalta: 67. Małecki (WIS), brankár Šemrinec zneškodnil


    AS Trenčín: Volešák ("C") (46. Šemrinec) – Rundič, Mišák (46. Bezák), Baéz (65. Vlček), Van Kessel (65. Sábler), de Oliviera (46. Bariš) , Holúbek (65. Kleščík), Mondek, Čögley (65. Jurica), da Silva, Hajradinovič
    Náhradníci: Šemrinec – Bariš, Kleščík, Jurica, Vlček, Bezák, Sábler

    Wisla Kraków: Miśkiewicz (46. Bieszczad) – Chávez, Broźek, Boguski ("C") (46. Guerrier), Jovanović, Stjepanović (76. Guedes), Małecki, Burliga, Burdenski (46. Uryga), Stolarski (46. Sarki), Ademola (58. Kaminski)
    Náhradníci: Bieszczad – Sarki, Guedes, Uryga, Kamiński, Guerrier

    Rozhodca: Miroslav Jaška – Roman Poracký, Peter Karaffa