Montreal – NY Islanders 4:2 (kon.) | NJ Devils – Nashville 5:0 (kon.) | NY Rangers – Florida 4:3 (kon.)
Chicago – Edmonton 5:4 (kon.) | Colorado – Washington 4:1 (kon.) | Winnipeg – San Jose 5:4 (1:0 po s.n.)
Anaheim – Vancouver 3:1 (kon.) | Boston – Tampa Bay 3:0 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
New York Islanders
cz Pondelok 11.11.2013, 00:05 • Bell Centre, Montreal • NHL
Partner:
     
    57:24
    Do rozevřené obrany nyní pronikla trojice hráčů v červeném a hosté se brání pouze za cenu faulu, na trestnou lavici odchází za hákování Hickey, přesilová hra Montrealu.
     
    50:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Velmi dobrá kombinace Canadiens, kdy Gallagher přihrává od levého mantinelu před branku, tam si Eller vybrusluje více na pravou stranu a vrací puk zpět na zcela volného ALEXE GALCHENYUKA, který zakončuje do odkryté branky, Poulin se nestihl přemístit. Asistence: Lars Eller a Brendan Gallagher.
     
    44:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    BROCK NELSON se po skvělé přihrávce od Tavarese zpoza branky Canadiens prosazuje střelou z hranice brankoviště, domácí ještě signalizují, že Nelson stál v brankovišti, rozhodčí vše ověřuje u videocentra – gól platí! Asistence: John Tavares a Frans Nielsen.
     
    43:44
    Přesilová hra pro Islanders, za hákování odchází na trestnou lavici domácí Desharnais.
     
    39:04
    Montreal právě vstřelil branku!
    I druhou přesilovou hru po sobě domácí využívají, Raphael Diaz pálí po přihrávce od Plekance z pravé strany od modré a puk ještě před Poulinem lehce tečuje MICHAEL BOURNIVAL. Asistence: Raphael Diaz a Tomáš Plekanec.
     
    37:00
    Alex Galchenyuk promáchl na pravé straně, přitom měl před sebou poloprázdnou branku!
     
    36:36
    Opět se vylučuje na straně Islanders, na trestnou lavici usedá hostující Hickey, který za nebezpečnou hru vysokou holí dostává trest 2+2!
     
    36:14
    Montreal právě vstřelil branku!
    Galchenyuk nachází z levé strany dobře postaveného a hlavně zcela volného LARSE ELLERA, který střelou "z první" překonává z pravé strany Poulina a domácí využívají přesilovou hru. Asistence: Alex Galchenyuk, P.K. Subban.
     
    34:37
    Vylučuje se, hostující Grabner jde na dvě minuty, přesilová hra pro Montreal.
     
    27:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    PIERRE-MARC BOUCHARD překonává Price skvělou střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování, puk míří nad lapačku gólmana a končí přesně v růžku domácí branky, využitá přesilová hra Islanders. Asistence: John Tavares.
     
    27:12
    Po střele Hamonica, z levé strany, přichází další trest pro Canadiens, za držení odchází na trestnou lavici Eller, hosté si zahrají další přesilovou hru.
     
    24:28
    Hosté ve třetině Canadiens, Okoposo dostává puk na levé straně, která je zcela odkrytá, ale má to na bekhned, Price chytá.
     
    24:01
    Tomáš Plekanec se po vhazování s Tavaresem ocitl na ledové ploše, ale přesto je to on, kdo dostává dvouminutový trest, hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    23:51
    Price se nyní zaskvěl proti pokusu Martina, který se dostal k puku těsně před branou Canadiens.
     
    21:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Ale stačil rychlý brejk, který přesnou střelou z pravé strany gólově zakončuje BRENDAN GALAGHER a domácí vedou. Asistence: Alex Galchenyuk a Lars Eller.
     
    16:00
    Po střele Subbana od modré se Poulin musel hodně snažit v brankovišti, domácí tam doráželi ve třech hráčích, hosté vše přečkali bez úhony.
     
    15:10
    A nyní se bude vylučovat na straně Islanders, na trestnou lavici míří McDonald, přesilovou hru si tentokrát zahrají domácí.
     
    13:00
    Na trestnou lavici usedá domácí Eller, hosté si zahrají přesilovou hru.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 22. Galagher (Galchenyuk, Eller), 37. Eller (Galchenyuk, Subban), 40. Bournival (Diaz, Plekanec), 51. Galchenyuk (Eller, Gallagher) – 28. Bouchard (Tavares), 45. Nelson (Tavares, Nielsen)


    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Markov, Subban, Gorges, Diaz, Murray, Bouillon – Pacioretty, Plekanec, Gionta – Galchenyuk, Eller, Gallagher – Bournival, Desharnais, Bourque – Moen, White, Dummont
    New York Islanders: Poulin (Nabokov) – MacDonald, Hamonic, Ness, Hickey, Donovan, Carkner – Nelson, Tavares, Okposo – , Grabner, Nielsen, Bailey – Bouchard, Regin, McDonald – Boulton, Cizikas, Martin

    Rozhodca: Hebert, Pollock – Shewchyk, McElman

    Diváci: 21 273