AC Sparta Praha U17 – Manchester United U17 3:0 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha U17
3:0 (2:0)
Manchester United U17
Streda 30.10.2013, 16:00 • NTC Poprad • Prípravný zápas
     
    90
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal pražský hráč Císařovský, no ten z tesnej blízkosti napokon trafil len dobre postaveného gólmana Byrneho, ktorý loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    85
    Tréner Manchesteru United posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Jordana Thompsona nastupuje do hry oddýchnutý Warren.
     
    83
    Gólman Došek si na svoje konto pripísal skvelý zákrok! Tentokrát dokázal vyraziť nad svoju bránu delovku od Delarneyho z pravej strany, ktorý sa pri lopte ocitol úplne osamotený.
     
    76
    Manchester United sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, keď z tejto pozície pálil Redomond! Jeho delovka však napokon skončila len tesne vedľa pražskej brány. Medzitým poslali červení diabli na trávnik ďalšie striedanie – do hry nastupuje Gomes.
     
    72
    Sparta Praha posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto dvojgólového strelca a kapitána Pulkraba nastupuje do hry Mustedanagič.
     
    71
    Manchester poslal na trávnik nové posily. Do hry nastupuje dvojica hráčov James Dunne a Callum Gribbin.
     
    70
    Michal Dosoudil zneškodnil pri prieniku Mitchella, za čo si odniesol jasnú žltú kartu. Na rad prichádza priamy kop Manchesteru United.
     
    69
    Gólman Došek si na svoje konto pripísal hneď dva dobré zákroky, keď nadvakrát zneškodnil Delarneyho, ktorý sa snažil presadiť z ľavej strany pražského pokutového územia. Pozorný gólman mladíckej Sparty však loptu svojimi nohami zblokoval do bezpečia.
     
    66
    Pražský gólman Došek sa napokon po krátkom ošetrovaní pozviechal a momentálne sa pripravuje k odkopu od vlastnej brány. Uvidíme, čo sa Manchesteru podarí za tohto nepriaznivého stavu vymyslieť.
     
    65
    Rashford sa dostal do skvelej gólovej šance, keď sám bežal na gólmana Došeka, no táto situácia bola napokon klasifikovaná ako ofsajd. Rashford však narazil do gólmana Došeka a ten bude musieť byť ošetrovaný.
     
    64
    Na znak nesúhlasu odkopol loptu nešportovo aj Filip Hašek, ktorý vidí druhú žltú kartu dnešného stretnutia.
     
    64
    Prvú žltú kartu v dnešnom zápase obdržal sparťanský hráč Štěpán Urban, ktorý predviedol naozaj zbytočné protesty.
     
    58
    Tuanzebe sa s loptou dobre presúval po pravej strane, no napokon bol asi meter od pražského pokutového územia faulovaný. Na rad prichádza priamy kop pre červených diablov!
     
    57
    Sparta sa dostala do skvelej gólovej šance, no napokon nedokázala skórovať. Po peknej krátkej prihrávke od Hašeka sa k zakončeniu dostal Pulkrab, no jeho delovka napokon trafila len jedného z obrancov Manchesteru United.
     
    56
    Sparta Praha posiela na trávnik dve nové posily. Do hry nastupuje dvojica hráčov Tomáš Wiesner a Michal Dosoudil.
     
    54
    Sparta Praha U17 dáva gól!
    Sparťania sa po obrovskom zaváhaní manchesterskej defenzívy dostávajú už do trojgólového vedenia! Po nepresnom centri od jedného z manchesterských obrancov sa k lopte dostal pražský kapitán MATĚJ PULKRAB, ktorý prízemnou strelou bez problémov zneškodnil gólmana Byrneho.
     
    38
    Sparta Praha U17 dáva gól!
    Pražskí mladíci sa proti favorizovanému Manchesteru United dostávajú už do dvojgólového vedenia! Po peknom centri z ľavej strany od Čmelíka sa k hlavičkovému zakončeniu dostal pražský kapitán MATĚJ PULKRAB, ktorý umiestnil svoj projektil nechytateľne k pravej žŕdke Byrneho brány.
     
    36
    Po presne načasovanej prienikovej prihrávke od Croskeryho sa k lopte dostal Riley, ktorý tvrdo pálil, no gólman Roušal bol v strehu a loptu vyrazil do bezpečia. Následne sa však táto situácia odpískala ako ofsajd.
     
    28
    Pražania sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, keď z hranice pokutového územia pálil Pulkrab, no jeho delovka bola napokon od jedného z manchesterských obrancov zblokovaná len na rohový kop.
     
    26
    Sparťania sa dostali do skvelej gólovej šance v prečíslení, no napokon nedokázali prekonať gólmana Byrneho! Po presne načasovanej prihrávke od Pulkraba z ľavej strany sa k zakončeniu dostal Hašek, no jeho delovka smerovala len nad manchesterskú bránu.
     
    20
    Manchesterský kapitán Redomond ukázal svoj herný dôraz na pravej strane pražského pokutového územia, keď sa obtočil okolo dvoch pražských obrancov a následne tvrdo zakončoval. Gólman Roušal bol však v strehu a loptu vyrazil na rohový kop.
     
    15
    Sparta Praha U17 dáva gól!
    Pražský tím sa dostáva do vedenia po skvelej útočnej kombinácii! Po dobrom centri od Grobára z pravej strany sa do zakončenia dostal FILIP HAŠEK, ktorý svojou delovkou z hranice pokutového územia prekonal bezmocného gólmana Byrneho strelou k pravej žŕdke jeho brány.
     
    14
    Pražský gólman Roušal si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok! Tentokrát ho strelou z hranice pokutového územia ohrozil manchesterský kapitán Redomond, no gólman Sparty sa po lopte dobre hodil a napokon ju zachytil vo svojom náručí.
     
    7
    Práve Marcus Rashford by sa mohol stať budúcou veľkou hviezdou "červených diablov"! Tentokrát sa na ľavej strane zbavil dvoch pražských obrancov, následne odstavil aj toho tretieho, no jeho zakončenie skončilo len v náručí gólmana Roušala.
     
    -3
    Trojica rozhodcov a hráči oboch klubov sa pomaly dostávajú na hraciu plochu. Na rad prichádza slávnostné zahájenie tohto zápasu v znení majiteľa Aquacity Poprad Jána Telenského!
     
    Podľa dostupných informácií sú vstupenky na tento zápas takmer vypredané. To znamená, že tento zápas v NTC Poprad bude mať peknú divácku účasť (predpoklad 2000+)!

    Góly: 15. Hašek, 38. Pulkrab, 54. Pulkrab

    Karty:   64. Urban (SPARTA U17), 64. Hašek (SPARTA U17), 70. Dosoudil (SPARTA U17)


    AC Sparta Praha U17: Roušal (46. Došek) – Sváta, Hašek, Březina, Grobár, Pulkrab ("C"), Čmelík, Trampota, Cabadaj, Mustedanagič, Janoušek
    Náhradníci: Došek – Křtěn, Wiesner, Čácha, Císařovský, Urban, Dosoudil

    Manchester United U17: Byrne – Scott, Reid, Tuanzebe, J. Thompson (85. Warren), Riley, Redomond ("C""), Croskery, Rashford, Mitchell, McTominay
    Náhradníci: Dorrington – Gomes, Rathbowe, Dunne, Gribbin, Warren, Barratt, Delarney, Whelan, L. Thompson