Chabarovsk – Barys 3:4 (kon.) | Vladivostok – Omsk 4:1 (kon.) | Novokuzneck – Jekaterinburg 1:3 (kon.)
Novosibirsk – Jugra Chanty-Mansijsk 7:2 (kon.) | Novgorod – Záhreb 2:1 (po pr.) | Kazaň – Doneck 1:0 (kon.)
D. Moskva – Dinamo Minsk 4:0 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
HC Dinamo Minsk
Streda 23.10.2013, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:33
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Jednoduchá kombinácia zo strany domáceho Dinama, ktorému záver zápasu vychádza skvele. Karpov unikol po skvelej práci dôrazného Mosaljova do brejku, prihral korčuľujúcemu MARTINSOVI KARSMUSOVI z pravej strany do stredu a Lotyš bekhendom nikým nekrytý našiel štrbinku vo výstroji Lalenda. Asistencie: Maxim Karpov, Denis Mosaljov.
     
    53:31
    Dinamo Moskva dalo gól!
    O víťazovi zápasu je rozhodnuté. Minsk už veľký tlak súpera neustál, a tak sa zo závaru presadzuje strelou do poloodkrytej bránky JURIJ BABENKO. Asistencie: Andrej Mironov, Maxim Solovjov.
     
    50:44
    Kaljužnyj pridržal súpera, za svoj faul odišiel na dve minúty na trestnú lavicu.
     
    49:20
    Na druhej strane naopak malo moskovské Dinamo dve tutovky! K Sopinovi sa odrazil puk, a tak ho z otočky chcel zavesiť za chrbát ležiaceho Lalanda, trafil však len bočnú sieť. O pár sekúnd pozdejšie pálil z dobrej pozície po zemi Kasjančuk, lenže aj on bránku minul.
     
    45:49
    Hákovanie Korjagina, Minsk si zahrá ďalšiu presilovku!
     
    41:11
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Vedenie domácich sa navyšuje aj tesne na začiatku tretieho dejstva. Karpov od pravého mantinelu prihral na Karsmusa, ktorý z medzikružia ešte Lalanda neprekonal. Podarilo sa to ale nakoniec ALEKSEJOVI CVETKOVOVI, ktorý z dorážky prekonal ležiaceho súpera. Asistencie: Martinš Karmus, Maksim Karpov
     
    39:59
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Tak to je veľká smola pre Minsk! Snáď pol sekundu pred hvizdom záverečnej sirény padá prvý gól tohto zápasu. KONSTANTIN GOROVIKOV dostal bekhendovoú prihrávku do pravého kruhu, odkiaľ zamieril medzi betóny Lalandeho. Asistencie: Denis Mosaljov, Maxim Solovjov.
     
    38:48
    Veľká možnosť pre moskovské družstvo! Karpov sa ocitol po prekrásnej prihrávke od Glazačeva úplne sám pred Lalandom, trafil však len jeho betón.
     
    30:06
    Višnevskij (DMS) je vylúčený na dve minúty za hru so zvihnutou hokejkou. Minsk má k dispozícii ďalšiu presilovku.
     
    20:44
    Sekania sa dopustil Solovjov , hostia majú veľkú šancu využiť presilovku päť na tri!
     
    19:48
    Záverečné sekundy priniesli dve prerušenia hry. Jedno z nich kvôli Gorovikovi, ktorý sa dopustil po buly priestupku s názvom hra so zdvihnutou hokejkou. Minsk má presilovku!
     
    07:34
    Prvé vylúčenie zápasu, na dve minúty odchádza na trestnú lavicu Kaznadej za podrazenie.

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 40. Gorovikov (Mosljov, Solovjov), 42. Cvetkov (Karmus, Karpov), 54. Babenko (Mironov, Solovjov), 56. Karsmus (Karpov, Mosaljov)


    Dynamo Moskva: Lazušin (Barzman) – Korjagin, Višnevskij, Mironov, Solovjov, Derljuk, Barancev, Kasjančuk – Mosaljov, Gorovikov, Komarov – Sopin, Cvetkov, Karsums – Karpov, Babenko, Glazačev – Volkov, Pestunov, Kvapil
    HC Dinamo Minsk: Lalande (Šelepnjov) – Krajíček, Goroško, Meech, Šinkevič, Kaznadej, Filičkin – Irgl, Kaljužnyj, Platt – Jefimenko, Stas, Meleško – Materuchin, Kristek, Surový – Dadonov, Kitarov, Pavlovič – Kirjuščenkov

    Rozhodca: Anisimov, Vasiljev – Aljošin, Ivanov