Chabarovsk – Barys 3:4 (kon.) | Vladivostok – Omsk 4:1 (kon.) | Novokuzneck – Jekaterinburg 1:3 (kon.)
Novosibirsk – Jugra Chanty-Mansijsk 7:2 (kon.) | Novgorod – Záhreb 2:1 (po pr.) | Kazaň – Doneck 1:0 (kon.)
D. Moskva – Dinamo Minsk 4:0 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
3:4 (2:1, 1:0, 0:3)
Barys Nur-Sultan
Streda 23.10.2013, 10:00 • Platinum - Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Koniec zápasu
    Veľmi nešťastný duel odohrali domáci hokejisti. Po dvoch tretinách viedli o dva góly, aby nakoniec prehrali tento zápas 3:4. Hostia potvrdili v tretej tretine naplno svoje kvality a ukázali, že nie nadarmo sú v tabuľke KHL tak vysoko. O obrat sa postarali postupne Bochenski kontaktným gólom, Zhailauov vyrovnávajúcim a Antropov rozhodujúcim gólom. Domáci by si možno za predvedený výkon bodík zaslúžili, ale hostia z Astany to videli inak.
    Ďakujem vám za pozornosť, prajem pekný deň a dovidenia. (12:25:58)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:44
    Všetko hrá v prospech hostí, tí držia puk ďaleko od svojho brankára Ariho Ahonena.
     
    58:29
    Oddychový čas si vzal domáci tréner, ale Amur bude hrať v oslabení a to môže už iba veľmi ťažko vyrovnať. Salcido to spravil najhoršie ako mohol.
     
    58:29
    Vylúčenie Amur – Brian Salcido – 2+10 minút za podrazenie a následné protesty.
     
    58:00
    Domácim ostávajú na vyrovnanie už len posledné dve minúty, sú v útočnom pásme, ale iba v rohu klziska.
     
    57:33
    Hosťom momentálna situácia plne vyhovuje pretože domáci Murygin zakryl puk po nahodenej strele a bude sa vhadzovať v útočnom pásme Barysu.
     
    56:49
    Puk je mimo ľadovej plochy po zrazenej strele Yunkova, útočné pásmo pre domácich.
     
    56:17
    Amur je za vlastnou bránkou a musí sa veľmi ponáhľať do útočnej tretiny Barysu Astana.
     
    55:23
    Barys strelil v tejto tretine už 3 góly a dokonale tak otočil zápas, v ktorom po dvoch tretinách prehrával rozdielom dvoch gólov. Domáci však ešte majú čas aspoň na vyrovnanie.
     
    54:41
    Barys Astana dala gól!
    NIKOLAI ANTROPOV využil chybu domácej defenzívy a dostal sa do samostatného nájazdu na Murygina, strelou po ľade medzi jeho betóny skóruje a otáča zápas v prospech svojho tímu. Asistencia: Mikhail Panshin.
     
    54:04
    Muršak sa dral dopredu po pravom krídle a tiesnený hosťujúcim obrancom hľadal pri pravej tyčke Petružálka, lenže neúspešne.
     
    53:18
    Domáci na dlhšej návšteve v útočnom pásme hostí, ale ani Tarasov a vzápätí aj Loginov, ktorý pálil od modrej na Ahonena nevyzreli.
     
    51:53
    Barys Astana dala gól!
    Vyrovnané. Tlak hosti priniesol svoje ovocie. Antropov nahodil pred Murygina a tam sa najlepšie zorientoval TALGAT ZHAILAUOV, ktorý prekonal ležiaceho brankára domácich. Asistencie: Nikolai Antropov a Mikhail Panshin.
     
    51:29
    Litovchenko sa dostal až pred Ahonena po peknej prihrávke domáceho kapitána Tarasova, hosťujúci brankár si s jeho strelou poradil.
     
    50:30
    Začala posledná desaťminútovka tretej tretiny, Astana sa snaží stupňovať svoj tlak na domácu bránku.
     
    49:11
    Zhailauov šikovne sklepol vysoký puk, ale jeho prihrávka na modrú našla prekvapeného Semyonova a tomu ušiel puk do stredného pásma.
     
    48:43
    Hlavný rozhodca zapískal pretože Ahonenova bránka je posunutá a bude sa vhadzovať v strednom pásme, bližšie k bránke hostí.
     
    48:12
    Skúšal to domáci Shishkanov a jeho strela nešla medzi tri žŕde Ahonena.

    Peter Kašický

    Góly a asistencie: 9. Shishkanov (Stepanov), 19. Shishkanov (Korotkov, Stepanov), 28. Stepanov (Shishkanov, Korotkov) – 7. Antropov (Zhailauov, Lakiza), 44. Bochenski (Lundin), 52. Zhailauov (Antropov, Panshin), 55. Antropov (Panshin)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Yeryomin) – Reese, Loginov, Korotkov, Shiskhkanov, Stepanov – Sedunov, Salcido, Yunkov, Muršak, Petružálek – Yezhov, Bykov, Litovchenko, Lugin, Tarasov – Teryayev, Smurov, Klimchuk, Kryukov
    Barys Nur-Sultan: Ahonen (Poluektov) – Litvinenko, Lundin, Bochenski, Boyd, Dawes – Savchenko, Lakiza, Rudenko, Upper, Pushkaryov – Kolesnikov, Semyonov, Zhailauov, Starchenko, Antropov – Grebenshchikov, Polishchuk, Panshin, Rakhmanov

    Rozhodca: Belyayev, Buturlin – Kuchava, Novikov

    Diváci: 6 820