Chabarovsk – Barys 3:4 (kon.) | Vladivostok – Omsk 4:1 (kon.) | Novokuzneck – Jekaterinburg 1:3 (kon.)
Novosibirsk – Jugra Chanty-Mansijsk 7:2 (kon.) | Novgorod – Záhreb 2:1 (po pr.) | Kazaň – Doneck 1:0 (kon.)
D. Moskva – Dinamo Minsk 4:0 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
3:4 (2:1, 1:0, 0:3)
Barys Nur-Sultan
Streda 23.10.2013, 10:00 • Platinum - Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Oddychový čas si vzal domáci tréner, ale Amur bude hrať v oslabení a to môže už iba veľmi ťažko vyrovnať. Salcido to spravil najhoršie ako mohol.
     
    58:29
    Vylúčenie Amur – Brian Salcido – 2+10 minút za podrazenie a následné protesty.
     
    54:41
    Barys Astana dala gól!
    NIKOLAI ANTROPOV využil chybu domácej defenzívy a dostal sa do samostatného nájazdu na Murygina, strelou po ľade medzi jeho betóny skóruje a otáča zápas v prospech svojho tímu. Asistencia: Mikhail Panshin.
     
    51:53
    Barys Astana dala gól!
    Vyrovnané. Tlak hosti priniesol svoje ovocie. Antropov nahodil pred Murygina a tam sa najlepšie zorientoval TALGAT ZHAILAUOV, ktorý prekonal ležiaceho brankára domácich. Asistencie: Nikolai Antropov a Mikhail Panshin.
     
    45:22
    Presilovka hostí a to je stav najvyššieho ohrozenia pre domácu bránku.
     
    45:12
    Vylúčenie Amur – Jan Muršak – dve minúty za podrazenie.
     
    44:37
    Astana znížila a vzápätí mohla vyrovnať. V obrovskej príležitosti sa ocitol Starchenko a ten teraz iba nechápavo krúti hlavou pretože jeho puk už smeroval do bránky, ale Murygin ho na bránkovej čiare lapačkou zázračne zachytil.
     
    43:39
    Barys Astana dala gól!
    BRANDON BOCHENSKI sa dnes konečne dočkal gólu. Z pravého krídla si nakorčuľoval pred Murygina a umiestnenou strelou k pravej žŕdke dokázal skórovať. Asistencia: Mike Lundin.
     
    40:46
    Príležitosť pre domácich, Muršak sa z ľavého krídla pekne dostal až pred Ahonena a ten zachránil hostí od ďalšieho gólu v ich sieti.
     
    32:44
    Loginov musel faulovať pretože po strele Bochenskeho čakala na hosťujúceho útočníka prázdna bránka domácich, Loginov tak zatiahol záchrannú brzdu.
     
    32:44
    Vylúčenie Amur – Vladimir Loginov – dve minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    30:10
    Bochenski si spracoval puk na medzikruží a okamžite vypálil, Murygin však dobre zasiahol a vyrazil puk za seba na ochrannú sieť.
     
    27:38
    Chabarovsk dal gól!
    ANDREI STEPANOV využíva presilovku Amuru Chabarovsk. Shishkanov sa dostal pred Ahonenom k puku a posunul na úplne voľného Stepanova, ktorý zasunul puk do prázdnej bránky hostí. Asistencie: Timofei Shishkanov a Evgeny Korotkov.
     
    18:13
    Chabarovsk dal gól!
    Ako to už v hokeji chodí, v čase tlaku jedného z tímov skóruje ten druhý. Protiútok domácich zakončil TIMOFEI SHISHKANOV krásnou strelou do "vinkla" bránky Ahonena a strelil svoj druhý gól v dnešnom stretnutí. Asistencie: Evgeny Korotkov a Andrei Stepanov.
     
    15:11
    Bochenski sa po super kombinácii hostí dostal do nájazdu na Murygina, ale jeho pokus o blafák domáci brankár vystihol.
     
    11:48
    Vylúčnie Barys – Alexei Litvinenko – dve minúty za držanie.
     
    08:46
    Vzájomné vylúčenie:
    Amur – Jakub Petružálek – dve minúty za hrubosť.
    Barys – Maxim Semyonov – dve minúty za hrubosť.
    Bude sa hrať 4 proti 4.
     
    08:25
    Chabarovsk dal gól!
    Výborná spolupráca domáceho Stepanova so Shishkanovom. TIMOFEI SHISHKANOV dostal puk na bekhend od Stepanova a v plnej rýchlosti trafil medzi betóny Ahonena. Domáci okamžite vyrovnávajú stav zápasu. Asistencie: Andrei Stepanov.
     
    06:14
    Barys Astana dala gól!
    NIKOLAI ANTROPOV tečoval nahodený puk od modrej čiary pod hornú žŕdku domácej bránky a skóroval. Hostia bleskovo využili presilovú hru a potvrdili, že patria v presilovkách k najlepším mužstvám ligy. Asistencie: Artemy Lakiza a Talgat Zhailauov.
     
    05:52
    Vylúčenie Amur – Dmitry Bykov – dve minúty za podrazenie.
     
    V Chabarovsku sa momentálne nehrá, na ľade domáci usporiadatelia, hlavný rozhodca avizoval problémy s ľadovou plochou.

    Peter Kašický

    Góly a asistencie: 9. Shishkanov (Stepanov), 19. Shishkanov (Korotkov, Stepanov), 28. Stepanov (Shishkanov, Korotkov) – 7. Antropov (Zhailauov, Lakiza), 44. Bochenski (Lundin), 52. Zhailauov (Antropov, Panshin), 55. Antropov (Panshin)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Yeryomin) – Reese, Loginov, Korotkov, Shiskhkanov, Stepanov – Sedunov, Salcido, Yunkov, Muršak, Petružálek – Yezhov, Bykov, Litovchenko, Lugin, Tarasov – Teryayev, Smurov, Klimchuk, Kryukov
    Barys Nur-Sultan: Ahonen (Poluektov) – Litvinenko, Lundin, Bochenski, Boyd, Dawes – Savchenko, Lakiza, Rudenko, Upper, Pushkaryov – Kolesnikov, Semyonov, Zhailauov, Starchenko, Antropov – Grebenshchikov, Polishchuk, Panshin, Rakhmanov

    Rozhodca: Belyayev, Buturlin – Kuchava, Novikov

    Diváci: 6 820