Detroit – San Jose 0:1 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Colorado 0:1 (kon.) | LA Kings – Calgary 2:3 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Calgary Flames
cz Utorok 22.10.2013, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Partner:
     
    59:30
    Calgary právě vstřelilo branku!
    T.J. BRODIE napřáhl zhruba metr za modrou čárou a po skvělé bekhendové přihrávce od Jiřího Hudlera zpoza branky se hned "z první" opřel do střely a dává gól! Asistence: Jiří Hudler, Lee Stempniak.
     
    36:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER zavezl puk do útočného pásma, po pravém křídle, přihrál před branku, kde se natlačil do zakončení Michael Richards, který svým důrazem nakonec předčil bránícího hráče Flames a puk skončil za zády Rämö. Ač byl tento gól v oslabení původně připsán právě Richardsovi, po prozkoumání záznamu je patrné, že ten se puku vůbec nedotkl, gól dává Carter, je vyrovnáno. Asistence: Michael Richards.
     
    33:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nakonec si elitní přesilovková formace svůj pobyt na ledě prodoužila a po přihrávce Cammalleriho se prosazuje SEAN MONAHAN a také druhou přesilovou Flames využívají! Šestý gól Monahana v posledních sedmi zápasech! Asistence: Michael Cammalleri, Mark Giordano.
     
    22:52
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MICHAEL CAMMALLERI využil volného prostoru na pravé straně, kde dostává puk po přihrávce od Jiřího Hudlera a z voleje, z pokleku, přesnou střelou překonává Quicka a i hosté využívají přesilovou hru! Asistence: Jiří Hudler, Mark Giordano.
     
    18:36
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DREW DOUGHTY využívá přesilovou hru Kings, když si sjíždí z pravé strany blíže na střed a z mezikruží parádní střelou zápěstím překonává Rämö. Dobrou práci tam odvedl i Kopitar, který těsně před gólmanem projel a zastínil mu výhled. Asistence: Dustin Brown, Justin Williams.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 19. Doughty (Brown, Williams), 37. Carter (M. Richards) – 23. Cammalleri (Hudler, Giordano), 34. Monahan (Cammalleri, Giordano), 60. Brodie (Hudler, Stempniak)


    Los Angeles Kings: Quick (Scrivens) – Regehr, Doughty, Mitchell, Vojnov, Muzzin, Greene – Brown, Kopitar, Williams – Carcillo, Richards, Carter – King, Stoll, Lewis – Frattin, Clifford, Fraser
    Calgary Flames: Rämö (MacDonald) – Giordano, Brodie, Russell, Wideman, Butler, O´Brien – Glencross, Cammalleri, Stempniak – Galiardi, Backlund, Bouma – Baertschi, Monahan, Hudler – McGrattan, Colborne, Street

    Rozhodca: Larue, Sutherland – Lazarovwich, Pancich

    Diváci: 18118