Čeljabinsk – Čerepovec 3:2 (2:1 po s.n.) | Metallurg Magnitogorsk – Jaroslavľ 1:2 (0:1 po s.n.) | Ufa – A. Mytišči 3:1 (kon.)
Nižnekamsk – Petrohrad 1:3 (kon.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
SKA Petrohrad
Utorok 22.10.2013, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:01
    Petrohrad dal gól!
    Hosťom sa pravdepodobne definitívne podarilo zlomiť odpor súpera. Fantasticky to zahrala dvojica Kovalčuk Šipačjov, ktorý vykombinovali obranu tak, že ROMAN ČERVENKA mal na úlohe už len zakončiť do prázdnej brány. Konečne sa teda dočkal ! Asistencie: Iľja Kovalčuk, Vadim Šipačjov.
     
    27:31
    Petrohrad dal gól!
    SKA Petrohrad sa dostáva po druhý raz v zápase do vedenia. Hosťom dnes v ofenzíve zdá sa vyjde všetko, na čo siahnu. Najväčšia hviezda ligy a kapitán Petrohradu Iľja Kovalčuk, zapojil THORESENA po príchode na ľad okamžite do hry a norský hokejista dokázal svojmu tímu vrátiť vedenie. Aisstencia: Iľja Kovalčuk.
     
    23:04
    Nižnekamsk dal gól!
    Domácim sa podarilo zaslúžene vyrovnať. Postaral sa o to JEGOR MYLOVZOROV, ktorý využil to, že pred Šikinom dobre clonil jeden z domácich hráčov a prekonal brankára hostí. Bez asistencie.
     
    15:47
    Petrohrad dal gól!
    Opäť sa potvrdilo už toľko krát opakované a vo všetkých pádoch skloňované, nedáš-dostaneš ! Hostia sa dostali do prečíslenia troch proti dvom. VIKTOR TICHNOV to skúsil strelou švihom cez obrancu Neftechimiku a urobil dobre ! Prekonal totiž Daltona ! Asistencia: Vadim Šipačjov.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 24. Jegor Mylovzorov (Bez asistencie) – 16. Viktor Tichonov (Vadim Šipačjov), 28. Patrick Thoresen (Iľja Kovalčuk), 55. Roman Červenka (Iľja Kovalčuk, Vadim Šipačjov)


    Neftechimik Nižnekamsk: Dalton (Mamedov) – Bělov, Mamašev – Berezin, Kosmačjov – Ščitov, Romanov – Beljakov – Ljuduchin, Polygalov, Koukal – Cibák, Osala, Milovzorov – Taraťjuchin, Komaristyj, Jakimov – Chochrjakov, Kulikov, Alševskij J. – Alševskij S.
    SKA Petrohrad: Šikin (Nalimov) – Alexandrov, Dallman – Kalinin, Rjasenskij – Semjonov, Chodinov – Judin – Martensson, Tichonov, Thoresen – Kučerjavenko, Ponikarovskij, Skačkov – Malyšev, Makarov, Sigarjov – Judin

    Rozhodca: Bjolov, Bulanov – Michel, Šichanov