Vladivostok – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | Chabarovsk – Jugra Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Novokuzneck – Omsk 4:3 (kon.)
Novosibirsk – Barys 2:3 (kon.) | Kazaň – Dinamo Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Doneck 4:2 (kon.)
Novgorod – S.Moskva 3:4 (po pr.) | D. Moskva – Záhreb 4:3 (kon.) | Lev – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
4:3 (0:1, 1:1, 3:1)
KHL Medveščak Záhreb
Sobota 19.10.2013, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Dinamo Moskva dalo gól!
    To je neskutočné! Keď už to vypadalo, že zápas speje do predĺženia, tak Komarov zaviedol puk až pred bránku, kde ho zastavili domáci obrancovia, k dorážke si ale prišiel DENIS MOSALJOV, ktorý v neskutočnom závere preklápa stav zápasu na stranu Dinama! Asistencie: Leo Komarov.
     
    59:10
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domácim sa risk v podobe odvolania brankára naplno vyplatil! Presila hráčov Dinama v útočnom pásme nakoniec znamená vyrovnanie, po prihrávke Kvapila sa presadil ALEXEJ CVETKOV! Asistencie: Marek Kvapil.
     
    58:48
    Jerjomenko mieri na striedačku, domáci hráči skúsia šťastie v šiestich.
     
    55:19
    Ďalšie vylúčenie, tentokrát na strane Záhrebu, Matt Ellison inkasuje dvojminutový trest za hákovanie. Hrať sa tak bude 4 na 4.
     
    54:03
    Cvetkov vylúčený za držanie, Dinamo sa bude musieť brániť v troch!
     
    52:47
    Sily sa vyrovnajú, aj Gorovikov mieri na trestnú.
     
    52:17
    Kostovic je vylúčený za sekanie, Dinamo si zahrá presilovku.
     
    48:49
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Po veľkých šanciach v početnej výhode domácich sa mení skóre na druhej strane! MICHAEL RYAN naskočil z trestnej lavice, ihneď sa ujal puku a svoj samostatný únik zakončuje presne! Asistencie: Sasa Martinovic.
     
    46:40
    Po dlhej dobe si zahrajú domáci presilovku, za hákovanie mieri na trestnú lavicu Michael Ryan.
     
    41:56
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domáci vyrovnávajú, Marek Kvapil spoza bránky našiel pred bránkou voľného KONSTANTINA VOLKOVA, ktorý dokázal zdvihnúť puk nad Dekanichov betón! Asistencie: Marek Kvapil.
     
    39:34
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Hostia si berú svoje vedenie späť na svoju stranu! Po Fosterovej strele sa k dorážke dostal CHARLES LINGLET, ktorý si tak pripisuje druhý bod v dnešnom zápase! Asistencie: Kurtis Foster.
     
    29:21
    Barancev odchádza na trestnú za podrazenie.
     
    27:17
    Aj Solovjov je potrestaný trestom 5 + DKZ.
     
    27:17
    Boyd Kane namazal na mantinel Andreja Mironova, ktorý sa dlho staval z ľadu. Hosťujúci forvard je vylúčený na 5 minút + do konca zápasu za faul kolenom.
     
    26:38
    Volkov hľadal pred bránkou úplne voľného Pestunova, k nemu sa ale nakoniec stihli hosťujúci hráči vrátiť a strele do prázdnej bránky zabrániť!
     
    23:18
    Korjagin mal nabité do ideálnej pozície, bránku ale trestuhodne prestrelil!
     
    21:09
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Nakoniec sa ale domáci v početnej výhode presadzujú. Višnevskij v kríze na modrej čiare odohral puk do rohu, kde ho následne Gorovikov parádne naservíroval na strelu MARTINSOVI KARSUMSOVI, lotyšský útočník sa presadil tvrdou strelou z prvej! Asistencie: Konstantin Gorovikov a Dmitrij Višnevskij
     
    19:57
    Charles Linglet v samom závere prvej tretiny vylúčený na 2 minúty za sekanie.
     
    19:33
    Glazačev výborne tečoval nahodenie Babenka, Dekanich síce s problémami, ale puk dokázal zachytiť!
     
    13:35
    V súboji piatich hráčov za bránkou Medveščaku boli síce úspešnejší hostia, avšak si pomohli faulom, a tak Mathieu Carle mieri na trestnú lavicu za držanie.
     
    11:11
    Patrick Bjorkstrand sa dostal v oslabení až k strele, pri jeho akcii ho naviac fauloval Andrej Mironov, ktorý je vylúčený za podrazenie. Hrať sa tak bude 4 na 4.
     
    10:00
    Na trestnú lavicu mieri Ryan Vesce, 2 minúty za sekanie.
     
    02:17
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Tomu sa hovorí parádny vstup do zápasu! Vesce mal najprv obrovskú šancu, pred bránkou ale puk trestuhodne netrafil, akcie ale pokračovala, po strele Pikkarainena od modrej čiary Jerjomenko vyrazil puk len pred seba, kde sa dorážkou presadil RYAN VESCE! Asistencie: Hannu Pikkarainen a Charles Linglet.

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 22. Karsums (Gorovikov, Višnevskij), 42. Volkov (Kvapil), 60. Cvetkov (Kvapil), 60. Mosaljov (Komarov) – 3. Vesce (Pikkarainen, Linglet), 40. Linglet (Foster), 49. Ryan (Martinovic)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Barzman) – Višnevskij, Korjagin, Solovjov, Mironov, Bojkov, Barancev, Derljuk, Budkin – Gorovikov, Mosaljov, Komarov – Cvetkov, Karsums, Sopin – Babenko, Glazačev, Karpov – Volkov, Pestunov, Kvapil
    KHL Medveščak Záhreb: Dekanich (Vasiljevič) – Martinovic, Carle, Švarný, Foster, Pikkarainen, Katic – Thomas, Cheechoo, Ryan – Linglet, Vesce, Ellison – Walker, Murray, Bjorkstrand – Glumac, Koren, Kane – Kostovic

    Rozhodca: Gusev, Odins – Putilin, Nazarov