Vladivostok – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | Chabarovsk – Jugra Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Novokuzneck – Omsk 4:3 (kon.)
Novosibirsk – Barys 2:3 (kon.) | Kazaň – Dinamo Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Doneck 4:2 (kon.)
Novgorod – S.Moskva 3:4 (po pr.) | D. Moskva – Záhreb 4:3 (kon.) | Lev – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
4:3 (0:1, 1:1, 3:1)
KHL Medveščak Záhreb
Sobota 19.10.2013, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Dinamo Moskva dalo gól!
    To je neskutočné! Keď už to vypadalo, že zápas speje do predĺženia, tak Komarov zaviedol puk až pred bránku, kde ho zastavili domáci obrancovia, k dorážke si ale prišiel DENIS MOSALJOV, ktorý v neskutočnom závere preklápa stav zápasu na stranu Dinama! Asistencie: Leo Komarov.
     
    59:10
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domácim sa risk v podobe odvolania brankára naplno vyplatil! Presila hráčov Dinama v útočnom pásme nakoniec znamená vyrovnanie, po prihrávke Kvapila sa presadil ALEXEJ CVETKOV! Asistencie: Marek Kvapil.
     
    48:49
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Po veľkých šanciach v početnej výhode domácich sa mení skóre na druhej strane! MICHAEL RYAN naskočil z trestnej lavice, ihneď sa ujal puku a svoj samostatný únik zakončuje presne! Asistencie: Sasa Martinovic.
     
    41:56
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domáci vyrovnávajú, Marek Kvapil spoza bránky našiel pred bránkou voľného KONSTANTINA VOLKOVA, ktorý dokázal zdvihnúť puk nad Dekanichov betón! Asistencie: Marek Kvapil.
     
    39:34
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Hostia si berú svoje vedenie späť na svoju stranu! Po Fosterovej strele sa k dorážke dostal CHARLES LINGLET, ktorý si tak pripisuje druhý bod v dnešnom zápase! Asistencie: Kurtis Foster.
     
    21:09
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Nakoniec sa ale domáci v početnej výhode presadzujú. Višnevskij v kríze na modrej čiare odohral puk do rohu, kde ho následne Gorovikov parádne naservíroval na strelu MARTINSOVI KARSUMSOVI, lotyšský útočník sa presadil tvrdou strelou z prvej! Asistencie: Konstantin Gorovikov a Dmitrij Višnevskij
     
    02:17
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Tomu sa hovorí parádny vstup do zápasu! Vesce mal najprv obrovskú šancu, pred bránkou ale puk trestuhodne netrafil, akcie ale pokračovala, po strele Pikkarainena od modrej čiary Jerjomenko vyrazil puk len pred seba, kde sa dorážkou presadil RYAN VESCE! Asistencie: Hannu Pikkarainen a Charles Linglet.

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 22. Karsums (Gorovikov, Višnevskij), 42. Volkov (Kvapil), 60. Cvetkov (Kvapil), 60. Mosaljov (Komarov) – 3. Vesce (Pikkarainen, Linglet), 40. Linglet (Foster), 49. Ryan (Martinovic)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Barzman) – Višnevskij, Korjagin, Solovjov, Mironov, Bojkov, Barancev, Derljuk, Budkin – Gorovikov, Mosaljov, Komarov – Cvetkov, Karsums, Sopin – Babenko, Glazačev, Karpov – Volkov, Pestunov, Kvapil
    KHL Medveščak Záhreb: Dekanich (Vasiljevič) – Martinovic, Carle, Švarný, Foster, Pikkarainen, Katic – Thomas, Cheechoo, Ryan – Linglet, Vesce, Ellison – Walker, Murray, Bjorkstrand – Glumac, Koren, Kane – Kostovic

    Rozhodca: Gusev, Odins – Putilin, Nazarov