Vladivostok – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | Chabarovsk – Jugra Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Novokuzneck – Omsk 4:3 (kon.)
Novosibirsk – Barys 2:3 (kon.) | Kazaň – Dinamo Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Doneck 4:2 (kon.)
Novgorod – S.Moskva 3:4 (po pr.) | D. Moskva – Záhreb 4:3 (kon.) | Lev – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Sobota 19.10.2013, 12:00 • Sibir Sports Complex, Novosibirsk (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:32
    Barys Astana dala gó!

    Hostia idú prvýkrát v stretnutí do vedenia a to môže znamenať definitívne rozuzlenie otázky o víťazovi zápasu! Boyovu strelu ešte Koskinen vyrazil, no iba na hokejku NIGELA DAWESA, ktorý posiela svoj tím do vedenia! Asistencia: Dastyn Boyd.
     
    36:40
    Barys Astana dala gó!

    Neuveriteľné, je vyrovnané! Koskinen pri avizovanom vylúčení opustil svoju bránu, lenže keby vedel čo sa stane potom, určite by v nej radšej ostal. Domáci si nerozumeli, pokazili prihrávku, puk sa odrazil od mantinelu a dokĺzal do prázdnej brány! Gól pripísaný ROMANOVI STARČENKOVI. Bez asistencií.
     
    34:52
    Barys Astana dala gó!

    A je znížené! Predsa len to bolo ešte v početnej výhode, kedy Bochenski predĺžil puk na NIGELA DAWESA a ten ho dopravil až do domácej siete. Asistencie: Brendon Bochenski, Dastin Boyd.
     
    30:08
    Novosibirsk dal gól!

    Tentokrát sa to však už domácim hokejistom podarilo! Za bránou dostal puk DMITRIJ KUGRYŠEV a z rovnakej pozície ho po ľade pretlačil za dezorientovaného Jeremejeva. Asistencia: Vjačeslav Belov.
     
    06:11
    Novosibirsk dal gól!

    A domácich hokejistov nebolo treba dlho presviedčať aby ponúknutú početnú výhodu využili! Rozostavili klasický presilovkový trojuholník a sériou prihrávok úplne vyšachovali obranu Astany. napokon z ľavej strany zakončoval ALEXEJ KOPEJKIN a gólmana Jeremejeva prekonal bez zjavnejších problémov. Asistencie si pripisujú Nikolaj Lemťugov a Ivan Lekomtsev.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 7. Kopejkin (Lemťugov, Lekomtsev), 31. Kugryšev (Belov) – 35. Dawes (Bochenski, Boyd), 37. Starčenko, 58. Dawes (Boyd)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen – Belov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Karavajev – Enlund, Lehtera, Romanov – Kopejkin, Lemťugov, Koskiranta – Gubin, Sannikov, Kugryšev – Šumakov, Karamnov, Ignatuškin – Monja
    Barys Nur-Sultan: Jeremejev – Litvinenko, Lundin, Savčenko, Lakiza, Semjonov, Kolesnikov, Grebeščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Rudenko, Upper, Antropov – Žajlauov, Poliščuk, Starčenko – Rachmanov, Romanov, Antisiferov

    Rozhodca: Rugačov, Soin – Kuchava, Novikov