Vladivostok – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | Chabarovsk – Jugra Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Novokuzneck – Omsk 4:3 (kon.)
Novosibirsk – Barys 2:3 (kon.) | Kazaň – Dinamo Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Doneck 4:2 (kon.)
Novgorod – S.Moskva 3:4 (po pr.) | D. Moskva – Záhreb 4:3 (kon.) | Lev – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Sobota 19.10.2013, 12:00 • Sibir Sports Complex, Novosibirsk (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 12:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 17. kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Sibir Sports Complex v Novosibirsku, kde si od 12:00 zmerajú sily tímy HK Sibir Novosibirsk a HC Barys Astana.

    Sibir Novosibirsk sa po šestnástich odohraných zápasoch nachádza na peknej piatej priečke východnej konferencie (tretia priečka Černyševovej divízie) so ziskom 30 bodov a priaznivého gólového skóre 39:33 za jedenásť výhier a len päť prehier. Pred Sibirom sídli na štvrtej tím Salavat Julajev Ufa s rovnakým počtom bodov, no lepším skóre a za Sibirom tím Jugra Chanty-Mansijsk s päťbodovou stratou.
    Aktuálna zápasová bilancia domáceho Sibiru Novosibirsk, výhra – výhra – výhra – výhra – výhra, jasne hovorí o tom, že Novosibirsk sa po nie veľmi lichotivom začiatku sezóny rozbehol naplno a bez problémov získava do tabuľky potrebné body. V prvom z poslednej pätice zápasov sa hokejisti Novosibirsku najskôr predviedli na ľade Severstalu Čerepovec, kde sa im po dobrom výkone podarilo vyhrať tesne 3:2 (1:0, 2:1, 0:1). O kolo neskôr sa hokejisti Sibiru ukázali na ľade petrohradského SKA, kde napokon hostia vyhrali v pomere 2:1 (0:1, 0:0, 1:0 – 0:0) po samostatných nájazdoch. Následne si Novosibirsk pripísal na svoje konto ďalšiu podobnú výhru, keď výsledkom 2:1 (1:0, 0:0, 0:1 – 1:0) po predĺžení zdolal tím Atlant Mytišči na jeho pôde. Aj v predposlednom zápase vyhrali hokejisti Novosibirsku "vonku", keď zdolali Lokomotiv Jarosľavl výsledkom 2:1 (0:0, 0:0, 1:1 – 0:0) po samostatných nájazdoch. Posledný zápas odohrali hokejisti Novosibirsku už v domácom prostredí, kde sa im podarilo zdolať Avangard Omsk výsledkom 2:1 (0:1, 2:0, 0:0).

    Barys Astana sa po šestnástich odohraných zápasoch nachádza na skvelej prvej priečke východnej konferencie (prvá priečka v Černyševovej divízii) , kde má na svojom konte už 37 bodov a gólové skóre 71:44 (doposiaľ najviac vsietených gólov v KHL) za 13 výhier a len tri prehry. Za Barysom sídli na druhej priečke tím Ak Bars Kazaň so stratou dvoch bodov a na treťom mieste Metallurg Magnitogorsk so stratou šiestich bodov.
    Aktuálna zápasová bilancia kazašského Barysu, výhra – výhra – výhra – prehra- výhra, jasne hovorí o tom, že hokejisti z metropoly Kazachstanu sú vo skvelej hernej forme a hrajú príkladný hokej. V prvom z poslednej pätice zápasov sa hráči Barysu najskôr predviedli v ruskej metropole, kde po dobrom výkone zdolali domáci Spartak Moskva tesne 4:3 (2:1, 0:0, 2:2). O kolo neskôr sa ukázali už v domácom prostredí, kde ich síce Viťaz Podolsk potrápil, no Barys napokon vyhral tesne 3:2 (0:0, 1:1, 1:1 – 0:0) po samostatných nájazdoch. Aj ďalší domáci zápas kazašského klubu sa odohral v Astane, kde domáci po dobrom výkone zdolali majstrovské Dynamo Moskva výsledkom 4:3 (0:0, 1:2, 2:1 – 0:0) po samostatných nájazdoch. Aj posledné dva zápasy odohrali hráči tohto tímu na domácom ľade, kde najskôr nepríjemne prehrali výsledkom 0:5 (0:1, 0:2, 0:2) proti tímu Ak Bars Kazaň, no si reputáciu napravili výhrou proti Torpedu Nižnij Novgorod v pomere 4:2 (1:0, 1:1, 2:1).

    Podarí sa domácim predĺžiť svoju šnúru výhier už na šesť zápasov alebo si hostia na svoje konto pripíšu druhú výhru v rade?
     
    Do začiatku stretnutia ostáva približne 5 minút, zatiaľ si predstavme úvodné zostavy, v ktorých oba celky nastúpia:

    HK Sibir Novosibirsk: Koskinen – Belov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Karavajev – Enlund, Lehtera, Romanov – Kopejkin, Lemťugov, Koskiranta – Gubin, Sannikov, Kugryšev – Šumakov, Karamnov, Ignatuškin – Monja

    HC Barys Astana: Jeremejev – Litvinenko, Lundin, Savčenko, Lakiza, Semjonov, Kolesnikov, Grebeščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Rudenko, Upper, Antropov – Žajlauov, Poliščuk, Starčenko – Rachmanov, Romanov, Antisiferov

    Rozhodca: Rugačov, Soin – Kuchava, Novikov.
     
    Najskôr si vypočujeme hymny oboch krajín, ktorých zástupcovia proti sebe nastúpia. Najskôr kazachstanskú, potom ruskú.
     
    Úvodné ceremónie máme za sebou, stretnutie sa môže o malý moment začať. Dámy a páni, či už ste sa rozhodli nás sledovať namiesto sobotňajšieho obedu alebo popri ňom, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    Domáci dnes nastúpia v tmavomodrých dresoch, hostia si priniesli a využijú bielu kombináciu.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:15
    O úvodné vhadzovanie sa bojovalo skutočne tvrdo, no domáci Lehtera napokon neuspel a pri súboji dokonca stratil aj rukavicu.
     
    00:36
    Hostia sa okamžite hneď od úvodu hrnú do útočnej tretiny, ale gólmana Koskinena doposiaľ strelecky nedokázali ohroziť.
     
    01:41
    Kugryšev získal puk v strede klziska, potiahol ho do útočnej tretiny a pokúšal sa naservírovať pred bránu do lepšej pozície Gubinovi, no druhý menovaný sa do zakončenia nedostal.
     
    02:02
    Na opačnej polovici klziska pohrozil hosťujúci Rachmanov. S pukom na hokejke v útočnej tretine prekľučkoval niekoľko spoluhráčov a napokon z uhla vypálil, no iba do lapačky Koskinena.
     
    02:39
    Sledujeme rýchlu hru, ktorá sa prelieva zo strany na stranu. Ani jeden z celkov si však súvislejší tlak doposiaľ nevytvoril.
     
    03:16
    Hosťujúci Upper dostal puk a v útočnej tretine sa predviedol individuálnym zakončením, ktoré však do svojej lapačky schoval iba gólma Novosibirsku.
     
    03:51
    O niečo aktívneší sú v týchto chvíľach hostia,ktorí ostávajú v útočnom pásme. Na hranicu pravého kruhu si nakorčuľoval Starčenko, dostal puk, ale v rýchlosti nezamieril presne a puk míňa priestor brány.
     
    04:36
    Lenže na opačnej polovici klziska pohrozili aj domáci hokejisti. Spoza obrany strieľal Ignatuškin a jeho pokus gólman Jeremejev dokázal vyraziť. Horšie to mohlo byť s Romanovou dorážkou, ale tá sa napokon nekonala, domáci hráč minul priestor brány.
     
    05:30
    Prvé vylúčenie stretnutia. Na trestnú lavicu odchádza za hrubosť hosťujúci Savčenko.
     
    06:11
    Novosibirsk dal gól!

    A domácich hokejistov nebolo treba dlho presviedčať aby ponúknutú početnú výhodu využili! Rozostavili klasický presilovkový trojuholník a sériou prihrávok úplne vyšachovali obranu Astany. napokon z ľavej strany zakončoval ALEXEJ KOPEJKIN a gólmana Jeremejeva prekonal bez zjavnejších problémov. Asistencie si pripisujú Nikolaj Lemťugov a Ivan Lekomtsev.
     
    07:22
    Domáci hokejisti sa za vlastného vedenia chytili a naďalej útočia. Pred bránu sa veľmi dobre natlačil Romanov, no v súboji s protihráčom sa nedokázal presadiť a dostať k puku.
     
    07:55
    Antropov sa chytá za hlavu a právom! S pukom na hokejke sa pokúšal o vyrovnanie, gólman Koskinen bol na zemi, no puk do siete aj tak nepustil.
     
    08:01
    Vylučovať sa bude aj na domácej strane. Na trestnú lavicu odchádza za hru vysokou hokejkou Belov, ktorý práve pri predchádzajúcej akcii trafil Antropova.
     
    08:32
    Hostia sa pokúšajú nasťahovať pred Koskinena, no zatiaľ sa im to nedarí.
     
    09:11
    Hosťujúci hokejisti vyvíjajú tlak a aktivitu, ale rýchli domáci vždy dokážu včas reagovať a pomôcť svojmu brankárovi.
     
    09:58
    Starčenko pálil od útočnej modrej čiary, no s pukom si gólman poradil. Následne sa k dorážke dostal Antropov, ale aj jeho pokus Koskinen zneškodnil.
     
    10:01
    Domáci v plnom počte.
     
    10:55
    čas pomaly plynie, ale hosťujúci hráči sa stále nadlhšie nedokážu usadiť pred brankárom Novosibirsku. takto sa im vyrovnať určite nepodarí.
     
    11:32
    Do úniku sa dostal Lemťugov a ešte přihrával Kugryševovi, ale jeho pokus od útočnej modrej čiary Jeremejeva nemohol zaskočiť.
     
    12:13
    Hostia sa usadili v útočnom pásme, ale nevedia sa dostať do súvislejšieho tlaku.
     
    12:45
    Naopak, hokejisti Novosibirsku získali puk a zaviezli ho na opačnú polovicu klziska. Brániť sa tak budú musieť hráči v bielych dresoch.
     
    13:26
    Domáci teraz pritvrdili. Nasťahovali sa do pásma a keď to nešlo postupne prihrávkami pred bránu, skúsil to Karavajev tvrdou ranou až od útočnej modrej čiary, ale ani tá do siete neprešla.
     
    13:58
    Kopejkin s pukom na hokejke nakorčuľoval do pásma a z uhla z ľavej strany sa ho pokúšal hodiť pred bránu pre niektorého zo spoluhráčov, ale tam sa nik z domácich do zakončenia nedostal. Puk betónom vyrazil iba Jeremejev.
     
    14:32
    Hostia sa pokúšajú o vyrovnanie, ale vôbec sa im nedarí. Pri pootvorenej obrane často zabúdajú na rýchlych útočníkov Novosibirsku, ktorí hrozia protiútokmi.
     
    15:10
    Hostia sa chceli dostať do zakončenia, ale zastavilo ich ofsajdové postavenie, ktoré si všimol pozorný postranný arbiter.
     
    16:32
    Čas pomaly ale isto plynie a obraz hry sa príliš nemení. Hostia by radi vyrovnali, ale neustále hroziaci hokejisti Novosibirsku sú jednoznačne proti.
     
    17:05
    Domáci ostávajú v útočnej tretine a roztočili poriadny kolotoč. Hosťujúci gólman má čo robiť, aby včas kryl všetky puky.
     
    17:32
    Hostia boli blízučko vyrovnanie! Starčenko si nakorčuľoval pred bránu a mal ideálnu pozíciu na strelu, lenže puk smerujúci na jeho hokejku v poslednej chvíli tečoval niekto z domácich a zmenil tak jeho smer.
     
    19:00
    Čas do konca tretiny sa neúprosne kráti, pred nami je posledných šesťdesiat sekúnd.
     
    19:40
    Sannikov sa ešte v závere prezentoval tým, čím celý jeho tím počas celej dvadsaťminútovky. Po rýchlom protiútoku síce strieľal, ale puk ramenom vyrazil iba Jeremejev.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Po prvej tretine vyhrávajú domáci hokejisti, a to zásluhou presilovkového gólu Kopejkina. Po ňom sa hostia pokúšali vyrovnať, ale aj napriek ich aktivite sa im to nepodarilo.

    Ďalšia tretina začne približne o 12:47.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:21
    Úvodné vhadzovanie druhej tretiny získali na svoje hokejky domáci hokejisti, ktorí sa okamžite nahodením puku chceli dostať pred Jeremejeva, ale nepodarilo sa im to.
     
    21:06
    Alexejev vpálil do pásma popri pravom mantineli a puk ešte v útočnej tretine prenechával Lemťugovi, no teho už hostia zblokovali a do zakončenia sa nedostal.
     
    21:46
    Domáci gólman si pripísal ďalší zákrok. Spoza brány sa do zakončenia pokúšal dostať Antisiferov, ale puk popri pravej žrdi za čiaru nepretlačil.
     
    22:24
    Hostia sa neustále tlačia do zakončenia. Od útočnej modrej čiary pálil Starčenko, ale tento pokus do siete prejsť nemohol.
     
    23:19
    Romanov sa preštrikoval obranou a dostal sa až do zakončenia. Strelu však Jeremejev videl a nemal s ňou väčšie problémy.
     
    23:50
    Sannikov sa skutočne naštval a tvrdo vypálil spoza obrany, ale na rozdiel dvoch presných zásahov nezvyšuje. Puk skončil v hlúčiku tiel stojacich pred ním.
     
    24:12
    Rýchly protiútok hostí. S pukom na hokejke do pásma vpálil Poliščuk a nebezpečne vypálil, ale proti doposiaľ stopercentnému Koskinenovi s touto ranou nepochodil.
     
    25:02
    Pokračuje hra v rýchlom tempe. Puk lieta zo strany na stranu a diváci musia byť určite spokojní.
     
    25:48
    Hostia by sa radi dostali do zakončenia, ale nepresné prihrávky im nedovoľujú ani usadiť sa pred Koskinenom.
     
    26:30
    Hosťujúci Žajlauvov si nakorčuľoval do medzikružia kde čakal na prihrávku, no síce sa jej dočkal, ale proi defenzíve Sibiru nepochodil.
     
    27:03
    Na opačnej polovici do pásma vpálil Romanov a tvrdo vystrelil, ale gólman Jeremejev si s pukom poradil a schoval ho vo svojej výstroji.
     
    27:38
    Hosťujúci Lundin pálil až od ľavého mantinelu, čo znamenali, že strela z tejto pozície Koskinenovi problém robiť nemohla.
     
    28:41
    Obrovská príležitosť domácich, už malo byť 2:0! Lemťugov predviedol individuálnu akciu, po ktorej sa ocitol sám pred Jeremejevom, ale ten sa nenechal oklamať a jeho strelecký pokus v poslednej chvíli chytá.
     
    30:08
    Novosibirsk dal gól!

    Tentokrát sa to však už domácim hokejistom podarilo! Za bránou dostal puk DMITRIJ KUGRYŠEV a z rovnakej pozície ho po ľade pretlačil za dezorientovaného Jeremejeva. Asistencia: Vjačeslav Belov.
     
    30:25
    Hosťom sa situácia skomplikovala. Nie len, že prehrávajú rozdielom dvoch gólov, ale navyše sa budú aj brániť. Na trestnú lavicu odchádza Kolešnikov na dve minúty za podrazenie.
     
    31:15
    Domáci sa nikam zbytočne neponáhľajú a hosťom to iba vyhovuje. Puk väčšinou v okolí stredového kruhu.
     
    31:48
    Až teraz sa domáci hokejisti konečne nasťahovali pred súperovho gólmana, ale súvislejší tlak si vôbec nevedia vytvoriť.
     
    31:58
    Novosivirsk v pásme nebol dlho, hostia vyhadzujú puk cez všetky čiary.
     
    32:25
    Hostia v plnom počte.
     
    32:56
    Brániť sa pre zmenu budú aj domáci. Na trestnú lavicu odchádza Butzov za hákovanie.
     
    33:15
    Hokejisti Novosibirsku zatiaľ zvládajú početnú nevýhodu bez zjavneších problémov a puk posielajú ďaleko od vlastnej brány.
     
    33:48
    Astana sa síce do pásma pred Koskinena dostala, no k strele už nie. Hráči v tmavých dresoch puk znovu posielajú cez všetky čiary.
     
    34:14
    Dawes bol poriadne rozbehnutý a s pukom na hokejke sa dostal až do zakončenia, no v ňom zoči-voči Koskinenovi nepochodil.
     
    34:52
    Barys Astana dala gó!

    A je znížené! Predsa len to bolo ešte v početnej výhode, kedy Bochenski predĺžil puk na NIGELA DAWESA a ten ho dopravil až do domácej siete. Asistencie: Brendon Bochenski, Dastin Boyd.
     
    34:52
    Domáci v plnom počte.
     
    35:36
    Hostí gól nakopol a ďalej sa snažia dostať do pásma, ale domáca defenzíva je teraz už pozorná, jednogólové vedenie určite nechce stratiť.
     
    36:21
    Romanov v útočnej tretine prihrávkou z pravej strany v medzikruží hľadal perfektne postaveného Lehteru, ale ten sa v hlúčiku tiel k strele nedostal.
     
    36:40
    Barys Astana dala gó!

    Neuveriteľné, je vyrovnané! Koskinen pri avizovanom vylúčení opustil svoju bránu, lenže keby vedel čo sa stane potom, určite by v nej radšej ostal. Domáci si nerozumeli, pokazili prihrávku, puk sa odrazil od mantinelu a dokĺzal do prázdnej brány! Gól pripísaný ROMANOVI STARČENKOVI. Bez asistencií.
     
    37:38
    Domáci hokejisti sa natlačili do pásma. Romanov tienil pred gólmanom a keď chcel uskočiť proti strele niektorého zo svojich spoluhráčov, nešťastne spadol na ľad a stiahol pri tom so sebou aj Jeremejava a hra sa prerušuje. Našťastie to vyzerá, že všetci budú v poriadku.
     
    38:58
    Na ľade vzbĺkli emócie, z čoho vzišla menšia potýčka za bránou. Rozhodcovia to nenechali bez povšimnutia a vinníkov potrestali. Na trestnú lavicu odchádzajú Antropov a Kugryšej.
     
    39:30
    Hrá sa vo štvoriciach na oboch stranách, ale nevidíme žiadnu vážnejšiu príležitosť ani pred jednou bránou.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Po dvoch tretinách je stav vyrovnaný. Diváci videli zaujímavú periódu zakončenú mimoriadne zaujímavým gólom do prázdnej brány počas avizovaného vylúčenia. Uvidíme, či sa v záverečnej časti hry rozhodne alebo bude musieť nasledovať predĺženie.

    ďalšia tretina začne približne o 13:43.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:12
    V záverečnej časti hry domáci vybojovali vhazdovanie a ihneď zamierili do pásma, ale ďaleko sa nedostali.
     
    40:33
    Puk v strede klziska získal Dawel a vypálil na domácu svätyňu, lenže v nej našiel iba pozorného Koskinena.
     
    40:58
    Oba celky hrajú v plnom počte.
     
    41:32
    Sannikov za bránou súpera úpenlivo bojoval o puk, lenže pri súboji mal veľké problémy. Napokon ho svojim spoluhráčom ešte posunul, ale ich strela skončila iba u Jeremejeva.
     
    41:48
    Na opačnej polovici si zachytal aj Koskinen. Aby nevyšiel z cviku, hostia naňho vylsali slabý strelecký pokus od ľavého mantinelu.
     
    42:38
    Semjonov chcel pomôcť svojmu celku a poslať tak hostí prvýkrát v stretnutí do vedenia, no bez úspechu. Puk servíroval pred bránu, ale tam nebol nik z jeho spoluhráčov.
     
    43:30
    Hostia sa stále viac a viac pokúšajú tlačiť pred Koskinena a dostať sa do streleckého zakončenia.
     
    44:23
    Aktuálne sa ani jednému z celkov vôbec nedarí usadiť sa pred bránou na jednej či druhej strane.
     
    44:57
    Do samostatného úniku sa dostal Koskiranta, ale tam aj skončil. Zakončovať už nedokázal.
     
    46:01
    Domáci sa pokúsili využiť chybnú rozohrávku svojho súpera. Puk zachytil Monja a posunul ho ešte Enlundovi, ale ten napálil iba muža stojaceho medzi tromi žrďami.
     
    47:48
    Hra stratila hokejovú krásu, aktuálne sa toho na ľade až tak veľa nedeje. Oba tímy sa snažia v prvom rade neurobiť chybu.
     
    48:15
    Hostia sa dobre bránia, no zároveň pomýšľali aj nad možnosťou útoku. Tú im však Novosibirsk zmaril už v strednom pásme.
     
    48:47
    Naopak, domáci hokejisti sa do útočnej časti klziska dostali, no skôr, než stihli na Jeremejeva niečo vymyslieť, už puk stratili.
     
    49:21
    V týchto chvíľach sú o niečo aktívnejší hokejisti Novosibirsku, ale gólman Jeremejev problémy s ničím nemá. jeho defenzíva pracuje naplno.
     
    49:47
    Hostia by ale takisto radi skórovali a rozhodli tak o svojom víťazstve. Nevedia sa však prebojovať ani len cez stredné pásmo.
     
    50:06
    Domáci Lemťugov sa pokúsil prekvapiť gólmana súpera, ale Jeremejev si na jeho strelecký pokus od útočnej modrej čiary dal pozor.
     
    50:59
    Ale hostia pokračujú aj naďalej v útočnom snažení! Na domácu bránu tvrdo vypálil Dawes, s jeho ranou si musel poradiť Koskinen.
     
    51:31
    Semjonov spracoval vysoko letiaci puk rukou a pripravil si ho na tvrdú ranu. Mieril presne medzi betóny gólmana, ale Koskinen nohy včas spojil a puk do siete nepustil.
     
    52:13
    Hostia teraz nedávajú svojmu súperovi vydýchnuť! Bochenski si nakorčuľoval do medzikružia, ale jeho strelecký pokus kryje Koskinen.
     
    52:36
    Na opačnej polovci kziska však vzápätí po rýchlom presune od útočnej modrej čiary pálil Lemťugov, ale našiel iba výstroj pozorného Jeremejeva.
     
    53:01
    Astana súpera z pásma vytlačila, no až do útoku sa nedostala.
     
    53:21
    Novosibirsk sa do pásma vrátil. Belov získal puk a strieľal z ľavého kruhu z uhla, ale iba do muža stojaceho medzi tromi žrďami.
     
    54:02
    Hra sa prelieva zo strany na stranu, divákom sa tento hokej musí páčiť.
     
    54:24
    Závar pred hosťujúcou svätyňou! Domáci hokejisti sa tam vo veľkom tlačili do zakončenia pred dezorientovaným Jeremejevom, no puk napokon do bezprečia odpratal Dawes.
     
    55:36
    Hra je rýchla a jej obraz sa stále nemení. Vytvrvalí korčuliari brázdia ľad zo strany na stranu.
     
    56:02
    Vhadzovať sa bude pred domácim gólmanom, ktorý pre istotu prikryl ľahko nahodený puk.
     
    57:32
    Barys Astana dala gó!

    Hostia idú prvýkrát v stretnutí do vedenia a to môže znamenať definitívne rozuzlenie otázky o víťazovi zápasu! Boyovu strelu ešte Koskinen vyrazil, no iba na hokejku NIGELA DAWESA, ktorý posiela svoj tím do vedenia! Asistencia: Dastyn Boyd.
     
    58:02
    Domáci si inkasovaným presným zásahom poriadne zavarili a teraz majú čo robiť, aby obsadili pásmo pred Jeremejevom.
     
    58:32
    Hráčom v tmavých dresoch sa to síce podarilo, ale dostať sa k strele, ktorá by prešla až k mužovi stojacemu v bráne je takmer nemožné.
     
    58:50
    Gólman Koskinen odchádza na striedačku a jeho spoluhráči budú hrať v šestici.
     
    58:55
    Oddychový čas domácích.
     
    59:32
    Domáci hokejisti síce hrajú v útočnom pásme a na súpera vyvíjajú obrovský tlak, no Jeremejev a jeho defenzíva si vyrovnanie v žiadnom prípade nepripúšťajú.
     
    59:45
    Hostia v samom závere stretnutia puk vyhadzujú zo svojho obranného pásma, ale puk míňa priestor odkrytej svätyne.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Stretnutie sa skončilo, hostia napokon porážajú domáci Novosibirsk rozdielom jediného presného zásahu. Od nás je to pre dnešok všetko, zachovajte webu Onlajny.eu svoju priazeň aj naďalej.

    S prianím pekného zvyšku víkendu sa s vami lúči Veronika Pancuráková. (14:19:48)

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 7. Kopejkin (Lemťugov, Lekomtsev), 31. Kugryšev (Belov) – 35. Dawes (Bochenski, Boyd), 37. Starčenko, 58. Dawes (Boyd)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen – Belov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Karavajev – Enlund, Lehtera, Romanov – Kopejkin, Lemťugov, Koskiranta – Gubin, Sannikov, Kugryšev – Šumakov, Karamnov, Ignatuškin – Monja
    Barys Nur-Sultan: Jeremejev – Litvinenko, Lundin, Savčenko, Lakiza, Semjonov, Kolesnikov, Grebeščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Rudenko, Upper, Antropov – Žajlauov, Poliščuk, Starčenko – Rachmanov, Romanov, Antisiferov

    Rozhodca: Rugačov, Soin – Kuchava, Novikov