Buffalo – Vancouver 0:3 (kon.) | Toronto – Carolina 2:3 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 3:2 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Montreal – Columbus 5:3 (kon.) | Tampa Bay – Minnesota 3:1 (kon.)
Florida – Boston 2:3 (kon.) | Ottawa – NJ Devils 5:2 (kon.) | Chicago – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.)
Nashville – LA Kings 1:2 (0:1 po s.n.) | Dallas – San Jose 4:3 (1:0 po s.n.) | Colorado – Detroit 2:4 (kon.)
koniec
Florida Panthers
2:3 (0:2, 1:0, 1:1)
Boston Bruins
cz Piatok 18.10.2013, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Partner:
     
    59:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Velká rána pro Pantery! Boston se díky svému tlaku v samotném závěru dostává necelou minutu před koncem do vedení! Nepřehledné situace na brankovišti využil REILLY SMITH, který bekhendem po ledě dostal kotouč za Thomase – 2:3! Asistence: Patrice Bergeron a Torey Krug.
     
    54:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Jenže i toto stačí ke srovnání! Obrovskou radost na stadionu odšpuntoval JESSIE WNCHESTER, který překonává Raska! Nutno však poznamenat, že mu práci velmi ulehčil Zdeno Chára, který smolně dostal puk do brankoviště a pro útočníka Floridy nebyl velký problém zvednout ho nad beton ležícího Raska – 2:2! Asistence: Nick Bjukstad.
     
    32:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Máme zde velmi zajímavou zápletku! Domácí hokejisté dostali velmi dlouhou výhodu. V době, kdy to již vypadalo na přesilovou hru si vzal kotouč KRIS VERSTEEG a tvrdou ranou z prostoru mezikruží nedal Raskovi žádnou šanci – 1:2! Asistence: Jonathan Huberdeau a Tom Gilbert.
     
    12:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ač početní výhoda nevypadala nijak úspěšně, Medvěd ji nakonec využívají! Kombinace přinesla kotouč na modrou čáru na DOUGIEHO HAMILTONA, který tvrdou ranou příklepem propálil vše před sebou – 0:2! Asistence: David Krejčí a Zdeno Chára.
     
    03:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nakonec jsou to hosté, kdo se v dnešním duelu prosazuje jako první! Po nadějných šancích Floridy chvíli prostoru dostal před Thomasem DANIELE PAILLE, který v samostatném úniku chytrou střelou zamířil pod víko domácí svatyně – 0:1! Asistence: Dennis Seidenberg a Matt Bartkowski.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 33. Versteeg (Huberdeau, Gilbert), 54. Winchester (Bjukstad) – 4. Paille (Seidenberg, Bartkowski), 13. Hamilton (Krejčí, Chára), 60. Smith (Bergeron, Krug)


    Florida Panthers: Thomas – Gilbert, Campbell, Weaver, Kulikov, Gilroy, Gudbransson – Boyes, Barkov, Fleischmann – Versteeg, Gomez, Huberdeau – Kopecký, Bjugstad, Upshall – Matthias, Goc M., Winchester
    Boston Bruins: Rask – Boychuk, Chára, Bartkowski, Seidenberg, McQuiad, Krug – Iginla, Krejčí, Lucic – Eriksson, Bergeron, Smith – Caron, Kelly, Marchad – Thornton, Campbell, Palle

    Rozhodca: Charron, Lee – Brisebois, Heyer