Washington – NY Rangers 0:2 (kon.) | Anaheim – Calgary 3:2 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Calgary Flames
cz Štvrtok 17.10.2013, 04:10 • Honda Center, Anaheim • NHL
Partner:
     
    59:10
    Hosté bez brankáře se šesti hráči v poli!
     
    52:05
    Russell si sjel z druhé vlny a dostal přihrávku, z mezikruží ale trefuje pouze vyrážečku domácího gólmana!
     
    50:04
    Hosté si vyžádali oddechový čas!
     
    48:43
    Zbytečný faul ve středním pásmu v podání domácích. Za hákování vyloučen Daniel Winnik (ANA).
     
    44:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Russell posílá puk od modré směrem k Fasthovi, před ním ještě ve vzduchu tečuje kotouč JIŘÍ HUDLER a snižuje na rozdíl jediné branky, domácí brankář neměl šanci zareagovat! Asistence: Kris Russell, Joe Colborne.
     
    37:53
    Za hákování vyloučen Ryan Getzlaf (ANA), hosté mají šanci korigovat skóre v přesilové hře.
     
    37:30
    Colborne sice posílá kotouč do domácí branky, gól ale nebyl uznán, neboť hůl hostujícího hráče byla nad úrovní horní tyčky domácí svatyně!
     
    37:10
    Palmieri projel s pukem po pravé straně kolem hostující obrany a poslal ho před branku Etemovi, jehož zázračně vychytal MacDonald!
     
    36:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Silfverberg vybojoval kotouč a jednoruč ho z levé strany poslal na střed do brejku najetému TEEMU SELANNEMU, jenž v samostatném úniku posílá puk pod levým betonem MacDonalda do sítě! Asistence: Jakob Silfverberg.
     
    29:13
    Hampus Lindholm (ANA) vyloučen za nedovolené bránění, početní výhoda pro Calgary.
     
    27:35
    Palmieri dostal přesný pas na levém kruhu a z první ho poslal na branku hostů, tam se ale skvěle předvedl MacDonald, který se stačil přesunout a puk vyrazit!
     
    26:43
    Domácí si zahrají přesilovou hru, Chris Butler (CAL) vyloučen za hákování.
     
    25:49
    Wideman donutil Fastha vytáhnout skvělý zákrok lapačkou poté, co z první poslal puk na domácí branku!
     
    23:11
    Vyloučen Kyle Palmieri (ANA) za hákování.
     
    19:38
    Cogliano nikým neatakován pálí z prostoru mezi kruhy, MacDonald si ale dobře povyjel z branky a zmenšil tak střelecký úhel, Cogliano následně trefuje pouze betony brankáře Calgary.
     
    16:26
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Velká chyba domácích na modré čáře, kde se kotouče ujal LEE STEMPNIAK a hnal se směrem k domácí brance, kde Fasth nedokázal zabránit kotouči v cestě za svá záda po pokusu mířícím mezi jeho betony! Bez asistence.
     
    14:54
    Za bodnutí koncem hole vyloučen Tim Jackman (CAL), což znamená pětiminutovou přesilovou hru pro domácí tým.
     
    13:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    KYLE PALMIERI si zapisuje premiérovou branku v novém ročníku soutěže, když si vybruslil s pukem od modré čáry až mezi kruhy, odkud vypálil švihem na branku hostů a přesně trefuje pravý horní růžek! Bez asistence.
     
    07:37
    Hosté teď nedokázali poslat puk ze třetiny, čehož málem využili domácí. Fowler poslal puk od modré směrem na hostující branku, před ní ještě tečoval Cogliano a jen reflexivní zákrok MacDonalda uchránil hosty před druhým inkasovaným gólem!
     
    03:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí vyřešili rychlý útok nejlépe, jak mohli, Getzlaf z pravé strany poslal puk nalevo, kam si sjel DUSTIN PENNER, jenž posílá puk za záda MacDonalda poprvé! Asistence: Ryan Getzlaf, Bryan Allen.
     
    03:12
    Colborne první velké šanci zápasu, když si sjel pro kotouč mezi domácí obránce a nikým nebráněn upaloval k domácí svatyni, jeho střelu mezi nohy Fasth nadvakrát chytá.

    Daniel Kubelka

    Góly a asistencie: 4. Penner (Getzlaf, Allen), 14. Palmieri, 37. Selanne (Silfverberg) – 17. Stempniak, 45. Hudler (Russell, Colborne)


    Anaheim Ducks: Fasth (Hiller) – Lindholm, Beauchemin – Vatanen, Allen – Fowler, Lovejoy – Perry, Getzlaf (C), Penner – Selanne (A), Perreault, Silfverberg – Winnik, Koivu (A), Cogliano – Etem, Bonino, Palmieri.
    Calgary Flames: MacDonald (Ramo) – Brodie, Giordano (C) – Wideman, Russell – O´Brien, Butler – Stempniak, Street, Glencross (A) – Bouma, Backlund, Galiardi – Hudler, Monahan, Baertschi – Jackman, Colborne, McGrattan.

    Rozhodca: Dwyer, Joannette – Galloway, Lazarowich

    Diváci: 14.051