Chabarovsk – Jekaterinburg 3:5 (kon.) | Vladivostok – Jugra Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Novokuzneck – Barys 3:5 (kon.)
Novosibirsk – Omsk 2:1 (kon.) | Kazaň – Záhreb 5:3 (kon.) | Viťaz – Dinamo Minsk 2:1 (2:1 po s.n.)
Novgorod – Doneck 1:0 (kon.) | HC Slovan – Riga 3:4 (kon.)
po s.n. (2:1)
Viťaz Moskovská oblasť
2:1 (0:0, 0:1, 1:0-0:0)
HC Dinamo Minsk
Štvrtok 17.10.2013, 17:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Viťaz Podolsk.
    Domáci víťazia po samostatných nájazdoch, keď DMITRIJ SHITIKOV svoj pokus premenil a pridal tak druhý gól v dnešnom stretnutí.
     
    53:16
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Domáci vyrovnávajú! Treba povedať, že si gól v dnešnom stretnutí za aktivitu zaslúžili. O presný zásah sa postaral DMITRIJ SHITIKOV, ktorý počas celého stretnutia hýril aktivitou. Tento hráč všetko zobral do svojich rúk a presnou strelou zrovnáva. Bez asistencie.
     
    15:26
    Dinamo Minsk dal gól!
    Tak to je veľmi studená sprcha pre domácich, ktorý boli v celkom stretnutí lepším tímom. Puk pred Listuina dostal Platt, jeho strela ešte dokázal domáci gólman vyraziť, no na následnú dorážku z hokejky ALEXANDRA MATERUKHINA už nárok nemal. Asistencie Geoff Platt, Jaroslav Kristek.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 54. Shitikov, rozh. náj. Shitikov – 16. Materukhin (Platt, Kristek)


    Viťaz Moskovská oblasť: Lisutin (Ivanchik) – Mezei, Pyett, Khafizullin, Malevich, Seleznyov, Golovkov, Tatalin, Kudinov – Rybin, Hennessy, Afinogenov – Soloduhin, Koksharov, Shitikov – Rybakov, Topol, Vasilev – Ivanov, Makeyev, Mamin
    HC Dinamo Minsk: Shelepnyov (Haugen) – Krajíček, Goroshko, Meech, Filichkin, Shinkevich, Kaznadey – Surový, Irgl, Kalyuzhny – Stas, Yefimenko, Meleshko – Kristek, Platt, Materukhin – Kiryushchenkov, Zakharov, Kitarov – Dadonov