Chabarovsk – Jekaterinburg 3:5 (kon.) | Vladivostok – Jugra Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Novokuzneck – Barys 3:5 (kon.)
Novosibirsk – Omsk 2:1 (kon.) | Kazaň – Záhreb 5:3 (kon.) | Viťaz – Dinamo Minsk 2:1 (2:1 po s.n.)
Novgorod – Doneck 1:0 (kon.) | HC Slovan – Riga 3:4 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
5:3 (2:0, 2:1, 1:2)
KHL Medveščak Záhreb
Štvrtok 17.10.2013, 17:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    Bars Kazaň dala gól!
    ALEXEJ TEREŠČENKO zachytil katastrofálnu rozohrávku súpera a do prázdnej brány upravuje skóre už na 5:3 a tým definitívne rozhoduje dnešný duel.
     
    47:20
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Z prakticky rozhodnutého zápasu sa za 28 sekúnd stáva neuveriteľná dráma. Zaskočených domácich gólom do otvorenej obrany šokoval RYAN VESCE. Bez asistencie.
     
    46:52
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Znova znížené na rozdiel dvoch gólov. To čo sa nedarilo hosťom zložitými akciami prišlo po krásnej strele PATRICKA BJORKSTRANDA, ktorý z krídla nekompromisne zavesil pod hornú žrď a nechal Barulina v úlohe štatistu. Bez asistencie.
     
    36:16
    Bars Kazaň dala gól!
    Lekciu z efektivity dali teraz domáci svojmu súperovi. Len krátko po vypršaní dlhočizného oslabenia, v ktorom domácich takisto skórovali, prišla rýchla akcia po krídle, následná prihrávka medzi kruhy na rozbehnutého KIRILLA PETROVA a ten utešenou strelou zvyšuje stav už na 4:1. Asistencia: Tereščenko.
     
    32:47
    Bars Kazaň dala gól!
    Domácim sa v početnej nevýhode darí navýšiť vedenie keď obrane súpera unikol DMITRI OBUKHOV a strelou zápästím nedal Brustovi šancu.
     
    27:43
    Medveščak Záhreb dal gól!
    Záhreb znižuje stav a treba povedať že naprosto zaslúžene. Už to vyzeralo na mizériu hráčov hostí, no prišla rýchla akcia, skvele nakorčuľovanie CHARLESA LINGLETA a ešte lepšia strela, ktorá presne zapadla do horného rohu. Asistencia: Vesce
     
    14:19
    Bars Kazaň dala gól!
    Kazaň rázom vedie o dva góly. Po rýchlej akcií keď sa puku zmocnil Burmistrov a dokonale zamotal hlavy celej obrane hostí, prihráva spoza brány úplne voľnému MIKHAILOVI VARNAKOVOVI, ktorý pod hornú žrď pridáva už svoj druhý gól v stretnutí. Asistencia: Burmistrov.
     
    08:50
    Bars Kazaň dala gól!
    Využitá prvá presilová hra v zápase. Záhreb sa veľmi dobre bránil, až ku koncu početnej nevýhody dovolili medvede vystlať tvrdú ranu od modrej čiary Heshkovi, tá prešla pomedzi Brustove betóny až na bránkovu čiaru kde nemal problém doraziť slabo bránený MIKHAIL VARNAKOV. Asistencie: Heshka, Stapleton.

    Peter Taraba

    Góly a asistencie: 9. Varnakov (Heshka, Stapleton), 15. Varnakov (Burmistrov), 33. Obukhov, 37. Petrov (Tereščenko), 59. Tereščenko – 28. Linglet (Vesce), 47. Bjorkstrand, 48. Vesce


    Ak Bars Kazaň: Barulin – Kornějev, Nikulin – Heshka, Medvěděv – Panin, Zacharčuk – Jarullin – Teresčenko, Petrov, Pesonen – Burmistrov, Stapleton, Varnakov – Bodrov, Svitov, Obuchov – Tkačjov, Lukojanov, Fajzullin
    KHL Medveščak Záhreb: Brust – Carle, Martinovič – Foster, Švarný – Pikkarainen, Katič – Thomas, Cheechoo, Murley – Ellson, Vesce, Linglet – Ryan, Murray, Bjorkstrand – Koren, Glumac, Walker

    Rozhodca: Ronn, Zacharov – Střelcov, Tarasov