Chabarovsk – Jekaterinburg 3:5 (kon.) | Vladivostok – Jugra Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Novokuzneck – Barys 3:5 (kon.)
Novosibirsk – Omsk 2:1 (kon.) | Kazaň – Záhreb 5:3 (kon.) | Viťaz – Dinamo Minsk 2:1 (2:1 po s.n.)
Novgorod – Doneck 1:0 (kon.) | HC Slovan – Riga 3:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
3:4 (1:0, 2:3, 0:1)
HC Dinamo Riga
Štvrtok 17.10.2013, 19:30 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:14
    Dinamo Riga dalo gól!
    A je to tu, nedôraznosť domácich vo vlastnom pásme, z ľavého kruhu z vnútornej strany vystrelil MAT ROBINSON a prestrelil Janusa v bránke. Asistencia: Paul Szczechura.
     
    38:17
    Dinamo Riga dalo gól!
    Skrumáž pred Janusom, obrana sa venovala hráčom a nie puku, ten prekĺzol Jarovi za chrbát na bránkovisko a KYLE WILSON ho len poslal z čiary do bránky! Nedáš? Dostaneš! Asistencia: Marcel Hossa.
     
    34:43
    Dinamo Riga dalo gól!
    Rýchlo využitá presilovka, vyhrané buly, trojvýmena puku na jeden dotyk, od modrej vystrelil MAT ROBINSON a prestrelil po ľavej ruke Janusa v bránke. Asistencie: Kyle Wilson a Marcel Hossa.
     
    30:14
    Slovan Bratislava dal gól!
    Krásna akcia HC Slovan, ako inak, MARTIN ŠTAJNOCH si vymenil puk zo Sersenom aj s Miklíkom, napriahol a prestrelil Tellqvista v bránke. Pokračujeme piati trom ešte 33 sekúnd. Asistencia: Michel Miklík.
     
    23:14
    Dinamo Riga dalo gól!
    MARCEL HOSSA dostal puk po peknom zamotaní hlavy domácim pred bránkovisko, prehodil Janusovi betóny a puk končí v bránke. Asistencia: Kyle Wilson.
     
    21:23
    Slovan Bratislava dal gól!
    Michal Vondrka krásne nakorčuľoval popri mantineli s pukom do pásma, dostal sa medzi kruhy, vystrelil, Tellqvist vyrazil pred seba na pravú stranu a MICHEL MIKLÍK posla puk do siete. Asistencie: Michal Vondrka a Michal Sersen.
     
    12:01
    Slovan Bratislava dal gól!
    Milan Bartovič získal nahodený puk do pásma, prihral ho popred bránkovisko na druhú stranu na voľného TOMÁŠA NETÍKA, Tellqvist sa nestihol presunúť a už ho tam mal. Asistencie: Milan Bartovič a Juraj Mikúš.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 13. Netík (Bartovič, Mikúš), 22. Miklík (Vondrka, Sersen), 31. Štajnoch (Miklík) – 24. Hossa (Wilson), 35. Robinson (Wilson, Hossa), 39. Wilson (Hossa), 47. Robinson (Szczechura)


    HC Slovan Bratislava: Janus – Kutlák, Škoula, Mojžíš, Sersen, Sigalet, Štajnoch, Mihálik, T. Mikúš – Bartovič, J. Mikúš, Netík – Vondrka, Ölvecký, Miklík – Hudáček, Bližňák, Kukumberg – Daňo, Matoušek, Mráz
    HC Dinamo Riga: Tellqvist – Rekis, Ozolinš, Pujacs, Robinson, Redlihs, Sotnieks, Augstkalns – Hossa, Wilson, Pavlovs – Niživijs, Szczechura, Indrašis – Bukarts, Džerinš, Meija – Upitis, Kuzmenkovs, Skvorcovs

    Rozhodca: Naumov, Sergejev – Misjur, Raming

    Diváci: 10.055