Toronto – Minnesota 4:1 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Vancouver 2:3 (kon.)
Pittsburgh – Edmonton 3:2 (kon.) | Carolina – Chicago 2:3 (0:1 po s.n.) | Tampa Bay – LA Kings 5:1 (kon.)
Detroit – Columbus 2:1 (kon.) | St. Louis – San Jose 2:6 (kon.) | Nashville – Florida 4:3 (kon.)
Winnipeg – Montreal 0:3 (kon.) | Colorado – Dallas 3:2 (kon.) | Arizona – Ottawa 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
Arizona Coyotes
3:4 (0:0, 2:1, 1:2 - 0:1)
Ottawa Senators
cz Streda 16.10.2013, 04:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Partner:
     
    62:48
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nyní už ale nikdo z domácích hráčů brance nezabránil! Greening našel Methota, který vrátil puk na druhou stranu, kde u tyčky stál volný CORY CONACHER, pro kterého nebyl problém trefit prázdnou branku! Asistence: Marc Methot a Colin Greening.
     
    56:30
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Nakonec se domácí z ničeho nic prosazují! Vermette přihrál na modrou čáru Ekmanu-Larssonovi, jehož střelu z první tečoval před brankou MIKE RIBEIRO! Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Antoine Vermette.
     
    47:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A hosté rychle přesilovou hru využívají a zároveň tak obracejí stav utkání na svou stranu. JASON SPEZZA měl na pravé straně hodně prostoru, a tak tvrdou střelou se trefil přesně k tyči a zaznamenává hattrick! Asistence: Erik Karlsson a Milan Michálek.
     
    41:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Smith udělal velkou chybu při rozehrávce, Greening ho obral kotouč a přihrál ho před branku volnému JASONU SPEZZOVI, pro něhož opět nebyl problém trefit prázdnou branku! Asistence: Colin Greening.
     
    28:42
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté tak dlouho dobývali Smithovu branku až nakonec přeci jen procedili puk za brankovou čáru! Wiercioch přihrál puk do brankoviště, kde si volného puku jako první všiml JASON SPEZZA, který jej snadno doklepl do prázdné branky! Asistence: Patrick Wiercioch a Milan Michálek.
     
    22:35
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Další vyhrané buly v útočném pásmu znamená další gól domácích! Hanzal vyhrál buly na Boedkera, který posunul puk na RADIMA VRBATU, který z mezikruží trefil přesně šibenici Andersonovy branky! Asistence: Mikkel Boedker a Martin Hanzal.
     
    21:18
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Vermette dokázal vyhrát buly dopředu, puk se odrazil až k Andersonovi, který jej vyrazil pouze před sebe, kde byl nejpohotovější ze všech hráčů ROB KLINKHAMMER, který tak snadno otevírá skóre dnešního utkání! Asistence: Antoine Vermette.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 22. Klinkhammer (Vermette), 23. Vrbata (Boedker, Hanzal), 57. Ribeiro (Ekman-Larsson, Vermette) – 29. Spezza (Wiercioch, M. Michálek), 42. Spezza (Greening), 48. Spezza (Karlsson, M. Michálek), 63. Conacher (Methot, Greening)


    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Z. Michálek, Ekman-Larsson, Yandle, Klesla, Stone, Schlemko – Doan, Vermette, Klinkhammer – Vrbata, Hanzal, Boedker – Moss, Ribeiro, Korpikoski – Bissonnette, Halpern, Chipchura
    Trenér: Dave Tippett.

    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Karlsson, Methot, Wiercioch, Cowen, Gryba, Phillips – Ryan, Spezza, M. Michálek – Conacher, Turris, MacArthur – Neil, Smith, Greening – Kassian, Condra, Pageau
    Trenér: Paul MacLean.

    Rozhodca: Dwyer, Leggo – Galloway, Wheler

    Diváci: 10594