Toronto – Minnesota 4:1 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Vancouver 2:3 (kon.)
Pittsburgh – Edmonton 3:2 (kon.) | Carolina – Chicago 2:3 (0:1 po s.n.) | Tampa Bay – LA Kings 5:1 (kon.)
Detroit – Columbus 2:1 (kon.) | St. Louis – San Jose 2:6 (kon.) | Nashville – Florida 4:3 (kon.)
Winnipeg – Montreal 0:3 (kon.) | Colorado – Dallas 3:2 (kon.) | Arizona – Ottawa 3:4 (po pr.)
koniec
St. Louis Blues
2:6 (0:2, 0:2, 2:2)
San Jose Sharks
cz Streda 16.10.2013, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Partner:
     
    57:06
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a přidávají šestou branku. Teď už je již definitivně rozhodnuto. PATRICK MARLEAU dostal přesný pas do mezikruží od Coutureho, odkud švihem propálil domácího brankáře Elliota. Asistence: Logan Couture.
     
    52:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají druhou branku a možná to ještě bude celé zajímavé! Sobotka nahodil puk na bránu od pravého mantinelu, ten se nakonec dostal na hůl ROMANU POLÁKOVI, který se štěstím propálil Niemiho z bezprostřední blízkosti mezi betony. První gól pro českého obránce v letošní sezóně. Asistence: Derek Roy, Vladimír Sobotka.
     
    47:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují a připravují Niemiho o čisté konto. Po pěkné souhře se k volnému puku na pravé straně dostal VLADIMÍR TARASENKO a již neměl složitý úkol dopravit puk do volné části hostující brány. Alespoň čestný úspěch domácích, i když v hokeji je možné téměř cokoliv. Asistence: Jaden Schwartz, Patrik Berglund.
     
    45:06
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Troufám si tvrdit, že je již rozhodnuto, domácí přidávají pátou branku v utkání. Tomáš Hertl našel od pravého mantinelu v mezikruží volného kapitána JOE THORNTONA, který švihem trefil přesně nad lapačkou domácího brankáře Haláka, který si celou dobu myslel, že má puk mezi betony. On však byl v bráně. Asistence: Tomáš Hertl.
     
    37:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá branka v síti domácího brankáře Haláka. Thornton našel na levém křídle volného SCOTTA HANANA, který napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě. První branka v sezóně pro Hanana. Asistence: Joe Thornton, Brent Burns.
     
    28:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Již po konci přesilové hry přidávají Sharks svoji třetí branku v zápase. TOMMY WINGELS dokončil akci svých spoluhráčů střelou za rozhozeného Haláka. Asistence: James Sheppard, Andrew Desjardins.
     
    10:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru a navyšují své vedení. JOE PAVELSKI napřáhl na levém křídle a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jason Demers, Patrick Marleau.
     
    09:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení. Na levém křídle se ke střele dostal domácí LOGAN COUTURE a střelou, která se otřela o levou tyč posílá domácí do vedení. Asistence: Patrick Marleau, Joe Thornton.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 48. Tarasenko (Schwartz, Berglund), 53. Polák (Roy, Sobotka) – 10. Couture (Marleau, Thornton), 11. Pavelski (Demers, Marleau), 29. Wingels (Sheppard, Desjardins), 38. Hanan (Thornton, Burns), 46. Thornton (Hertl), 58. Marleau (Couture)


    St. Louis Blues: Halák (od 41. Elliot) – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Leopold, Polák, Jackman – Oshie, Backes, Steen – Tarasenko, Berglund, Schwartz – Stewart, Roy, Morrow – Reaves, Lapierre, Sobotka.
    San Jose Sharks: Niemi – Boyle, Irwin, Braun, Vlasic, Hanan, Derners – Burns, Thornton, Hertl – Marleau, Couture, Kennedy – Wingels, Pavelski, Nieto – Pelech, Desjardins, Sheppard.

    Rozhodca: Furlatt, Skilliter – Cormier, Murray