Toronto – Minnesota 4:1 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Vancouver 2:3 (kon.)
Pittsburgh – Edmonton 3:2 (kon.) | Carolina – Chicago 2:3 (0:1 po s.n.) | Tampa Bay – LA Kings 5:1 (kon.)
Detroit – Columbus 2:1 (kon.) | St. Louis – San Jose 2:6 (kon.) | Nashville – Florida 4:3 (kon.)
Winnipeg – Montreal 0:3 (kon.) | Colorado – Dallas 3:2 (kon.) | Arizona – Ottawa 3:4 (po pr.)
koniec
Philadelphia Flyers
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
Vancouver Canucks
cz Streda 16.10.2013, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Partner:
     
    57:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hráčů Philadelphie mi je opravdu líto. Nejspíš neuhrají ani bod. Po šťastném odrazu od Masona se kotouč dostal přímo před RYANA KESLERA a ten se štěstím dopravil puk na místo určení. Asistence: Christopher Higgins a Henrik Sedin.
     
    47:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to je šok. Hned z brejku skórují Canucks. Z nenápadné akce dokázal Henrik Sedin vykouzlit zpoza branky přesnou přihrávku na CHRISTOPHERA HIGGINSE, který zblízka trefil přesně. Asistence: Henrik Sedin.
     
    22:10
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je to zatím zápas TYE McGINNA (3+0)! Výbornou práci ale teď odvedl Voráček, který zavezl kotouč do útočného pásma, bekhendem ho poslal před branku, kde ho tečoval Giroux přímo k McGinnovi, který trefil přesně. Asistence: Claude Giroux a Jakub Voráček.
     
    12:36
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Neskutečnou chybu nyní vyrobil domácí gólman Mason. Vydal se totiž za branku zastavovat nahození od červené čáry, ale kotouč se od jeho hokejky odrazil přímo na hůl RYANA KESLERA, který do prázdné branky pohodlně vyrovnal. Bez asistence.
     
    12:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Střelu Grossmana z levého křídla vyrazil Luongo pouze před sebe, odkud ji uklidil do sítě pozorný TYE McGINN (2+0). Podobnou bekhendovou dorážkou se prosadil také v zápase proti Detroitu. Asistence: Nicklas Grossman, Erik Gustafsson.

    Radek Barkman

    Góly a asistencie: 13. McGinn (Grossman, Gustafsson), 23. McGinn (Giroux, Voráček) – 13. Kesler, 48. Higgins (Sedin), 58. Kesler (Higgins, Sedin)


    Philadelphia Flyers: Mason – L. Schenn, Timonen, Gustafsson, Streit, Coburn, Grossman – Voráček, Giroux, McGinn – Simmonds, B. Schenn, Raffl – Read, Couturier, Talbot – Hall, Newbury, Rinaldo.
    Vancouver Canucks: Luongo – Bieksa, Garrison, Tanev, Hamhuis, Y. Weber, Stanton – Santorelli, H. Sedin, D. Sedin – Hansen, Kesler, Higgins – Kassian, Schroeder, Booth – Weise, Richardson, Sestito.

    Rozhodca: Watson, Hebert – Devorski, Racicot

    Diváci: 19 588