Čeljabinsk – Petrohrad 0:7 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – A. Mytišči 4:3 (kon.) | Ufa – Jaroslavľ 3:1 (kon.)
Nižnekamsk – Čerepovec 1:2 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
0:7 (0:2, 0:3, 0:2)
SKA Petrohrad
Streda 16.10.2013, 15:00 • Traktor Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:10
    Petrohrad dal gól!

    Petrohrad pridáva už svoj siedmy gól! TONY MARTENSSON mal v útočnom pásme dostatok priestoru a prízemnou strelou dokázal pomedzi húštinu tiel prepáliť puk až za bezmocného Fokina! Asistencie: Patrick Thoresen.
     
    44:06
    Petrohrad dal gól!

    Tak toto už vypadá na jasný debakel, hostia zvyšujú svoje vedenie na 6:0! ANDREJ SIGARJOV dokázal na dvakrát v páde prekonať bezmocného Fokina! Asistencie: Makarov.
     
    32:32
    Petrohrad dal gól!

    Striedajúci Fokin hneď na úvod inkasuje gól! Po krásnej akcii a prihrávke Kovaľčuka sa presadil IGOR MAKAROV! Asistencie: Kovaľčuk.
     
    31:34
    Petrohrad dal gól!

    Domáci stratili puk v útočnom pásme a okamžite založili rýchlu akciu. EVGENIJ SKAČKOV skvele potiahol puk a krásnou strelou do ľavej šibenice nedostal Garnettovi žiadnu šancu! Asistencie: Ponikarovskij.
     
    23:46
    Hostia vyhrávajú už o tri góly! PATRICK THORESEN zúžitkoval nariadené trestné strieľanie! Garnett bol na jeho strelu bezmocný po tom, ako mu puk prešiel pomedzi betóny!
     
    15:14
    Petrohrad dal gól!

    Hostia zvyšujú skóre opäť po využitej presilovke! Roman Červenka sa skvele zorientoval pred bránkou Garnetta, skvelou prihrávkou ponúkol vyloženú šancu VADIMOVI ŠIPAČEVOVI, ktorý s prehľadom namieril puk do prázdnej bránky! Asistencie: Roman Červenka.
     
    06:24
    Petrohrad dal gól!

    Hostia využívajú svoju presilovku a dostávajú sa do vedenia! Po rýchlej akcii sa k zakončeniu dostal VIKTOR TICHONOV, ktorý krásnou strelou nedal Garnettovi žiadnu šancu! Bez asistencií.

    Filip Kubaliak

    Góly a asistencie: 7. Tichonov, 16. Šipačev (Červenka), 24. Thoresen (TS), 32. Skačkov (Ponikarovskij), 33. Makarov (Kovaľčuk), 45. Sigarjov (Makarov), 58. Mårtensson (Thoresen)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Fokin) – Rjabykin, Vasilčenko, Bondarev, Kondratiev, Fljagin, Borodkin, Guškov – Kuznecov, Chistov, Buliš – Darzinš, Kontiola, Kostitsyn – Dugin, Panov, Abdullin – Popov, Glinkin, Osnovin, Mokin
    SKA Petrohrad: Ježov (Nalimov) – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Berdjukov, Semenov, Chudinov, Judin – Mårtensson, Tikhonov, Thoresen – Kovaľčuk, Červenka, Šipačev – Kučerjavenko, Ponikarovskij, Panarin – Makarov, Sigarev, Skačkov

    Rozhodca: Odinsh, Anisimov – Paley, Balodis

    Diváci: 7500