Sparta Praha – Berani Zlín 4:2 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Berani Zlín
cz Streda 16.10.2013, 18:30 • Tipsport arena, Praha (CZE) • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští ale dohrávají efektivněji. JIŘÍ ONDRÁČEK dostal přihrávku zpoza branky před Pöpperleho, odkud trefil z první za záda domácího brankáře. Asistence: Ondřej Veselý, Petr Leška.
     
    42:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe se nyní prosazují domácí sparťané! Ton zavezl puk do pásma a z levého kruhu nahrál za sebe na rozjetého DOMINIKA PACOVSKÉHO. Ten se opřel do střely z první a trefil horní růžek branky! Asistence: Petr Ton, Petr Gřegořek.
     
    39:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zlínská sázka na pasivitu v posledních vteřinách třetiny se nevyplatila. Buchtele unikl po levém křídle, poté z levého kruhu naznačil střelu, podobně jako Rachůnek při druhé trefě ale i on nahrál na druhou. Tam byl připraven PETR KUMSTÁT, který trefil prázdnou branku. Asistence: Jan Buchtele, Vladimír Sičák.
     
    27:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín nakonec přesilovou hru proměňuje. Puk se po střele od modré odrazil před branku, do odkryté klece zakončoval Veselý, trefil ale jen tyč. Z dorážky do zcela prázdné branky se tak mohl prosadit JAROSLAV BALAŠTÍK. Asistence: Ondřej Veselý, Petr Leška.
     
    24:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. Balaštíka vychytal Pöpperle, sparťané tak mohli jít do rychlého protiútoku. V přečíslení dvou na jednoho naznačil Ivan Rachůnek střelu, místo ní ale nahrál na druhou na LUKÁŠE KLIMKA. Ten puk zpracoval a poté vyslal do poloprázdné klece. Asistence: Ivan Rachůnek, Daniel Přibyl.
     
    02:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    První gól dnešního utkání na sebe nenechal příliš dlouho čekat, radují se Pražané! Třetí formace Sparty si vytvořila tlak v útočném pásmu. Ivan Rachůnek nahrál VLADIMÍRU SIČÁKOVI z levého rohu na mezikruží, odkud domácí bek s pověstí ofenzivního prostřelil Horčičku! Puk končí u levé tyče. Asistence: Ivan Rachůnek.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 3. Sičák (Rachůnek I.), 25. Klimek (Rachůnek I., Přibyl), 40. Kumstát (Buchtele, Sičák), 43. Pacovský (Ton, Gřegořek) – 28. Balaštík (Veselý, Leška), 60. Ondráček (Veselý, Leška)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) – Gřegořek, Piskáček, Švrček, Krejčík, Sičák, Philipp (A), Kubát – Ton, Hlinka (C), Rachůnek T. – Kumstát, Pech, Buchtele – Klimek, Přibyl, Rachůnek I. (A) – Simon, Bahenský, Pacovský.
    Trenér: Josef Jandač.

    Berani Zlín: Horčička (Kašík) – Marušák, Valenta, Zámorský, Urbanec, Matějíček, Tesařík – Balaštík, Leška, Veselý – Kubiš, Čajánek "C", Melenovský – Honejsek, Holík, Čech – Okál, Sedláček, Köhler – Ondráček.
    Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodca: Hribik, Polák – Jindra, Skopal.

    Diváci: 5 577