Žilina – B. Bystrica 1:4 (kon.) | Skalica – Košice 2:1 (kon.) | Trenčín – Martin 3:2 (1:0 po s.n.)
Piešťany – Nitra 3:2 (2:0 po s.n.) | Zvolen – Poprad 3:2 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HK Poprad
Piatok 04.10.2013, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:06
    Michal Chovan mohol rozhodnúť bekhendom do pravej strany, ale skvelý Sidor zneškodnil jeho obrovskú šancu ľavým betónom!
     
    54:24
    Poprad dal gól!
    Ale už im stačí streliť len jeden gól, pretože teraz znižujú na 3:2! V skrumáži pred Marekom Šimkom sa najlepšie zorientoval ADAM LAPŠANSKÝ a pekným blafákom dopravil puk do jeho odkrytej brány. Asistencia: Samuel Mlynarovič.
     
    50:45
    Lubor Pokovič teraz oslabuje svoj tím, kedže inkasuje dve minúty za držanie.
     
    47:13
    Bryndziari dostávajú ideálnu príležitosť na zvýšenie svojho vedenia! Jaroslav Jabrocký dostáva dve minúty za podrazenie!
     
    43:00
    Zvolen dal gól!
    Konečne! Toto si teraz určite povedali všetci na zvolenskom zimáku...Ale najskôr, čo teraz Zvolenčania pozahadzovali pred týmto gólom to už bolo nemožné. Popradčania už nevedeli kam skočiť, Dušan Sidor zázračne vychytal na prvýkrát aj Brabenca, aj Podkonického, ktorého strelu ani hádam sám nevie ako vytlačil lapačkou nad bránu. Ale domáci hráči sa nakoniec predsa len tešili, keď sa puk dostal ešte raz k ANDREJOVI PODKONICKÉMU a ten už keby takúto šancu zahodil, neviem či by to fanúšikovia na tomto štadióne psychicky zvládli :) Asistencie: Peter Hraško, Peter Zuzin.
     
    34:27
    Zvolen dal gól!
    Hopááá ...Tak som to asi zakríkol :) Zvolenčania sa z ničoho nič ujímajú vedenia. Andrej Podkonický vystrelil na Sidora, ten jeho strelu zrazil pred seba a toto už KAMIL BRABENEC nemohol nedať, kedže mal pred sebou už len úplne prázdnu bránu. Asistencie: Andrej Podkonický, Peter Zuzin.
     
    30:22
    Tomáš Sýkora bekhendovou strelou netriafa odkrytú Šimkovu bránu po chybe Andreja Podkonického!
     
    28:29
    Vylučuje sa teda, ako som už spomínal, na strane domácich. Lubor Pokovič dostal dve minúty za hákovanie.
     
    27:20
    Marek Nagy po strele z ľavého kruhu triafa tyčku Šimkovej brány.
     
    24:43
    Zvolenčania si zahrajú presilovku. Jaroslav Jabrocký, hákovanie!
     
    24:16
    Andrej Podkonický sám pred Sidorom po efektnej prihrávke od Kamila Brabenca, ale domáci útočník ani tentokrát nebol úspešný ...neviem z čoho už chce dať tento hráč gól.
     
    23:44
    Lukáš Paukovček v samostatnom nájazde na Šimka, snažil sa o forhendový blafák do ľavej strany, ale zvolenský brankár skvele vykryl priestor svojej brány!
     
    16:48
    A teraz budú mať hostia na to ideálnu príležitosť, lebo na trestnú lavicu odchádza za podrazenie domáci hráč Kamil Brabenec.
     
    14:05
    Zvolen dal gól!
    A je vyrovnané! Zvolenu stačilo 7 sekúnd na využitie presilovej hry. Puk sa hneď po buly dostal k JÁNOVI MUCHOVI a ten bombou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste!! Asistencie: Michal Juraško, Andrej Podkonický.
     
    12:38
    Poprad dal gól!
    Nedáš – dostaneš sa teraz naplno potvrdilo! Nenápadná akcia hostí, Arne Kroták nahral na modrú čiaru MÁRIOVI KURALIMU, ten sa s pukom absolútne nemaznal a poslal ho tvrdým príklepom do Šimkovej brány! Asistencia: Arne Kroták.
     
    12:20
    Andrej Podkonický v bezprostrednej blízkosti!! Triafa len Sidora...ďalšia zahodená šanca.
     
    11:55
    Netrvalo dlho a už je po presilovke hostí. Jakub Drábek odchádza na dve minúty za hákovanie. Sily na ľade sa nám teda vyrovnajú.
     
    11:41
    A bude sa prvýkrát v tomto stretnuti vylučovať. Na trestnú lavicu odchádza hráč zvolenského HKM, Peter Hraško a odsedí si 2 minúty za podrazenie.
     
    08:14
    Michal Juraško triafa z ľavej strany spojnicu Sidorovej brány!
     
    02:30
    A hneď obrovská šanca pre domácich! Matej Síkela si pekne vytiahol puk spoza popradskej brány, našiel Milana Juríka a ten netriafa prázdnu Sidorovu bránu!!

    Jakub Bartko

    Góly a asistencie: 15. Mucha (Juraško, Podkonický), 35. Brabenec (Podkonický, Zuzin Peter), 43. Podkonický (Hraško, Zuzin Peter) – 13. Kurali (Kroták), 55. Lapšanský (Mlynarovič)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Pokovič, Juraško (C), Obšut, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pichnarčík, Pospíšil – Podkonický (A), Brabenec (A), Zuzin Peter – Chovan, Huňady, Škvaridlo – Baláž, Jurík, Síkela – Ďaloga, Čanky, Zuzin Lubor
    HK Poprad: Sidor (Srnec) – Fabian, Nitriansky, Kasík (A), McNamara, Gaborčík, Kurali, Šterbák, Belluš – Jabrocký, Mlynarovič, Lapšanský – Drábek, Stals, Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták (C) – Gapa, Paukovček, Nagy Marek

    Rozhodca: Konc J. – Sčensný, Smrek

    Diváci: 1 110