Nové Zámky – Csíkszereda 3:4 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
HC MIKRON Nové Zámky
3:4 (1:1, 0:1, 2:1-0:1)
HSC Csíkszereda
Piatok 04.10.2013, 18:00MOL liga
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HSC Csíkszereda
    Bíró sa presadil strelou popod vyrážačku a zabezpečil tak víťazstvo svojmu tímu. Autor víťazného gólu je VÁCLAV NOVÁK.
     
    Novák však dáva!
     
    59:10
    Bude sa vylučovať! Kowalczyk ide na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    55:56
    Nové Zámky hrajú priam neuveriteľne! Po skrumáži pred bránou trafil Podstavek brvno hosťujúcej brány!
     
    53:09
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky vyrovnávajú! Po vyhranom buly sa puk dostal na ANDREJA SUCHARDU a ten nechytateľnou delovkou trafil presne do vinkla hosťujúcej brány. Asistencia: Miroslav Štefanka, Marek Uram.
     
    53:03
    Kowalczyk odviedol kus roboty v útočnom pásme, dokázal sa zbaviť útočníka, prihral na Weissmanna a ten z prvej trafil Ruczuja, hosťujúci brankár nič nevidel, puk ho doslova iba trafil. Bude sa však vylučovať na trestnú lavicu odchádza Szocs.
     
    52:36
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci znižujú! Csíkszereda zle striedala, čo využil Zajac, ktorý našiel na súperovej čiare ERIKA ČALÁDIHO a ten síce na dva krát, no predsa prekonal Ruczuja. Asistencia: Martin Zajac.
     
    47:38
    Tak Chovan teraz napravil to, čo z čoho inkasoval gól. Po tom, čo vyrazil puk sa k nemu dostal Bíró, Chovan ale v poslednej chvíli dal do jeho dorážky lapačku a schoval do nej puk.
     
    45:50
    Tým HC Csíkszereda dal gól!
    Tak to je neuveriteľné! Hostia vyhodili puk zo svojej tretiny, LEVANTE PÉTEROVI skončil trest, pri puku bol síce bližšie Chovan, no prihral ho iba na hokejku tomuto hráčovi a ten dáva gól do prázdnej brány. Bez asistencie.
     
    43:39
    Péter odchádza na trestnú lavicu za sekanie. Ideálna možnosť pre HC na vyrovnanie je na svete.
     
    40:51
    Do obrovskej šance sa dostal Góga, sám medzi kruhmi, pred ním stál už iba Chovan, no trafil ho presne do hrude.
     
    39:59
    Na druhej tretiny je ešte vylúčený Lehocký za sekania.
     
    34:33
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak to je priam neuveriteľné, opäť sa potvrdilo staré známe, nedáš dostaneš, ÉDE MIHAĹY ušiel po pravej strane, vystrelil a puk končí v Chovanovej sieti. Asistencia: Attila Góga.
     
    31:44
    Obrovská šanca! Kraus našiel z pravej strany pred bránou samotného Ružičku, jeho strela z prvej však trafila Ruczuja iba do hrude.
     
    26:22
    Na trestnú lavicu odchádza Mihály za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    23:50
    Kraus sa dostal do výbornej šance. Z ľavej strany nikým nekrytý na Ruczuja, ten iba reflexívne rameno vyrazil.
     
    16:01
    Hostia mohli ísť do vedenia. Moldován zachytil rozohrávku Zámky, prihral Molnárovi, no ten sám pred Chovanom neuspel.
     
    15:21
    Flinta navyše dostáva aj osobný 10 minútový trest.
     
    15:21
    Uhnák ihneď po tom, čo skočil na ľad bol faulovaný. Nešetrne ho narazil Flinta a putuje tak na trestnú lavicu za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    13:10
    Novák sa už už rútil do šance, musel ho však faulovať Uhnák, ktorý odchádza za hákovanie na trestnú lavicu.
     
    11:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    A je vyrovnané! Kowalczyk našiel krížnou prihrávkou v strednom pásme ALBÍNA PODSTAVEKA, ten sa v situácii 1 na 1 pekne uvoľnil a strelou medzi Ruczujove betóny vyrovnáva.Asistencia: Pavel Kowalczyk.
     
    11:00
    Tým HC Csíkszereda dal gól!
    Hostia idú do vedenia. Novák vybojoval puk v súboji so Šiškom, potiahol do tretiny, pričom na seba stiahol aj Pavešica, prihral pred bránu úplne nepokrytému SZABOLCSOVI SZOCSOVI a ten do prázdnej brány otvoril skóre. Asistencie: Václav Novák, Ede Mihály.
     
    09:57
    Púchovský zachytil puk v útočnom pásme, hoci mohol prihrať na stred úplne voľnému Korytkovi radšej vystrelil a jeho voľba nebola z tých lepších.
     
    07:06
    Lehocký si nedovolene počínal v rohu obrannej tretiny a odchádza na trestnú lavicu za vrazenie na mantinel.
     
    05:48
    Ondrej Štefanka si výborne sklepol puk na útočnej modrej čiary, snažil sa natlačiť a následne vystreliť, no Ruczuj si poradil aj s týmto streleckým pokusom domácich HC.
     
    03:20
    Domáci hrajú početný výhodu veľmi dobre, po strele Weissmanna od modrej čiary sa k puku dostal Dubec, no nedokázal zakončiť do polo odkrytej brány. Následnú strelu od modrej z hokejky Weissmanna Ruczuj chytil a hru prerušuje.
     
    02:49
    Kraus sa šikovne uvoľnil a vykorčuľoval z rohu súperovej tretiny, natlačal sa pred bránu, no Flinta ho fauloval a je vylúčený za hákovanie.
     
    01:05
    Obrovská šanca domácich. Hrubý zle rozohral, prihrávku zachytil Čaládi, ten sa ocitol sám pred Kožuchom, no kľučku do bekhendu nezvládol najlepšie a trafil iba konštrukciu brány.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 12. Podstavek (Kowalczyk), 35. Mihály (Góga), 53. Čaládi (Zajac), 54. Sucharda (Uram, Štefanka M.) – 11. Szocs (Novák, Mihály), 46. Péter, rozh. náj. Novak


    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajčovič)- Kowalczyk, Lehocký, Sucharda, Hrudík, Zajac, Král, Šiška, Pavešic- Podstavek, Weissmann, Dubec, Uram, Štefanka M., Čaládi, Uhnák, Štefanka O., Korytko, Kraus, Púchovský, Ružička
    HSC Csíkszereda: Ruczuj (Kožuch)- Hrubý, Góga, Bors, Flinta, Adorján, Nagy, Salló- Mihály, Molnár Zo., Novák, Moldován, Szocs, Farkas, Molnár Zs., Péter, Bíró, Hildebrand, Gecse

    Rozhodca: Babic, Várjú- Abonyi, Moravec