Nové Zámky – Csíkszereda 3:4 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
HC MIKRON Nové Zámky
3:4 (1:1, 0:1, 2:1-0:1)
HSC Csíkszereda
Piatok 04.10.2013, 18:00MOL liga
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HSC Csíkszereda
    Bíró sa presadil strelou popod vyrážačku a zabezpečil tak víťazstvo svojmu tímu. Autor víťazného gólu je VÁCLAV NOVÁK.
     
    53:09
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky vyrovnávajú! Po vyhranom buly sa puk dostal na ANDREJA SUCHARDU a ten nechytateľnou delovkou trafil presne do vinkla hosťujúcej brány. Asistencia: Miroslav Štefanka, Marek Uram.
     
    52:36
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci znižujú! Csíkszereda zle striedala, čo využil Zajac, ktorý našiel na súperovej čiare ERIKA ČALÁDIHO a ten síce na dva krát, no predsa prekonal Ruczuja. Asistencia: Martin Zajac.
     
    45:50
    Tým HC Csíkszereda dal gól!
    Tak to je neuveriteľné! Hostia vyhodili puk zo svojej tretiny, LEVANTE PÉTEROVI skončil trest, pri puku bol síce bližšie Chovan, no prihral ho iba na hokejku tomuto hráčovi a ten dáva gól do prázdnej brány. Bez asistencie.
     
    34:33
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak to je priam neuveriteľné, opäť sa potvrdilo staré známe, nedáš dostaneš, ÉDE MIHAĹY ušiel po pravej strane, vystrelil a puk končí v Chovanovej sieti. Asistencia: Attila Góga.
     
    11:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    A je vyrovnané! Kowalczyk našiel krížnou prihrávkou v strednom pásme ALBÍNA PODSTAVEKA, ten sa v situácii 1 na 1 pekne uvoľnil a strelou medzi Ruczujove betóny vyrovnáva.Asistencia: Pavel Kowalczyk.
     
    11:00
    Tým HC Csíkszereda dal gól!
    Hostia idú do vedenia. Novák vybojoval puk v súboji so Šiškom, potiahol do tretiny, pričom na seba stiahol aj Pavešica, prihral pred bránu úplne nepokrytému SZABOLCSOVI SZOCSOVI a ten do prázdnej brány otvoril skóre. Asistencie: Václav Novák, Ede Mihály.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 12. Podstavek (Kowalczyk), 35. Mihály (Góga), 53. Čaládi (Zajac), 54. Sucharda (Uram, Štefanka M.) – 11. Szocs (Novák, Mihály), 46. Péter, rozh. náj. Novak


    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajčovič)- Kowalczyk, Lehocký, Sucharda, Hrudík, Zajac, Král, Šiška, Pavešic- Podstavek, Weissmann, Dubec, Uram, Štefanka M., Čaládi, Uhnák, Štefanka O., Korytko, Kraus, Púchovský, Ružička
    HSC Csíkszereda: Ruczuj (Kožuch)- Hrubý, Góga, Bors, Flinta, Adorján, Nagy, Salló- Mihály, Molnár Zo., Novák, Moldován, Szocs, Farkas, Molnár Zs., Péter, Bíró, Hildebrand, Gecse

    Rozhodca: Babic, Várjú- Abonyi, Moravec