Michalovce – Topoľčany 6:2 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 1:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Prievidza 7:1 (kon.)
SR 18 – Detva 2:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Trnava 2:4 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
7:1 (1:0, 4:0, 1:1)
MšHK Prievidza
Streda 02.10.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:07:12)
     
    51:53
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Myslím si, že v dnešnom zápase je o víťazovi prakticky rozhodnuté. V záverečných minútach domáci zvyšujú náskok, keď strela LUKÁŠA BOKROŠA končí v bráne. Asistencia: Patrik Bakoš.
     
    46:10
    Hostia mali možnosť presilovky, ale tú ani z časti nevyužili. V niektorých sekundách síce prihrávkami rozhodili domácu obranu, ale priame zakončenie na bránu neprišlo.
     
    45:28
    Posledné sekundy sú na oboch stranách vyrovnané, už dlhší čas sme nevideli žiadnu väčšinu šancu, ktorá by preverila brankára na oboch stranách.
     
    42:06
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Skóre sa nám opäť mení a tentokrát po ďalšej peknej akcii v podaní domácich. Liptáci vošli do útočného pásma, prihrávka z pravej strany našla voľného JAKUBA MATEJKU, ktorý sa po druhýkrát v zápase nemýlil. Asistencia: František Poliaček, Martin Marcinko.
     
    41:14
    Prievidza dala gól! Iskierka nádeje hostí. Po viacerých góloch Liptákov si prvý presný zásah pripisujú aj hostia, strela IVANA RAČEKA končí za dobre chytajúcim Palkom, ktorý tentokrát nemal nárok. Bez asistencie.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    36:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gólové hody na domácej strane pokračujú. Liptáci sa predviedli perfektnou akciou, keď v útočnom pásme našiel Martin Marcinko voľného FRANTIŠKA POLIAČEKA, ktorý sa po strele z prvej nemýlil. Asistencia: Martin Marcinko.
     
    10:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po pár sekundách je tu aj další gól z hokejky RADOSLAVA MACÍKA, ktorý sa na teraz vyznal pred brankárom a dorazil puk do odkrytej časti brány. Asistencia: Peter Bartík.
     
    13:01
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Góly na domácej strane pokračujú. Tentokrát sa presadil mikulášsky navrátilec RADOSLAV MACÍK, ktorý tak po strele z ľavej strany prekonal brankára. Bez asistencie.
     
    02:01
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Pár minút po začatí druhej tretiny sa skóre opäť mení. Domáci hráči sa natlačili do útočného pásma, kde od modrej vystrelil TOMÁŠ DEVEČKA, lenže jeho strelu pred brankárom tečoval JAKUB MATEJKA, ktorý tak mení stav zápasu na 2:0. Asistencia: Tomáš Devečka.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:45.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:34
    Liptovský Mikuláš sa v presilovke nevie presadiť. Viaceré útoky skončili iba v strednom pásme, počas výhody o jedného hráča na bránu súpera ešte nezakončili.
     
    18:40
    V závere prvej tretiny si domáci hráči zahrajú aj presilovku po tom ako na trestnú odchádza za hákovanie Kolník.
     
    17:48
    Po dlhšom čase sa dostali hostia do úniku. Po pravej strane a následne cez dvoch obrancov prenikol Hús, ktorý stihol aj zakončiť, lenže jeho strelu z backhandu pokryl na dvakrát brankár Palko.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Kuric (Bakoš, Bartík), 3. Matejka (Devečka), 14. Macík, 11. Macík (Bartík), 37. Poliaček (Marcinko), 43. Mateja (Poliaček, Marcinko), 52. Bokroš (Bakoš) – 42. Raček


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Bakoš, ezovský, Devečka, Janči, Kuric, Bokroš, Vartovník, Matejka, Marcinko, Poliaček, Špila, Sajko, Roháč, Macík, Kubovčík, Bartík, Nitriansky, Bača, Laco, Leskoviansky.
    MšHK Prievidza: Volentier (Belák) – Jordán, Celar, Jaśko, Kolník, Raček, Bátora, Kováč, Ďuriš, Čopák, Urgaš, Majer, Daniška, Hús, Kentoš, Jánoš, Bednárik, Pekarčík.