Poprad – Skalica 7:6 (2:1 po s.n.) | Nitra – Trenčín 3:2 (po pr.) | Martin – B. Bystrica 2:1 (po pr.)
Zvolen – Žilina 2:4 (kon.) | Košice – Piešťany 2:3 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
2:4 (2:1, 0:0, 0:3)
MsHK Žilina
Utorok 01.10.2013, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:11
    Žilina dala gól!
    Mohutný piskot zvolenských tribún! Radoslav Kropáč nahral JANOVI DLOUHÉMU na modrú čiaru, ten sa s pukom ani trošku nemaznal a nekompromisne ho z prvej poslal do Šimkovej brány. Asistencia: Radoslav Kropáč.
     
    51:39
    Žilina dala gól!
    A ďalší gól v sieti domáceho tímu a smútok na zvolenskom zimáku. Už druhýkrát sa v zápase presadil FILIP MACEJKA a Zvolenčania to budú mať veľmi, veľmi ťažké. Bez asistencie.
     
    44:39
    Žilina dala gól!
    Jeden zo žilinských hráčov, konkrétne FILIP MACEJKA nahadzoval z pravej strany bekhendom puk pred Šimka a ten pravdepodobne do vlastnej brány tečoval jeden zo zvolenských hráčov. Nešťastný moment pre domáce mužstvo, ale dlhší čas si už o tento gól koledovali vlastným prístupom. Asistencie: Radoslav Kropáč, Jan Dlouhý.
     
    07:33
    Zvolen dal gól!
    PATRIK HUŇADY je zdá sa pri streleckej chuti! Tomáš Škvaridlo nahadzoval puk pred Mareka Laca, tam už bol úplne osamotený spomínaný Huňady, ktorý krásne do pravého vinkla tečoval túto polostrelu – poloprihrávku. Asistencie: Tomáš Škvaridlo, Vladislav Baláž.
     
    03:22
    Žilina dala gól!
    Netrvalo dlho a je vyrovnané! Žilinčania vybojovali puk v rohu vo svojom útočnom pásme, Jaroslav Kalla ho nahodil pred bránu domácich a tam to skôr nechtiac ako úmyselne tečoval FILIP NOVÁK! Asistencia: Jaroslav Kalla.
     
    01:07
    Zvolen dal gól!
    Predstavte si, na prvý gól sme čakali len niečo vyše minúty! Obrovská chyba brankára Mareka Laca, ktorý rozohrával popri mantineli a nahral priamo na hokejku PATRIKOVI HUŇADYMU a ten už nemal problém, i keď z mierneho uhla, poslať puk do jeho brány!! Bez asistencie.

    Jakub Bartko

    Góly a asistencie: 2. Huňady, 8. Huňady (Škvaridlo, Baláž) – 4. Novák (Kalla), 45. Macejka (Kropáč, Dlouhý), 52. Macejka, 53. Dlouhý (Kropáč)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Pokovič, Juraško (C), Obšut, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pospíšil – Podkonický (A), Brabenec (A), Zuzin Peter – Baláž, Huňady, Škvaridlo – Síkela, Jurík, Zuzin Lubor – Ďaloga, Čanky, Fekiač
    MsHK Žilina: Laco (Johanes) – Rúfus (A), Šterbák, Ostrčil, Bajaník, Dlouhý (C), Leško, Hriňa, Jarab – Varga (A), Klouda, Buc – Dornič, Kalla, Novák – Macejka, Linet, Lipovský – Čavrk, Valášek, Kropáč

    Rozhodca: Orolin Tomáš – Gavalier, Tornay

    Diváci: 1 027