Chabarovsk – HC Slovan 2:5 (kon.) | Vladivostok – Lev 2:3 (po pr.) | Novosibirsk – Riga 1:4 (kon.)
Novokuzneck – CSKA Moskva 2:3 (po pr.) | Kazaň – A. Mytišči 4:2 (kon.) | Viťaz – Jaroslavľ 2:3 (kon.)
Novgorod – Petrohrad 5:2 (kon.) | D. Moskva – Čerepovec 3:1 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
2:5 (1:4, 1:1, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Utorok 01.10.2013, 10:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    31:29
    Chabarovsk dal gól!
    Domáci znižujú. Puk do útočného pásma zatiahol Korotkov, za modrou čiarou prenechal TIMOFEJOVI ŠIŠKANOVOVI a ten z prvej trafil popod Kopřivovu vyrážačku. Asistencia: Jevgenij Korotkov
     
    25:33
    Slovan Bratislava dal gól!
    Domáci hráči spravili chybu v strednom pásme, k puku sa dostal Bartovič, obkkorčuľoval obrancom Amuru, prihral TOMÁŠOVI NETÍKOVI a ten z prvej pridáva piaty gól, svoj druhý v dnešnom stretnutí. Asistencia: Milan Bartovič.
     
    19:33
    Slovan Bratislava dal gól!
    Amur síce hral už s piatimi hráčmi. Hostia sa dokázali udržať v tretine, pri puku bol TOMÁŠ NETÍK, ten s ním vykorčuľoval z pravej strany, vystrelil na Murygina, k odrazenému puku sa dostal opäť Netík a dokázal prekonať domáceho brankára. Bez asistencie.
     
    14:44
    Slovan Bratislava dal gól!
    MICHEL MIKLÍK odviedol výbornú robotu za hosťujúcou bránou. Dokázal vybojovať puk, natlačiť sa pred Murygina a na dva krát ho prekonať. Asistencia: Michal Vondrka.
     
    08:07
    Chabarovsk dal gól!
    Domáci odpovedajú priam bleskovo. Do samostatného nájazdu sa dostal ALEXANDER JUNKOV a chybu obranu Slovanu potrestal strelou medzi Kopřivove betóny. Asistencia: Jakub Petružálek
     
    07:11
    Slovan Bratislava dal gól!
    Neuveriteľný vstup hostí do stretnutia! ROMAN KUKUMBERG si nakorčuľoval pred bránu, kde dostal prihrávku od Hudáčka, hoci bol útočníka Slovana tiesnený súperovým obrancom dokázal zakončiť ponad lapačku Murygina. Asistencia: Libor Hudáček.
     
    03:27
    Slovan Bratislava dal gól!
    A dostáva sa tak do vedenia 1:0. Puk dostal na modrú čiaru TOMÁŠ MOJŽIŠ, ten ho nahodil na bránu a pred Moryginom odviedol výbornú prácu Mikúš. Domáci brankár nič nevidel a tak nemal šancu na zákrok. Asistencie:

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 9. Junkov (Petružálek), 32. Šiškanov (Korotkov) – 4. Mojžiš, 8. Kukumberg (Hudáček), 15. Miklík (Vondrka), 20. Netík, 26. Netík (Bartovič)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Jerjomin) – Reese, Ježov, Bykov, Terjajev, Sedunov, Bilalov – Muršák, Tarasov, Krjukov – Korotkov, Junkov, Petružálek – Lugin, Litovčenko, Orlov – Fisenko, Šiškanov, Smurov, Klimčuk.
    HC Slovan Bratislava: Kopřiva (Godla) – Škoula, Kutlák, Mojžíš, Sersen, Mihálik, Sigalet, Štajnoch – Miklík, Vondrka, Olvecký – Netík, Bartovič, Mikúš – Kukumberg, Matoušek, Hudáček – Kolena, Kudrna, Daňo, Bakoš.

    Rozhodca: Bondar, Komarov – Majuša, Palej