Barcelona – Sociedad 4:1 (kon.) | Levante – Valladolid 1:1 (kon.) | Malaga – Almería 2:0 (kon.)
Atlético Madrid – Osasuna 2:1 (kon.)
koniec
FC Barcelona
4:1 (3:0)
Real Sociedad San Sebastian
Utorok 24.09.2013, 20:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Duel sa už len dohráva, no Alexis mohol pridať piaty gól po krásnej hlavičke. Jeho pokus ale zastavila žrď!
     
    83
    Pedro piaty gól nepridal, hoci bol v dobrej možnosti. Po osi Xaviho so Sergim a Alexisom obstrľoval brankára, ale mieril tesne nad spojnicu!
     
    82
    Do hry sa ešte v domácom drese dostane Sergi Roberto, na ihrisku nahradí Messiho.
     
    79
    Pardo nahradil na ihrisku Rosa.
     
    77
    Barcelona dala gól! Messi sa preštrikoval na ľavej strane k voľnému priestoru a prudkou prihrávkou do vápna vyzval ERICA BARTRU k pätičke, ktorá končí v sieti.
     
    75
    Neymar strieda, na ihrisku ho nahradí Pedro.
     
    73
    Valdés vyrážal tvrdú strelu Griezmanna a mal čo robiť, aby neinkasoval!
     
    66
    A Valdés mal čo robiť, aby neinkasoval aj druhýkrát! Griezmann spoza vápna mieril k žrdi veľmi dobre, brankár však vyrazil. Dorážka nemohla platiť, pretože Sangalli ho fauloval.
     
    64
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Aj Barcelona má sem-tam dierku v defenzíve, čo okamžite využívajú modrobieli kontaktným gólom. Piquého opil krásnym stopingom Agirretxe a finálnu nahrávku pred Valdesa jednoducho musel do prázdnej brány doklepnúť DE LA BELLA.
     
    61
    Center na zadnú žrď z pravej strany Neymar do siete nemohol usmerniť, pretože sa k nemu ani nedostal. V poslednej chvíli a predtým, než Brazílčan mohol doklepávať do prázdnej brány odvrátil loptu Ingo.
     
    57
    Agirretxe videl za faul na Neymara žltú kartu.
     
    55
    Messi prenikal v brejku veľmi rýchlo, ľavačkou ale z hranice bieleho bodu mieril vysoko nad.
     
    54
    Na štadióne je ticho ako v škole na matematike, ale len keď nie je Barca popri pokutovom území Sociedadu. Alves teraz vyviezol loptu pred vápno pre Messiho, ten si poradil s trojicou hráčov. Keďže sa mu uvoľnil priestor, vyskúšal pozornosť Brava. Brankár musel vyraziť do bezpečia.
     
    50
    Messi sa preštrikoval do vápna, vypálil v tiesnení. Inigo ale tečoval loptu a tak Bravo mohol aspoň vyraziť. Z rohu sa domáci nepresadili, ale naďalej držia loptu.
     
    48
    Tréner Realu reagoval striedaním, dole z hry stiahol Estradu. Nahradil ho Ansotegi.
     
    45
    Messiho rana po rýchlom brejku bola tečovaná a tak Bravo na zemi len spacfikoval ľahkú loptu.
     
    44
    Neymar ľavačkou krížnou strelou mieril prudko tesne nad. Bravo mal šťastie.
     
    38
    Neuveriteľná hra mačky s myšou vo vápne hostí! Iniesta sa prekľučkoval spoločne s Messim čo najbližšie k bráne, ale ani jeden z nich nevystrelil, čo teší len obranu súpera. Lopta sa však s ľahkosťou striedala na kopačkách svetových hráčov a chýbalo len presnejšie zakončenie.
     
    37
    Je to tak, Mascherano zišiel z ihriska a namiesto neho bude hrať Bartra.
     
    35
    Barca naďalej pri lopte častejšie a súpera do ničoho nevpúšťa. K strele sa spoza vápna dostal tentoraz Adriano a chcel obstreliť Brava. Mieril ale aj tesne vedľa žrde.
     
    24
    Barcelona dala gól! Zrejme je rozhodnuté, Barca dáva tretí gól po mohutnom tlaku. Alexis vo vápne spracoval loptu, nabil Alvesovi, ktorý Messi pätičkou len vyznamenal Brava. Následne ešte pálil prudko do brvna a lopta sa vrátila do poľa. Z druhej vlny namieril presne k žrdi predsa len SERGIO BUSQUETS a zvyšuje stav.
     
    23
    Aby toho nebolo pre hostí málo, v zápase končí kapitán Xabi Prieto. Pre zranenie ho vymieňa Agirretxe.
     
    11
    A mohlo byť ešte horšie! Bravo vybehol proti Neymarovi v poslednej chvíli, Brazílčan sa totiž vyhol ofsajdu a postupoval na brankára sám! Otáľal však so strelou a skúšal prehodiť Brava len pätičkou. To jeho protivník zoči-voči zvládol.
     
    8
    Barcelona dala gól! San Sebastian je na kolenách a to sme ešte ani poriadne nezačali prenos! Druhá možnosť domácich takisto končí v sieti Brava. Tentoraz sa rybičkou po krásnom centri na zadnú žrď z ľavej strany od Neymara presadzuje LIONEL MESSI.
     
    6
    Barcelona dala gól! NEYMAR dáva svoj prvý gól v lige! Prvá domáca akcia šla cez pravú stranu, Alexis loptu potiahol do vápna, tečom sa jeho center dostal až ku Brazílčanovi, ktorý prebehol cez niekoľkých hráčov i brankára a aj so šťastím, avšak prapodivne, zblízka musel dať.
     
    3
    Následná strela hostí končí na brvne! Blaugranas nechali súperovi veľa priestoru, Seferovič pálil krásnym projektilom len konštrukciu brány.

    Góly: 6. Neymar, 8. Messi, 24. Sergio Busquets, 77. Bartra – 64. De la Bella

    Karty:   57. Agirretxe (RSS)


    FC Barcelona: Valdes – Alves, Adriano, Piqué, Mascherano, Busquets, Xavi (K), Iniesta, Messi, Alexis, Neymar.
    Náhradníci: Pinto – Montoya, Bartra, Song, Sergi Roberto, Pedro, Tello.

    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Estrada, de la Bella, Cadamuro, Ros, Inigo Martinez, Markel Bergara, Xabi Prieto (K), Sangalli, Seferovič, Griezmann.
    Náhradníci: Zubikarai – Ansotegi, Jose Angel, Pardo, Agirretxe, Vela, Castro.

    Rozhodca: Gil Manzano

    Diváci: 70 066