Barcelona – Sociedad 4:1 (kon.) | Levante – Valladolid 1:1 (kon.) | Malaga – Almería 2:0 (kon.)
Atlético Madrid – Osasuna 2:1 (kon.)
koniec
FC Barcelona
4:1 (3:0)
Real Sociedad San Sebastian
Utorok 24.09.2013, 20:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    77
    Barcelona dala gól! Messi sa preštrikoval na ľavej strane k voľnému priestoru a prudkou prihrávkou do vápna vyzval ERICA BARTRU k pätičke, ktorá končí v sieti.
     
    64
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Aj Barcelona má sem-tam dierku v defenzíve, čo okamžite využívajú modrobieli kontaktným gólom. Piquého opil krásnym stopingom Agirretxe a finálnu nahrávku pred Valdesa jednoducho musel do prázdnej brány doklepnúť DE LA BELLA.
     
    24
    Barcelona dala gól! Zrejme je rozhodnuté, Barca dáva tretí gól po mohutnom tlaku. Alexis vo vápne spracoval loptu, nabil Alvesovi, ktorý Messi pätičkou len vyznamenal Brava. Následne ešte pálil prudko do brvna a lopta sa vrátila do poľa. Z druhej vlny namieril presne k žrdi predsa len SERGIO BUSQUETS a zvyšuje stav.
     
    8
    Barcelona dala gól! San Sebastian je na kolenách a to sme ešte ani poriadne nezačali prenos! Druhá možnosť domácich takisto končí v sieti Brava. Tentoraz sa rybičkou po krásnom centri na zadnú žrď z ľavej strany od Neymara presadzuje LIONEL MESSI.
     
    6
    Barcelona dala gól! NEYMAR dáva svoj prvý gól v lige! Prvá domáca akcia šla cez pravú stranu, Alexis loptu potiahol do vápna, tečom sa jeho center dostal až ku Brazílčanovi, ktorý prebehol cez niekoľkých hráčov i brankára a aj so šťastím, avšak prapodivne, zblízka musel dať.

    Góly: 6. Neymar, 8. Messi, 24. Sergio Busquets, 77. Bartra – 64. De la Bella

    Karty:   57. Agirretxe (RSS)


    FC Barcelona: Valdes – Alves, Adriano, Piqué, Mascherano, Busquets, Xavi (K), Iniesta, Messi, Alexis, Neymar.
    Náhradníci: Pinto – Montoya, Bartra, Song, Sergi Roberto, Pedro, Tello.

    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Estrada, de la Bella, Cadamuro, Ros, Inigo Martinez, Markel Bergara, Xabi Prieto (K), Sangalli, Seferovič, Griezmann.
    Náhradníci: Zubikarai – Ansotegi, Jose Angel, Pardo, Agirretxe, Vela, Castro.

    Rozhodca: Gil Manzano

    Diváci: 70 066