KHL
Riga – Novgorod 2:3 (kon.) | Lev – Kazaň 1:2 (kon.) | HC Slovan – D. Moskva 4:5 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Pondelok 23.09.2013, 18:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Všetko nasvedčovalo tomu, že sa schyľuje k predĺženiu! Veľmi studená sprcha pre domáci tím prichádza na úkor hetriku, ktorý strelil SAKARI SALMINEN. Ten po prihrávke na Brenta strieľa gól po tom, čo Brent poslal puk nepresne na bránu, odrazil sa späť na strelca gólu, ktorý tak mohol pohodlne dokonať obrat. Asistencie: Vadim Chomitsky, Tim Brent.
     
    36:24
    Dinamo Riga dalo gól!
    Bol to tvrdý boj, no nakoniec sa puk aj tak ocitol v sieti. Strela od modrej sa odrazila od zadného mantinelu až priamo k VITALIJSOVI PAVLOVSOVI, ktorý dokázal puk dopraviť až do siete. Presilovka Rigy bude pokračovať aj naďalej! Asistencie: Sandis Ozolins, Marcel Hossa.
     
    28:05
    Dinamo Riga dalo gól!
    Presilovka bola využitá veľmi rýchlo! Za bránou sa pohrával s pukom Wilson, ktorý ho nahodil pred bránkovisko. Tam došlo k prvej strele, ktorú ešte Gelašvili dokázal vyraziť, no na následnú dorážku SANDISA OZOLINSA nemal nárok. Asistencie: Kyle Wilson, Aleksandrs Nizivijs.
     
    26:21
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Riga sa musí vssporiadať už s dvojgólovým mankom. Vinu na góle má aj brankár Sedláček. Ten totiž len vyrazil Makarovovu strelu pred seba, kde stál pripravený SAKARI SALMINEN, ktorý aj v páde dokázal prepraviť puk za chrbát Sedláčka. Je to už jeho druhý gól! Asistencie: Alexandr Makarov, Jarkko Immonen.
     
    20:44
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Nahedenie Hietanena podľa všetkého tečoval pred bránou SAKARI SALMINEN, Sedláček bol bez šance! Asistencie: Juuso Hietanen, Tim Brent.

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 29. Ozlins (Wilson, Nizivijs), 37. Pavlovs (Ozolins, Hossa) – 21. Salminen (Hietanen, Brent), 27. Salminen (Makarov, Immonen), 60. Salminen (Chomitsky, Brent)


    HC Dinamo Riga: Sedláček (Cimermanis) – Rekis, Ozolins, Sotnieks, Robinson, Lavins, Cibulskis, Siksna – Wilson, Hossa, Meija – Nizivijs, Cipulis, Kuzmenkovsk – Skvorcovs, Dzerins, Pavlovs – Siksnis, Ščechura, Indrasis, Upitis
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili (Maškovcev) – Chomitsky, Makarov, Valenteko, Hietanen, Grigorjev, Denisov, Belochvostikov – Galuzi, A. Potapov, Kuljomin – Wolski, M. Potapov, Brent – Paršin, Salminen, Immonen – Žarkov, Ščastlivij, Krasnoslobodcev